2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ممنون و انشالاه. اسمش و انتخاب کردین؟؟

اره

ایشالا آبتین😘

دعا کن سالم بدنیا بیاد همش استرس اینو دارم

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
اره ایشالا آبتین😘 دعا کن سالم بدنیا بیاد همش استرس اینو دارم

میدونستی اون دنیا درمورد اسمی که روی بچت گذاشتی ازت سوال میشه؟؟ ما این همه ائمه و امام داریم ظلمه اسم های زیبای اونارو برندارید . البته نظر من و خداونده

هیچی به ذهنم نرسید  
مبارک باشه انشالله راحت و آسون زایمان کنی    

ممنون عزيزم همچنين شما و همه خانوماي باردار ني ني سايتي😍😍من يكشنبه بايد برم غربالگري انقد استرس دارم كه خدا ميدونه هرمرحله بارداري كلي استرس همراشه😞😞

ممنون عزيزم همچنين شما و همه خانوماي باردار ني ني سايتي😍😍من يكشنبه بايد برم غربالگري انقد استرس دا ...

غربالگری همون آزمایش خون و ادرار هس دیگه؟

هیچی به ذهنم نرسید  
غربالگری همون آزمایش خون و ادرار هس دیگه؟

نه تو ١٢ هفتگي بايد غربالگري اول رفت كه هم سونو هس و خداي نكرده نقصاي مادرزادي جنين مشخص ميشه و سندروم دان و اين چيزا رو نشون ميده البته آزمايش خونم داره 

نه تو ١٢ هفتگي بايد غربالگري اول رفت كه هم سونو هس و خداي نكرده نقصاي مادرزادي جنين مشخص ميشه و سندر ...

منکه خیلی وقته غربالگری و دادم  

هیچی به ذهنم نرسید  
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز