2777
2789

یدونه دیگه بزن زیر ۱۵ دقیقه توی نور نگاهش کن محو ترین هاله هم نثبته

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هاله داره اما میگن ده دقیقه بعد انجام تست نتیجه معتبر نیست

من ریخته ام در رگ تو شیره جان👼هی چرخ بزن در منو دل را بتکان😍این همنفسی چه حس و حالی دارد😉در پیکر من دو قلب دارد ضربان 💖

بعد ۱۰ دیقه دیگه جوابش معتبر نیس

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

بعد ی ربع اطمینانی بش نیس اما چند روز دیگه تکرار کن انشالله بارداری

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

من بیبی زدم همون لحظه هیچی نبود انداختم تو توالت رفتم.شوهرم نمیدونم کی رفته بود دیده بود دوخط شده .خط دوم کمرنگ بود یادش بخیر چقدر خوشحال شدم.واقعا مثبت بود بچمم دختر بود متاسفانه هفت ماهگی بخاطر خطای پزشکی اسمونی شد

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
فک کنم رو بی بی چک نوشته باید تو۱-۲ دقیقه جواب بده جوابای بعد۵ دقیقه درست نیستن یکی دیگه رو امتحان ...

بین 5 تا 10 دقیقه مشکوکه بعد 10 مین معتبر نیس

من ریخته ام در رگ تو شیره جان👼هی چرخ بزن در منو دل را بتکان😍این همنفسی چه حس و حالی دارد😉در پیکر من دو قلب دارد ضربان 💖