2777
2789
من بیبی زدم همون لحظه هیچی نبود انداختم تو توالت رفتم.شوهرم نمیدونم کی رفته بود دیده بود دوخط شده .خ ...

الهی عزیزم ایشالا بزودی مادر میشی این بار نی نی تو صحیح و سالم بغل میگیری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه 4 روز مونده

زود زدی پس صبر کن فعلا بعد موعدت تکرار کن من بتام 7405 بود بیبیمو نگا 

اگرم باردار باشی الان بتا خیلی کمه

من ریخته ام در رگ تو شیره جان👼هی چرخ بزن در منو دل را بتکان😍این همنفسی چه حس و حالی دارد😉در پیکر من دو قلب دارد ضربان 💖
زود زدی پس صبر کن فعلا بعد موعدت تکرار کن من بتام 7405 بود بیبیمو نگا  اگرم باردار باشی الان ب ...

من ریخته ام در رگ تو شیره جان👼هی چرخ بزن در منو دل را بتکان😍این همنفسی چه حس و حالی دارد😉در پیکر من دو قلب دارد ضربان 💖
بزن چیزی از وست نمیدیم که

طاقت ج منفی رو ندارم...😣😣ولی الان ی هفتست درد پریودی دارم میترسم پریود شم...قبلا اصلا اینجوری نبودم روز موعد پریودیم صبحش درد داشتم 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

این دفعه اولی بود ک زدم بعد یه هفته بتا باید زیاد باشه تا بیبی نشون بده 

طاقت ج منفی رو ندارم...😣😣ولی الان ی هفتست درد پریودی دارم میترسم پریود شم...قبلا اصلا اینجوری نبود ...

اره منفی اعصابتو بیشتر بهم میریزه تا بی خبری

اگ میتونی صبر کن به دردام توجه نکن منم اون ماه ک باردار شدم همه علائم پریودو داشتم حتی الانم گاها دارم علائم بارداری از هفته 6 خودشو نشون داد

یگانه جون مرسی با این بیبی بتات 7 هزار و خرده ای بود؟

نه عزیزم من دو روز بعدش رفتم ازمایش ک بتام 7000 بود اینجا کمتر بوده لابد