2777
2789
این دفعه اولی بود ک زدم بعد یه هفته بتا باید زیاد باشه تا بیبی نشون بده 

مال منم همینجوری خطش نازکه

من فکر کردم ممکنه کاذب باشه چون نازکه!!!

همون لحظه واست هاله انداخت یگانه جان؟

اره منفی اعصابتو بیشتر بهم میریزه تا بی خبری اگ میتونی صبر کن به دردام توجه نکن منم اون ماه ک باردا ...

نمیدونم چرا حس میکنم باردارم دوس دارم زودتر بفهمم...اره انشالله شنبه بی بی چک میزنم...

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی عزیزم ایشالا بزودی مادر میشی این بار نی نی تو صحیح و سالم بغل میگیری

الان حاملم.نی نی سالمه ولی میترسم دکترای اینجا داغونن هیچی حالیشون نیس

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
این واسه قبل ازمایشه

من دلم از اینا میخواد..با دل پاک و مهربونت واسم دعا کن...انشالله نی نیت سالم بیاد بغلت...😍😘

انشاءالله مثبت باشه.. منم تو دوتا بارداریم 20 تا 30 دقیقه بعد یه هاله ی کمرنگ انداخت عکسشم دارم اگه بخوای میفرستم

💕همسرم همه دنیامه💕کوچولوی عزیزم رو هم میسپارم به خودت سلامت به من و باباش برسونش❤️
این واسه قبل ازمایشه

ایشالا از اینا قسمت همه منتظرا بشه

خود من بعد دوسال انتظار با وجود تنبلی شدید بعد کلی دارو و هزینه درست زمانی ک درمانمو رها کرده بودم و تو اوج ناامیدی روال عادی زنگیمو درپیش گرفته بودم فهمیدم باردارم... از صمیم قلبم این لحظه های خوب و این سختی های شیرینو واسه همه منتظرای نینی ارزو میکنم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان👼هی چرخ بزن در منو دل را بتکان😍این همنفسی چه حس و حالی دارد😉در پیکر من دو قلب دارد ضربان 💖
ایشالا از اینا قسمت همه منتظرا بشه خود من بعد دوسال انتظار با وجود تنبلی شدید بعد کلی دارو و هزینه ...

خداروشکر ک الان خوشحالی عزززیزززززم...انشالله همیشه شادو خندون باشی

مال منم همینجوری خطش نازکه من فکر کردم ممکنه کاذب باشه چون نازکه!!! همون لحظه واست هاله انداخت یگا ...

اره عزیزم تو چند ثانیه اول هاله بود هی ک خشک شد پررنگ شد تو خیلی زود زدی من تاخیر داشتم انشالله ک واسه توام خیره 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان👼هی چرخ بزن در منو دل را بتکان😍این همنفسی چه حس و حالی دارد😉در پیکر من دو قلب دارد ضربان 💖
خداروشکر ک الان خوشحالی عزززیزززززم...انشالله همیشه شادو خندون باشی

مرسی مهربون💖

انشاءالله مثبت باشه.. منم تو دوتا بارداریم 20 تا 30 دقیقه بعد یه هاله ی کمرنگ انداخت عکسشم دارم اگه ...

عه مگه معتبره ؟؟ من بعده ۱۰ دقیقه انداختم رفت هنوزم پریود نشدم الان ۱۳ روزه عقب انداختم

❣🌝خدا جونم واسه همه چی شکرت🌼💓