2777
2789
وا اینهمه رستورانا و قست فودیای خوب داره

من این همه رفتم همشون ببخشیدا اشغال بوده مثه اینکه رستوران خوب نرفتی یه سر بیا مشهد ببرمت رستوران بعد میفهمی رستوران اونه یا این

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدای مهربانیت.  بندر ترکمن از این بازارهای خودشون میخواما. لباس و فلان . وگرنه جیزای دیگه که ...

پس بیا بندر گلم اونجا بازار و لباس سنتی داره 😍

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
chekderme این تلفظشه  برنج قهوه ای رنگ که بیشتر به سرخی میزنه محشره  رفتی اونجا با گوشت ...

الهی قربونت. لطف بزرگی کردی . چشم. ممنون از راهنمایی 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
من این همه رفتم همشون ببخشیدا اشغال بوده مثه اینکه رستوران خوب نرفتی یه سر بیا مشهد ببرمت رستوران بع ...

تو همون مشهد غذاتو بخور ولی توهین نکن لابد خرج نکردی خوب نخوردی عزیزم باباطاهر برو 

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

خانمهایی که تو تین تاپیک راهنمایی کردین. هزار بار ممنونم .

من خودم گیلانی ام ولی ساکن مشهد .

از این دو جا هر کاری بود در خدمتم 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
عزیزم بمن معرفی میکنی هفته دیگه میایم گرگان

من جیگر رو دور میدون کریمی میخورم اسمشو فراموش کردم 

فست فودیا سبروسو ،باباطاهر ،نارنج هم خوبه ، عطاویچ، غول برگر 

رستوران هم قصر خورشید اکبر جوجه

من این همه رفتم همشون ببخشیدا اشغال بوده مثه اینکه رستوران خوب نرفتی یه سر بیا مشهد ببرمت رستوران بع ...

خب عزیزم چون شما رستوران خوب نرفتید تو گرگان دلیل نمیشه ک همشون آشغال باشن اتفاقا هرجا ما میریم بهترینه قاعدتا هرکسی جاهای خوب شهرشو خودش بهتر میدونه