2777
2789
من این همه رفتم همشون ببخشیدا اشغال بوده مثه اینکه رستوران خوب نرفتی یه سر بیا مشهد ببرمت رستوران بع ...

آره واقعا مااومدیم مسافرت اسم نمی‌برم کجا ناراحت نشن اصلا رستوراناشون افتضاح غذاهاشون افتضاح بعد مشهد خودمون ناشکری میکنیم بخدا توپایین شهر بری بالا شهروسط شهر غذا رستوراناعالیه مشهد فست فودی هرچی هر غذایی تومشهد واقعا قابل قیاس با جای دیگه نیست وقتی میریم مسافرت باید قید غذا بزنیم فقط تفریح لذت ببریم وگرنه غذاهارستوراناشون اصلا خوب نیست😂😂😂

مشهد که ما هرچی رفتیم خیلی ببخشیدا افتضاح بود غذاهاش،مخصوصا اطراف حرم ،هیچجا برنج ایرانی ندیدم،یه چن ...

جاهای خویش نرفتی برو شاندیزیا طرقبه بالا شهر کلا همه جای مشهد غذاهاش عالیه حتی فست فودیاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رستوران صوفی که پیتزاهاش اشغاله.سالاد سزارشم داغون.کلا غذاهاش اشغاله.مدیریت داغون غذای یه نفرمونو یک ساعت بعد اوردن یکی رو نیم ساعت بعد یکیو یادش رفت.اصلا حیف وقت و پول

من این همه رفتم همشون ببخشیدا اشغال بوده مثه اینکه رستوران خوب نرفتی یه سر بیا مشهد ببرمت رستوران بع ...

دقیقا کسی ک رستورانهای تهران و مشهد رفته باشه متوجه میشه رستورانهای گرگان غذاهاش بی کیفیته، همین بازار و ملل ک تعریف میکنن من تو ماهیچه اش مو پیدا کردم،  و سالادش مونده بود از شب قبل، من سفارش داده بودم اورده بودن منزلمون، مدیریت فقط زنگ زد گفت متاسفم کار خاصی نکرد، فست فودی های گرگان اشغال میزارن جلوت خصوصا پیتزاهاشون یه ورق ماغذ میمونه برو فست فودهای مشهد ببین چه پیتزای قطوری جلوت میزارن

مشهد که ما هرچی رفتیم خیلی ببخشیدا افتضاح بود غذاهاش،مخصوصا اطراف حرم ،هیچجا برنج ایرانی ندیدم،یه چن ...

ما منظورمون اطراف حرم نبود، برو رستوران ارم، پدیده شاندیز سمت طرقبه شاندیز برو، پیتزا کندوز یا کندوس