2777
2789
عزیزم من شمالی ام. گیلانی ام . ولی دو روز آخر هفته میخوام بیام گرگان . تا حالا نیومدم . عزیزم  ...

خرید هم معمولا از شالیکوبی انجام میدن تا بالا نزدیکای ناهارخوران خیابان جانبازان خیابان امام و سرخواجه هم هست ک اونجا بیشتر کفش میدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من شمالی ام. گیلانی ام . ولی دو روز آخر هفته میخوام بیام گرگان . تا حالا نیومدم . عزیزم  ...

چکدرمه غذای ترکمنه گلم برو بندر ترکمن بازار هم همون داخل شهره برو زیارت ناهار خوران النگدره الان هواشون عالیه😍

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
نه تو همین گرگان هستش مخصوص غذاهای ترکمنی چکدرمه هم میدن با گوشت قرمز مرغ و ماهی هر جور ک دوست داشته ...

خوب من تا حالا نخوردم ندیدم اصلا شکلش رو 😁 

شماها که بلدین بگین کدومش خوبه . و اینکه تلفظش چطوره . برم بگم چی. خجالت میکشم😁😁😁

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
چکدرمه غذای ترکمنه گلم برو بندر ترکمن بازار هم همون داخل شهره برو زیارت ناهار خوران النگدره الان هوا ...

فدای مهربانیت. 

بندر ترکمن از این بازارهای خودشون میخواما. لباس و فلان .

وگرنه جیزای دیگه که همه شهرا هستن 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
خوب من تا حالا نخوردم ندیدم اصلا شکلش رو 😁  شماها که بلدین بگین کدومش خوبه . و اینکه تلفظش چط ...

chekderme این تلفظشه 

برنج قهوه ای رنگ که بیشتر به سرخی میزنه محشره 

رفتی اونجا با گوشت ماهیچه سفارش بده با مخلفاتش مدهوش میشی