بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیارا رو میچینی به ترتیب سبزی و فلفلو سیر و برگ انگور میریزی تا بالا.بعد آب میزاری میجوشه به جوش اومد نمک میریزی داخلش.میخوای بدونی نمکش اندازه اس یا نه تخم مرغ خام میندازی تو آب.هر وقت تخم مرغت رو آب قرار گرفت یعنی نمکت اندازه اس.هی نمک میریزی هم میزنی هر وقت تخم مرغ اومد بالا دیگه نریر
اینا رو اماده کردم نسبت ترکیبش نمیدونم چقد باید باشه که خوب بشه
ببین یه ردیف خیار ریختی شیش تا حبه سیر بنداز.سبزی در یه حد متوسط.فلفل هم اگه دوس داری تند بشه تو هر ردیف پنج شیش تا بریز اگه نمیخوای دوتا یا سه تا.همینجور تا بالا ادامه بده
روشت برام جالب بود ولی دوتا سوال دارم اول اینکه برگ انگور برای چی میزنی فایدش چیه؟ دوم اینکه روش ت ...
برگ انگور خواستی نریز.از قدیم مامانا میریختن منم یاد گرفتم.چون ترشه مزش جالب میشه.ولی همین سبزی بریزی کافیه.نمک هم کم کم اضافه کن و وایستا ببین تخم مرغت میاد بالا.من ریختم تخم مرغم اومد بالا دیگه نریختم.اینو از مامانم یاد گرفتم.والا نمیدونم شما خیارشورتون رو تا چه حد دوس دارین شور بشه.من که این کارو کردم مزش خوب شده