2777
2789
عنوان

خیارشور

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 32 پست
نخود بریز داخلش تردوسفت میشه

لطفا برای ۷ کیلو خیار بگید چقد اب و نمک و سرکه اضاف کنم این مقدارش نمیدونم 

خیار ها رو داخل بطری های ۱و نیم لیتری اب معدنی میخوام بریزم

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درست میکنم خودم از من میپرسی نمک و کم بریز چون شور میشه میزان سرکه هم من ۱۲ الی ۱۳ پیمانه آب یک پیمانه سرکه میریزم شوریش و هم تست کن بزار طعمش معمولی باشه بعد سرش و محکم ببند بزار تو یخچال چون الان هوا گرمه زود خراب میشه

برگ انگور خواستی نریز.از قدیم مامانا میریختن منم یاد گرفتم.چون ترشه مزش جالب میشه.ولی همین سبزی بریز ...

ممنون ما دقیقا مزه خیار شور شیشه ای ها بیرون میپسندیم

من درست میکنم خودم از من میپرسی نمک و کم بریز چون شور میشه میزان سرکه هم من ۱۲ الی ۱۳ پیمانه آب یک پ ...

یعنی یه هفته میگن جای تاریک بزار و بعد بزار یخچال این کار نکنم از اول بذارم یخچال

ممنون ما دقیقا مزه خیار شور شیشه ای ها بیرون میپسندیم

ولی بخوای عین کارخونه ای ها بشه نمیشه عزیزم چون اونا ترفند خودشون و دارن ولی طعمش خوب میشه من هر کی خورده تعریفشو کرده 

ولی بخوای عین کارخونه ای ها بشه نمیشه عزیزم چون اونا ترفند خودشون و دارن ولی طعمش خوب میشه من هر کی ...

همسایمون میگه خیار بوته ای که برای خیار شوره نباید شسته بشه درسته؟

یعنی یه هفته میگن جای تاریک بزار و بعد بزار یخچال این کار نکنم از اول بذارم یخچال

ببین اگه بیرون باشه زود تر آماده میشه خیارشورهات ولی اگه بیرون هم میزاری حتما یه جای خنک بزار چون الان هوا گرمه زود خراب میشه وقتی هم رسید بعد باز شدن حتما بزار تو یخچال

همسایمون میگه خیار بوته ای که برای خیار شوره نباید شسته بشه درسته؟

من میشورم و زود با یه پارچه تمیز خشک میکنم هم خیارها هم سبزیجاتی که میریزی باید خشک باشه که کپک نزنه

مرسی از همتون

امیدوارم خوب بشه و خراب نشه اخه به هر کی روزدم برام بندازه پشیمونم کرد خودمم هر بار درست کردم کپک زد.ممنون