2777
2789
عنوان

خیارشور

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 32 پست
مرسی از همتون امیدوارم خوب بشه و خراب نشه اخه به هر کی روزدم برام بندازه پشیمونم کرد خودمم هر بار د ...

ببین من داخل ظروف شیشه مربا یک کیلویی خیارها را می چینم.چند دانه سیر ،یک دانه فلفل قرمز یا سبز تند،چند تا شاخه ترخون ،ویک فنجان از اون فنجان شیشه ای ها ها مارک فرانسه سرکه می ذارم.بعد آب جوشید ه سرد شده یا ولرم که شور شده (به حدی که شوری اشباع باشه)رو به آن اضافه می کنم.درب شیشه را می بندم (در ب بایستی آهنی باشه که موقع حرارت دادن شل نشود).سپس شیشه ها درون یک قابلمه می چینیم کف قابلمه آب می ریزیم تا یک سوم ارتفاع شیشه ها.رو حرارت بسیار کم و شعله کوچک حرارت می دهم تا زمانی که سطح مایع داخل شیشه ها حباب جمع بشه و رنگ خیار ها تغییر کنه.شعله را خاموش می کنم (چند ساعت طول می کشه).خیار شور آمده است و تا زمان باز کردن درب آن می توان بدون کپک زدگی بیرون نگه داشت.پس از دو هفته قابل خوردن است.نکته این جاست شیشه ها تا زمان سرد شدن داخل قابلمه باشند وگرنه در صورت بیرون آوردن ترک بر می دارند.نوش جان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیار شورت خوب شد؟؟

خوب شد ولی الان خیلی نرم شده باقیش

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.