2777
2789
عنوان

هوو 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 30872 بازدید | 511 پست
محَمَّدُ بْنُ مَسْعُودٍ الْعَيَّاشِيُّ فِي تَفْسِيرِهِ عَنْ يُونُسَ بْنِ عَبْدِ الرَّحْمَنِ عَمَّنْ ...

باشه تو راست میگی 😕😕😕😕

تو برو صد تا زن بگیر برا شوهرت فضولی بقیه هم نکن ...چرندیادتم نخواه به زور بکن تو سر مردم 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
حیف من متاهلم 😂🤣🤣

شماها انقدر اخلاقتون گنده که میدونین مردتون تحمل نمیکنه و دومی رو میگیره برا همین خودتون پیشکار شدین😊

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داره میگه خدا مهربونه اگه نبود حکم تعدد ازدواج نمیذاشت 😂😂😂😂😂 یکی نیس بگه خل برگشتی به عقب که م ...

سوره یس هروقت میخونم این آیه که میگه هرچی تلاش کنی نمیتونی برای اینها کاری کنی مومن نمیشن اینا کر و کور هستند و شیطان که لعنت الله بر او باد اشتباهاتشون جوری براشون آراسته که فکرمیکنند راه حق رو دارن میرن اصلا نمیفهمیدم یعنی چی معنی این آیه چیه مگه میشه مسلمان باشه پیغمبر هم قبول داره قرآن قبول دار امامان قبول داره قیامت هم قبول داره ولی بازهم از راه راست منحرف باشن امروز فهمیدم یعنی چجوری یعنی قرآن باز کنیم بگیم اینجاش خوبه نه این قسمتشو خوشم نمیاد 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
شماها انقدر اخلاقتون گنده که میدونین مردتون تحمل نمیکنه و دومی رو میگیره برا همین خودتون پیشکار شدین ...

یعنی هر مردی که همسر دوم بگیره قطعا مشکل از همسر اولش بوده ؟!

حضرت ام البنین هم هوو داشتن :)

در عصر کنونی هم اشخاص و مراجع تقلید تعددی کم نداریم مثل محمد محمدی گلپایگانی رئیس دفتر رهبری دو همسر دارن ، سید مصطفی خمینی ( پدر امام خمینی ره ) سه همسر دائم و یک همسر مُتْعِه ای یا به زبون عامیانه صیغه طولانی مدت داشتند ، آیت الله طالقانی دو همسر داشتن ، شهید چمران دو همسر ( یه همسر لبنانی و یه همسر آمریکایی ) داشتن ، آیت الله مکارم شیرازی دو همسر دارن ، آیت الله نوری همدانی سه همسر دارن ، آیت الله بهجت ( مطمئن نیستم ) احتمالا دو همسر داشتند و شخصیت های بسیاری دیگر ....

سوره یس هروقت میخونم این آیه که میگه هرچی تلاش کنی نمیتونی برای اینها کاری کنی مومن نمیشن اینا کر و ...

بله دقیقا الان اگر تاپیک میزدم درباره مهریه و حدیث می اوردم از معصوم که هر مردی قصد پرداخت مهریه همسرش رو نداشته باشه در اخرت با دزد و زناکار محشور میشه اون موقع همه خانمها تایید می کردن و خوششون میومد چون طبق میلشون بود ولی هرچی خلاف میل باشه میشه حدیث جعلی :)

خدا خیلی مهربونه اگه مهربون نبود که حکم تعدد نمیذاشت ... به نظرتون خانم هایی که شوهرشون فوت شده یا ...

همسرهای ما اگه میخواستن تا الان میرفتن

یه چیزی هست به اسم تعهد همسر ما متعهد بودن

من و شوهرم فقط نامزد بودیم بدون هیچ صیقه ای بینمون که من بیمار شدم اونم از نوع بدخیمش دکترا علناً گفته بودن دووم نمیارم

ولی همسرم یه لحظه پا پس نکشید موند به پام دعا کرد برام تمام هزینه های درمانمو پدرشوهرم داد درصورتی که هیچ ربطی بهشون نداشت

نذاشتن پدرم حتی یه سرنگ بخره 

شوهرم که عاشق بچه بود جلوش یه کاغذ گذاشتن گفتن امضا کن با جراحی پیوند زنت نابارور میشه حتی یه لحظه صبر نکرد 

تو تمام این روزا من هیچ ابراز علاقه ای بهش نکردم که هیچ هر دقیقه بهش میگفتم برووووو طلاقم بدههههههه هر روز باهاش دعوا میکردم بهش توهین میکردم برام با حوصله لقمه میگرفت ولی من لقمشو پرت میکردم انقدر زشت برخورد میکردم باهاش که بابام یه بار به شدت باهام برخورد کرد 

من اصلاً زیر بار عقد نمیرفتم بزور با هزار دوز و کلک عقدم کرد طلاقمم نمیداد

بخاطر من از کار و زندگیش زد یه لحظه تنهام نذاشت

من تو بیمارستان تو برلین درد میکشیدم اون بالا سرم قرآن میخوند درصورتی که میتونست بره تو نایت کلاپ خودشو ارضا کنه  

خواهرم عزیزم گلم آخه مسلمان مرد باید یه جو انسانیت داشته باشه 

مگه حیوونه که فقط میل جنسی داشته باشه؟؟

شوهر من میتونست اصلاً عقدم نکنه هیچ کی بهش خورده نمیگرفت میتونست طلاقم بده دین شرع قانون بهش اجازه میداد میتونست زن دوم بگیره میتونست صیقه کنه 

همه بهش حق میدادن 

ولی این کارو نکرد چون معتقد بود که حیوون نیست 

هربار بهش میگفتم ازدواج مجدد کن چه دائم چه موقت فرقی نداره میگفت من حیوون نیستم 

بیاین برا خودمون برا شخصیت  انسان ارزش قائل شیم!

وای شماها هنوز از رو نرفتین....بس کنین دیگه دوست دارین توهین بشنوین؟؟خانم شما برو شونصد تا زن واسه شوهرت صیغه کن فقط دست از سر ما بردار

استارتر چرا تاپیک رو قفل نمیکنی

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
وای شماها هنوز از رو نرفتین....بس کنین دیگه دوست دارین توهین بشنوین؟؟خانم شما برو شونصد تا زن واسه ش ...

قفل نمیکنم چون دوست ندارم ایشون فکر کنه ما کم اوردیم و فقط ایشونه که مسلمونه و دین دار! 

قفل نمیکنم چون دوست ندارم ایشون فکر کنه ما کم اوردیم و فقط ایشونه که مسلمونه و دین دار! 

خیلی رو مخی ن بابا...‌پستاهشون‌ نشون شوهرم دادم خوند اون که یه مرده واقعا متاسف شد واسه افکار این دو .شوهرم حرف خوبی زد میگه بدترین دشمن زن زنه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
سوره یس هروقت میخونم این آیه که میگه هرچی تلاش کنی نمیتونی برای اینها کاری کنی مومن نمیشن اینا کر و ...

شما بشین صبح تا شب قرآن بخونو هزارتا زن واس شوهرت صیغه کن دور هم خوش باشین ....فضولی زندگی بقیه هم نکنین و سرتو از زندگی مردم بکش بیرون ...با این افکار مضخرفت فقط مردمو از دینتون زده میکنین...  من ثواب نمیخوام همش واس تو و اون یکی کاربر خواهراتونو واس شوهراتون صیغه کنین و الی آخر کلی هم ثواب میکنی 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        

چند نفرو تک کنم بیان باهاشون حرف بزنن بلکه کم بیارن برن از تاپیک

در پناه بسم الله ارحمن الرحیم؟؟!!😂😂😂😂 عزیزم درپناه خدا در پناه رب در پناه الله فی امان الله ...

متاسفم که بچه شیعه هستی و هنوز قدر و جایگاه (بسم الله الرحمن الرحیم) هنوز نمیدونی واقعا شرمنده ام استغفرالله معذرت میخوام بخاطر بازی چه قرار دادن شان و مقام این کلام پر از خیر و برکت الله 

بسم الله الرحمن الرحیم ۱۹ حرف و بخاطر هر یک حرف یکی از آتش های برزخ برای گوینده سرد میشود و دقیقا ۱۹آتش در برزخ انتظار مون میکشه  پس قطعا بی ربط و معنی ننوشتم اشکال از جایی دیگه است

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر