2777
2789
عنوان

هوو 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 30872 بازدید | 511 پست

خدا به تک تک شما ها رحم کنه حق با شماست شمارو با دوست صمیمی تون ابلیس تنها میذارم برای شخصیت خودتون ارزش بذارین و ریپلای نکنید 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
متاسفم که بچه شیعه هستی و هنوز قدر و جایگاه (بسم الله الرحمن الرحیم) هنوز نمیدونی واقعا شرمنده ام اس ...

سفسطه نکن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا به تک تک شما ها رحم کنه حق با شماست شمارو با دوست صمیمی تون ابلیس تنها میذارم برای شخصیت خودتون ...

تو خوده ابلیسی 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خدا به تک تک شما ها رحم کنه حق با شماست شمارو با دوست صمیمی تون ابلیس تنها میذارم برای شخصیت خودتون ...

ابلیس باید از تو درس یاد بگیره برو بابا 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
وای شماها هنوز از رو نرفتین....بس کنین دیگه دوست دارین توهین بشنوین؟؟خانم شما برو شونصد تا زن واسه ش ...

ول كن ديگه عزيزم

عقل ندارن 

عقل كه نباشه جان در عذابه🤣🤣🤣🤣🤣

برن نسخه اشون رو براي بابا و برادر و جد و آبادشون بپيچن

هر چند اونا هم احمقن كه احمقايي مثل اينا رو تحويل جامعه دادن🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين

خودت رو تـــو ايينه درباره ببين😂😂😂ابليس خانوم😏😏😏😏🤔🤔😏🤔

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
خودت رو تـــو ايينه درباره ببين😂😂😂ابليس خانوم😏😏😏😏🤔🤔😏🤔

نگو ابلیس گناه داره جناب ابلیس هم به همجنساش رحم میکرد این اشتباهی الان ننه اش پس انداخت باید زمان ناصرالدین شاه شاه مملکت اسلام میبود میرفت تو حرمسرای شاهی خدمت میکرد 

حامله نیستم تیکر اتمام مشکلات عمده و اصلیمه 
متاسفم که بچه شیعه هستی و هنوز قدر و جایگاه (بسم الله الرحمن الرحیم) هنوز نمیدونی واقعا شرمنده ام اس ...

خواهرم هر چیزی جایی داره 

شما الان داری خودتو زیر پرچم مقدسات گم میکنی و به اسم اونا خودتو داری تبرئه میکنی

جمله ای که گفتین بی معنی بوده 

بله بسم الله الرحمن الرحیم خیلی شانش بالاست انقدر بالا که من خودمو لایق درکش نمیدونم 

حوصله وارد بحث شدن با شما رو نداشتم چون شرایطم جوری نبوده که بتونم بحث کنم ولی خودتون خواستید 

تو قرآن تعدد زوجات مربوط به گروه خاصی هست

فقط مرد هایی که وظیفه ی حفظ اموال ایتام را به عهده دارند تعلق میگیره نه هر شخصی 

درضمن آن دسته از مردهایی که این وظیفه برعهده آنهاست فقط درصورتی میتونن تجدید فراش کنند که هیچ شکی در برقراری عدالت نداشته باشند یعنی اگه حتی شک کنن که نمیتونن عدالت برقرار کنن نباید ازدواج مجدد کنن.

اگه مردی ازدواج مجدد بکنه و نتونه عدالت رو برقرار بکنه عقد دوم باطل میشه و فقط میتونه به زن اول نزدیک بشه😊

لطفاً دیگه این بحث رو ادامه نده چون داری میزنی به جاده خاکی و افکار مریض خودتو داری گسترش میدی اونم به اسم اسلام!! این خودش یه گناه بزرگه که بخشیدنی نیست! 

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

این دومین باریه که دارین به من و سایر خانم ها توهین میکنین 

بار اول سکوت کردم اما این بار نمیتونم

خانم به اصطلاح محترم شما علناً دارین همه ما رو کافر خطاب میکنین 

میدونین چیه؟؟ 

اگه دین اسلام و سنت شیعه چیزی باشه که شما دارین ازش میگین من میخوام کافر باشم😊 کافر بودن شرف داره به اینکه زیر پرچم دینی باشم که منو برده و کنیز میدونه و هیچ ارزشی برا من قائل نیست و فقط منو به عنوان زیر خواب برا یه جنس نر میدونه  اونم نه به عنوان تنها شریک جنسیش بلکه به عنوان یکی از شریک های جنسیش 

دوست عزیز چیزی که شما داری رواج میدی حتی از نظر علم نیز نقض میشه 

تعدد زوجاتی که شما داری ازش میگی انتشار بیماری های مزمن مثل هپاتیت و ایدز رو افزایش میده! 

تو همه مسائل دین رو وارد نکن اول بشین با عقل و منطقت فکر کن بعد دین رو بیار وسط 

من خدایی رو میپرستم که برای من و جنس ماده ارزش زیادی قائله بانویی الگوی منه که کوثر لقب گرفته 

بانویی که همجنس منه و خدایی که من میپرستمش این بانوی بزرگوار رو دلیل خلقت این جهان میدونه  

من خدایی رو میپرستم که هیچ فرقی بین نر و ماده - مونث و مذکر - زن و مرد نمیزاره و بینشون عدالت برقرار کرده

من پیامبری رو پیروی میکنم گفته فاطمه پاره تنشه و فاطمه هم جنسه منه 

من امامی رو پیشوام قرار دادم که تا در قید بودن همسر اول به هیچ زنی نزدیکی نکرد.

دینی که من پیروی میکنم اینه حالا اسمش شیعه است یا سنی 

وهابیه یا بهایی یا ... هرچیز دیگه ای تو اسمشو میزاری مهم نیست امثال تو اسمشو چی میگت

اصلاً بهم بگن کافر مهم نیست 

مهم اینه که دین من اینه و انقدر محکم هست که تو و امثال تو با چهارتا جمله نتونن بهش شبهه وارد کنن😊 

پس لطف کن از این تاپیک برو 

اینجا کسی برا عقاید تو ارزش قائل نیست

و هرچی بیشتر میگی بیشتر خودت و دینت رو زیر سوال میبری 

اینجا کسی دینی که تو داری میگی ازش رو نمیپرسته 

پس برو 

به قول دوستان عیسی به دین خود موسی به دین خود 

خانم استارتر چرا تاپیکتون رو قفل نمیکنید؟

یه بار قبلاً گفتم

برای اینکه این دو کاربر فکر نکنن فقط خودشون مسلمونن و ما ازشون ترسیدیم و کم اوردیم 

ماهم به اندازه خودمون اطلاعات دینی داریم 

به اندازه خودمون ایمان داریم 

باور كردن مرد بودن😂😂😂😂😂

میدونم هر دوشون آقا بودن و سعی در خراب کردن اذهان عمومی داشتن😔

باید هرزه بود تا شوهرا دوسمون داشته باشن..زن نجیب نمیخان زن هرزه میخان..این نظر منه

هرزه گی رو با جذابیت یک زن اشتباه نگیر ، هرزه یعنی زنی که دم دقیقه با یه مرد باشه و تن فروشی کنه، یعنی زنی که بلده دله شوهرش رو بدست بیاره هرزه هست ، خوب بعضی  زنا بلدن لوند و دلربا باشن و مغرورن و خودشون کوچک نمیکنن ، خوب اکثریت مردا عاشق زنای زیبا میشن

، زنایی که بیشتر ناز می‌کنن ، زنای که جایگاه اجتماعی خوبی داشته باشن،خب هر کسی از یه زن امل و که فقط بلد آشپزی کنه و بچه بزاد خوشش نمیاد ، مسلما از یه  زن که هنرهای زیادی داشته باشه خوشش میاد، سعی کن تو زندگیت تعادل داشته باشی که از یه ور بوم نیفتی