2777
2789
عنوان

هوو 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 30872 بازدید | 511 پست
انشاءالله خدا بزنه تو کمر کسی که با حکم خدا مخالفه ..

مطمئن باش میزنه تو کمر کسی که داره تبلیغ الکی میکنه و همسر دوم بودن رو برای تنبلی و هوسرانی جایگزین میکنه

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
خدا خیلی مهربونه اگه مهربون نبود که حکم تعدد نمیذاشت ... به نظرتون خانم هایی که شوهرشون فوت شده یا ...

خدا هیچوقت نمیگه احساسات  زن اولتون رو نابود کنید تا دل یه زن غریبه رو بدست بیارید که احیانا ممکنه به راه خلاف کشیده بشه

همسر دوم هم از نظر خدا اون چیزی نیست که شما دارین عنوان میکنید

اون زمان برای گسترش دین این کارو میکردن 

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئن باش میزنه تو کمر کسی که داره تبلیغ الکی میکنه و همسر دوم بودن رو برای تنبلی و هوسرانی جایگزین ...

ببین اینا هر چی بگن یک سری حدیث که خیلی راحت میشه جعل اش کرد و فقط کسی که حدیث شناسه میتونه تایید کنه راست و دروغشو میان اینجا حدیث میگن ببندید دیگه دهناتونو که فقط چرت و پرت ازش میریزه  مثلا کنیز میزنه برا من که زمان حضرت علی شیر زن  اربابش خورده خو کجا حضرت علی تو این داستان گفته افرین مرد که رفتی دو تا زن گرفتی باریک مرد که رفتی دو تا زن گرفتی بخدا ائمه خیلی مظلومن که گیر امثال شما افتادن

حامله نیستم تیکر اتمام مشکلات عمده و اصلیمه 
خدا خیلی مهربونه اگه مهربون نبود که حکم تعدد نمیذاشت ... به نظرتون خانم هایی که شوهرشون فوت شده یا ...

حتما شوهر خودت رو ميگي و ١٠٠ درصد زيبا هم نيستي

چون ما انقدر زيبا هستيم و تـــو دل همسرمون جا باز كرديم و عاشقمون هستن

كه فداش بشم الهي نگاه هم به يك خانم نميندازه

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
ببین اینا هر چی بگن یک سری حدیث که خیلی راحت میشه جعل اش کرد و فقط کسی که حدیث شناسه میتونه تایید کن ...

اصلا چندشی حرف میزنن 

کاری میکنن که هرچی زن هست متنفر بشه از دین

کاملا حقوق زن رو نادیده میگیرن و زن رو برده و کنیز نشون میدن

یا واقعا جاهل هستن یا ضددین که هدفشون بدبین کردن مردم نسبت به دین هستش

اصلا چندشی حرف میزنن  کاری میکنن که هرچی زن هست متنفر بشه از دین کاملا حقوق زن رو نادیده میگی ...

دقیقا بابا خدایی که از مادر مهربونتره نسبت به بنده اش کجا راضی که بنده اش اذیت بشه کجا خدا گفته زن دهنت ببند برو برا شوهرت زن بگیر این که میشه ارباب و برده داری اینا یا مخدوش گر دینن که جالبه هیچ واکنشی نسبت به این حرف هیچ کدوم از کاربرا نمی دن یا بلانسبت گاو از گاو گاوترن

دقیقا بابا خدایی که از مادر مهربونتره نسبت به بنده اش کجا راضی که بنده اش اذیت بشه کجا خدا گفته زن د ...

دقیقا

خدا همیشه حرفش روی مساوی بودن حقوق زن و مرده

حالا اینا میگن وظیفه زن فقط بچه اوری و نه ماه بارداری😂

دقیقا خدا همیشه حرفش روی مساوی بودن حقوق زن و مرده حالا اینا میگن وظیفه زن فقط بچه اوری و نه ماه ب ...

ببین اینا اگه زمان ناصرالدین شاه شاه مملکت اسلام بودن امامشون و الگوشون ناصرالدین شاه بود میرفت حرم سرای شاهی شعبه دو و سه رو افتتاح میکردن الان دیگه دوره حرمسرا گذشته وگرنه دست به کار میشدن

آهان زن بیوه داریم زن مطلقه داریم ولی مردی که همسرش فوت شده یا طلاق گرفته باشه نداریم ؟؟😐😐😐😐 حتما باید بیان زرتی برن زن مرد متاهل بشن تا دین خدا رو زمین نمونه 😕😕

برو بابا برو همه رو بگیر واس شوهرت بگو نترس آبروت نمیره تازه ثوابم میکنی منم سعادت هوو پیدا کردن پیدا میکنم تازه اون زناهم گناه نمیکنن. انشاالله عاقبت بخیر شین همگی رو هم 

خیلی از زنا هم هستن شوهرای متعدد میخوان مگه به دل بخواهیه ....اون مردا هم اامثال شوهر شما هستن که تو کوچه خیایون چششون هرز میپره و زیروبالای زنا رو خیلی شیک رصد میکنن و هوس زنای متعدد میکنن چه آماریم میده 😒😒😒

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
دقیقا خدا همیشه حرفش روی مساوی بودن حقوق زن و مرده حالا اینا میگن وظیفه زن فقط بچه اوری و نه ماه ب ...

والا زنا رو چقدررررر پایین میارن .....اینا همون هرزه ها هستن 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        

بعدم خدا فقط واس مردا مهربونه که حکم تعدد ازدواج داده بهشون چرا به زنا نداده ؟؟؟ هرچی بیشتر میگی بیشتر خودتو مسخره میکنی 

حتما شوهر خودت رو ميگي و ١٠٠ درصد زيبا هم نيستي چون ما انقدر زيبا هستيم و تـــو دل همسرمون جا  ...

داره میگه خدا مهربونه اگه نبود حکم تعدد ازدواج نمیذاشت 😂😂😂😂😂

یکی نیس بگه خل برگشتی به عقب که مگه مردا فقط بنده ی خدا هستن که خدا فقط واس اونا مهربون باشه و واس زنا زبونم لال ظالم 

داره میگه خدا مهربونه اگه نبود حکم تعدد ازدواج نمیذاشت 😂😂😂😂😂 یکی نیس بگه خل برگشتی به عقب که م ...

محَمَّدُ بْنُ مَسْعُودٍ الْعَيَّاشِيُّ فِي تَفْسِيرِهِ عَنْ يُونُسَ بْنِ عَبْدِ الرَّحْمَنِ عَمَّنْ أَخْبَرَهُ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: فِي كُلِّ شَيْ‏ءٍ إِسْرَافٌ إِلَّا فِي النِّسَاءِ قَالَ اللَّهُ : « فَانْكِحُوا ما طابَ لَكُمْ مِنَ النِّساءِ مَثْنى‏ وَ ثُلاثَ وَ رُباعَ»(آیه4سورۀ نساء)  ، وَ أَحَلَّ الله لَكُمْ « مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ»(آیه4سورۀ نساء)

نه اونا زن رو عین برده میدیدن از نظر اونا زن فقط زیر خواب مرد بود حتی تنها شریک جنسیشم نبود  ...

من اشتباه پستو متوجه شدم

منظور من این دو کاربر بودن که همه رو دارن با ذهن مسموم خودشون میرنجونن

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
قال رسول الله  «اِنَّ اللهَ‏ تَعالى كَتَبَ الغَيْرَةَ عَلَى النِّساءِ وَ الجِهادَ عَلَى الرِّجا ...

ممنونم که شما هم بامن هم عقیده هستید و متوجه منظور من میشین دیگه داشت باورم میشد که دارم اشتباه میکنم میخواستم دیگه برم سراغ مرجع تقلید 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر