بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه یه زن متاهل بهتون بگه با شوهرم دوست شو یا ازدواج موقت کن باهاش ( شوهرش خیبییلی از آبروش میترسه ) زنه از خدا خواسته هست که شوهرش درخواست اون خانم رو قبول کنه و خیانت کنه واسه مدرک میخواد
و در ازای این کار حاضر باشه پنجاه شصت میلیون تومن بهتون بده قبول میکنین واسش این کارو کنید ؟
والا بخدا همینه ....یه جوری حرف میزنن انگار خدا زنا رو آفریده تا برده ی مردا بشن و فقط و فقط فکر تامین زیر شکم مردا باشن و هی بچه بزان ...چقدررررر منزلت یه زن رو پایین میارن ...همینان که باعث فروپاشی زندگیا میشن و چندتا بچه رو آواره میکنن ....طرف اومده کانال زده طبق قوانین جمهوری اسلامی و انواع صیغه گذاشته و زیروبالای زنه رو هم نوشته و قیمتای بالا هم زده ...با یه آیه عربی چه پولایی به جیب میزنن و ج.ن.د.ه خونه باز کردن و اسمشو گذاشتن حلال .....خاک تو سرتونکه باعث جدایی هزاران نفر میشین و هزاران بچه رو بی خانوادا میکنین خاااااااک
لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹 دخترم رو بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت
دوستان اگه یه زن متاهل بهتون بگه با شوهرم دوست شو یا ازدواج موقت کن باهاش ( شوهرش خیبییلی ا ...
به هیچچچچچ وجهه
لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹 دخترم رو بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت