2777
2789
عنوان

هوو 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 30875 بازدید | 511 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در پناه بسم الله ارحمن الرحیم؟؟!!😂😂😂😂 عزیزم درپناه خدا در پناه رب در پناه الله فی امان الله ...

😂😂😂😂😂😂😂

وای خدا 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
نمیدونم چرا هرچی فکر میکنم میبینم این دو کاربر مردن و اونم از نوع هرزش😐

👌👌👌👌👌👌👌 آفرین 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 عین داعشیا که میزنن عین وحشی آدم میکشن و ادعای مسلمونیت دارن  یا وها ...

قال رسول الله  «اِنَّ اللهَ‏ تَعالى كَتَبَ الغَيْرَةَ عَلَى النِّساءِ وَ الجِهادَ عَلَى الرِّجالِ فَمَنْ صَبَرَ مِنْهُنَّ اِيْماناً وَ احْتِساباً كانَ لَها مِثْلُُ أجرِ الشَّهيدِ!»
حضرت محمد ( ص ) :
«به راستی که خداوند متعال رنج هووداری را بر زنان، و جهاد را بر مردان نوشت؛ پس هرکس از زنان که از روی ایمان و به حساب خدا گذاشتن بر آن صبر کند، اجری همانند اجر شهید دارد!»

والا بخدا همینه ....یه جوری حرف میزنن انگار خدا زنا رو آفریده تا برده ی مردا بشن و فقط و فقط فکر تام ...

همیشه میگن حضرت فاطمه الگو اسوه ی زنای عالمه....خوده حضرت تنها زن همسرشون بودن ایشون الگوی همه ی زناست پس همه زنا باید تک همسر همسرشون باشن ....

این از خداشه شوهرش بره زن بگیره مدرک میخواد وتسه طلاق زندگیش افتضاست تو تاپیکاش زده ..همش دنبال تجرب ...

همینه پس ِ...هنوز سعادتشو نداره و. لایق این نیس که اجر شهدا رو داشته باشه 😒😐😒😐

والا بخدا همینه ....یه جوری حرف میزنن انگار خدا زنا رو آفریده تا برده ی مردا بشن و فقط و فقط فکر تام ...

از امام رضا ‏(ع) نقل شده است كه آن بزرگوار از پدران بزرگوارن روايت فرموده، كه پیامبر (ص) فرموده­ اند :

النِّكَاحُ رِقُّ، فاذا نَكَحَ أَحَدُكُمْ وَلِيدَتَهُ فَقَدْ أَرَقَّهَا، فَلْيَنْظُرْ أَحَدُكُمْ لِمَنْ يُرِقُّ كَرِيمَتَهُ.

📚 وسائل الشيعه ، ج 14 ، ص 52

نكاح ( دختران خود را به نكاح مردان در آوردن ) به منزله کنیزی باشد ، پس هر گاه كسی از شما دختر خود را به نكاح مردى در آورد ، مانند آن است كه او را به کنیزی داده ، پس البته بايد هر یک از شما توجه و ملاحظه نمايد كه فرزند گرامى و عزيز خود را به كنيزى چه كسى در مى آورد

قال رسول الله  «اِنَّ اللهَ‏ تَعالى كَتَبَ الغَيْرَةَ عَلَى النِّساءِ وَ الجِهادَ عَلَى الرِّجا ...

میشه از تاپیکم بری؟؟😊 

من به دینت شک دارم 

داری ما وجهه دینو خراب میکنی

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
تاپیک همین ملعونه

جالبه از یه طرف میگه سعادت میخواد هوو داشتن از یه طرف میترسه طرفی که قراره صیغه شوهرش بشه بهش وابسته بشه 😂😂😂

از امام رضا ‏(ع) نقل شده است كه آن بزرگوار از پدران بزرگوارن روايت فرموده، كه پیامبر (ص) فرموده­ اند ...

تو برو کنیزیتی بکن چرا تو نی نی سایت میچرخی؟؟

اینو هم بخون مرد به هیچ عنوان نباید به حسادت همسر حسود توجه کنه https://taadodzojat.blo ...

من حسودم 

شوهرمم منو بخاطر همین حسادت میخواد 

تا چشات درآد

به توچه؟؟

متاسفم واسه این زنا که قدر خودشونو نمیدونن

اینقدر بها و اختیار واسه شوهرشون میزارن

البته کسی که شوهرش واسش مهم نباشه 

خب نه واسش مهمه

نه روش تعصب داره که بخواد براش غیرتی و حسود بشه

.
تو برو کنیزیتی بکن چرا تو نی نی سایت میچرخی؟؟

من جوابشو نمیدم چون میدونم زر مفت میزنه ...تو تاپیکش نوشته چون شوهرم حق طلاق نمیده پنجاه شصت میلیون میدم یکی بیاد صیغه یا دوست شه از قضا شوهرشم بدش نمیاد زرت و زرت زیر خوابشو عوض کنه فقط از آبروش میترسه ....این خانمم میترسن کسیکه صیغه ی همسرشون میشه یهوویی وابسته بشن 😂😂😂😂

در کل داره چرت و پرت میگه هردوشونم مردن حالا ببین کی گفتم