2777
2789
عنوان

هوو 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 30875 بازدید | 511 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دلیلی داره که توهین میکنی اتفاقا من هم به خودم خیلی میرسم همه به زندگیم هم به شوهرم واین اصلا دلی ...

اينايي ك ميگي اگه درستم باشه يعني مرد اين حالتا بش دست نميده پس بي غيرت بشه تا زنش هم بتونه ي شوهر ديگم داشته باشه ك شوهره تنها سرورش نباشه 😳😒

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اينايي ك ميگي اگه درستم باشه يعني مرد اين حالتا بش دست نميده پس بي غيرت بشه تا زنش هم بتونه ي شوهر د ...

وای پناه بر خدا خجالت بکش حیا کن کمی حرف داخ دهنت مزه مزه کن مرد و زن چه ربطی بهم داران که باید برابر هم باشن الله به خواست و اراده و قدرت خودش یک موجودی خلق کرد به اسم مرد وبهش یکسری ویژگیهای خاص بخشید و برای آرامش آدم از جنس خوش موجودی خلق کرد به اسم زن که شرایطول آسایش و آرامش مرد فراهم کنه و تنها وظیفه اش فرزند آوری و تربیت فرزندانش میباشد خداین صلاح دید مقام مدیریت به مرد واگذار کنه و زن مطیع مرد باشه صلاح دید وظیفه نطفه گذاری به مرد بسپاره و حمل وبارداری به زن بسپاره صلاح دید به مرد اجازه تعدد ازدواج بده و برای زن حتی بعد از دست دادن شوهرش عده نگهداره حالا تو کی هستی که منو تیگران میکنی واین جملات زشت بیشرمانه به من میگی توبه کن از خدا طلب بخشش کن میدونی آخر زمان جهنم فقط از زنها پر میشود تلاش کن سهمت آتیش جهنم نباشه حالا هر فکری که داری برای خودت نگهدار ولی هر چنوقت یکبار دستت با کبریت بسوزون جهنم یادت نره دیگه هم مرد و زن روی یه کف ترازو نذار مرد خیلی خیلی سنگین تره

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
بله زنان هرزه دنبال رابطه های حرام هستن نه حلال ... در ضمن مواظب حرف زدنت باش با این حرفت که میگی خ ...

خدا بزنه به کمرت اگه برا شوهرت زن نگیری

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
بله زنان هرزه دنبال رابطه های حرام هستن نه حلال ... در ضمن مواظب حرف زدنت باش با این حرفت که میگی خ ...

من نگفتم خدا حکم خودشو نقض کرده من ترجمه فارسی  عبارت قرآنو گفتم تا تو درکت شه 

همینایی که به اسم دین دارن میگن برای شوهراتون زن بگیرید دیگه

زر مفت میزنن هیچی هم حالیشون نیس....اینا همون هرزه های صیغه ای هستن شوهراشونم همونان که دستشون تسبیحه و چششون زیروبالای زنای مردمورصد میکنه بعضیاشون البته به هنه ی تسبیح به دستا توهین نشه یوقت .....تهشم به احتمال زیاد مررررررردن 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        

یا خدا یا خدا چی میبینم 

پس اون ارج و قرب زن که میگن کو

که اسلام به زن خیلی بها میده

اینجوری که این خانم میگه فقط زن یه وسیلس واسه رفع خواسته های مرد

رفع جنسی

فرزند آوری

شست شو 

پخت و پز

آماده زن صیغه کردن واسه شوهر😂😂😂

جمع کن بابا تو رو خدا اعتقاد مارو خراب نکن 

من تو ذهنم از خدا یه خدایی که خیلی مهربون و عادل هستش

اما این که اون خانم میگه اصلا عدالت نیست بردگی زن برای مرد هستش

اصلا درست نیست

.
اره اینم هست اینجوری که حییون فرقی ندارن جریان ناطق بودن و اختیار داشتنشونم میره زیر سوال

دور از جون حیوون بیاد 

والا پرنده ها با همه نفهمیشون سیستم تک همسری دارن

با حرفای این دوتا کاربر بشدت از دین متنفرررررررر شدم ....اگه دینمون اینه صد سالشم نمیخوام یه همچین دینی داشته باشم....اه اه کثافتکاری و هرزگی رو علنااا دارن رواج میدن بیشرفا خجالتم نمیکشن  

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
من نگفتم خدا حکم خودشو نقض کرده من ترجمه فارسی  عبارت قرآنو گفتم تا تو درکت شه

ترجمه فارسیش از دوتا و سه و چهارتا شروع کرده اما گفته اگر آدم ناتوانی هستین تو برقراری عدالت واجب ( نفقه ضروری و همخوابگی ) به یه همسر دائم بسنده کنین ( متعه هم که شرطش عدالت نیست فقط دائم عدالته )

به بچه ات رحم کن حداقل این همه حرص نخور ولی بازهم خودت میدونی شاید حرص هم جزو فرهنگ بارداری شما باشه ...

تو برا شوهرت زن بگیر کاری به حرص زدن و فرهنگ من نداشته باش

من بی فرهنگ 

تو که فرهنگ داری برو زن بستون برا همسرت