2777
2789
عنوان

هوو 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 30875 بازدید | 511 پست
با حرفای این دوتا کاربر بشدت از دین متنفرررررررر شدم ....اگه دینمون اینه صد سالشم نمیخوام یه همچین د ...

عزیزم این دوتا ملعون هدفشون همینه .....نزن این حرفو اعتقادتو محکم تر کن

ترجمه فارسیش از دوتا و سه و چهارتا شروع کرده اما گفته اگر آدم ناتوانی هستین تو برقراری عدالت واجب ( ...

تو که برو ۶۰ میلیون بده دست زنا بیان با شوهرت صیغه کنن تا تو از شوهرت مدرک داشته باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زر مفت میزنن هیچی هم حالیشون نیس....اینا همون هرزه های صیغه ای هستن شوهراشونم همونان که دستشون تسبیح ...

حرف دلمو زدی😄😀

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
بهشون گفتم اما گفتن فعلا قصد تعدد ندارم ... هوو داشتن سعادته و اجر شهید رو داره 😍

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

عین داعشیا که میزنن عین وحشی آدم میکشن و ادعای مسلمونیت دارن 

یا وهابیااا

مدرکِ چی داشته باشم ؟!

دوستان

اگه یه زن متاهل بهتون بگه با شوهرم دوست شو یا ازدواج موقت کن باهاش ( شوهرش خیبییلی از آبروش میترسه ) زنه از خدا خواسته هست که شوهرش درخواست اون خانم رو قبول کنه و خیانت کنه
واسه مدرک میخواد

و در ازای این کار حاضر باشه پنجاه شصت میلیون تومن بهتون بده قبول میکنین واسش این کارو کنید ؟

فقط خواهش میکنم جواب واقعیتونو بگین

دوستان اگه یه زن متاهل بهتون بگه با شوهرم دوست شو یا ازدواج موقت کن باهاش ( شوهرش خیبییلی ا ...

نه

دوستان اگه یه زن متاهل بهتون بگه با شوهرم دوست شو یا ازدواج موقت کن باهاش ( شوهرش خیبییلی ا ...

جز هرزه ها این کارو نمیکنن

تو برا شوهرت زن بگیر کاری به حرص زدن و فرهنگ من نداشته باش من بی فرهنگ  تو که فرهنگ داری برو ...

ممنون از راهنمایی موفق باشید و سلامت درپناه بسم الله الرحمن الرحیم

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
حرف دلمو زدی😄😀

والا بخدا همینه ....یه جوری حرف میزنن انگار خدا زنا رو آفریده تا برده ی مردا بشن و فقط و فقط فکر تامین زیر شکم مردا باشن و هی بچه بزان ...چقدررررر منزلت یه زن رو پایین میارن ...همینان که باعث فروپاشی زندگیا میشن و چندتا بچه رو آواره میکنن ....طرف اومده کانال زده طبق قوانین جمهوری اسلامی و انواع صیغه گذاشته و زیروبالای زنه رو هم نوشته و قیمتای بالا هم زده ...با یه آیه عربی چه پولایی به جیب میزنن و ج.ن.د.ه خونه باز کردن و اسمشو گذاشتن حلال .....خاک تو سرتونکه باعث جدایی هزاران نفر میشین و هزاران بچه رو بی خانوادا میکنین خاااااااک

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
ممنون از راهنمایی موفق باشید و سلامت درپناه بسم الله الرحمن الرحیم

در پناه بسم الله ارحمن الرحیم؟؟!!😂😂😂😂

عزیزم درپناه خدا در پناه رب

در پناه الله

فی امان الله

اینا درستشه به گمونم 😊

به هیچچچچچ وجهه 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 عین داعشیا که میزنن عین وحشی آدم میکشن و ادعای مسلمونیت دارن  یا وها ...

این از خداشه شوهرش بره زن بگیره مدرک میخواد وتسه طلاق زندگیش افتضاست تو تاپیکاش زده ..همش دنبال تجربیات طلاقه