طرز تهیه کدوی شکم پر مواد لازم : کدو سبز متوسط ۴ عدد نمک و فلفل کمی کره ۲ قاشق غذاخوری پیاز متوسط خرد شده یک عدد سیر خرد شده یک عدد خرده نان خشک یک سوم پیمانه پنیر مازارلای رنده شده حدود ۲ پیمانه طرز تهیه : فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ظرف مناسب کمی گود را کمی چرب کنید. انتهای کدوی شسته شده را ببرید و طولی برش بزنید داخل آن را با قاشق کمی خالی کنید. داخل کدوی خالی شده کمی نمک و فلفل بریزید و در ظرفی که از قبل آماده کرده اید قرار دهید. کره را در ماهیتابه گرم کنید، پیاز و سیر را کمی تفت دهید سپس خرده های کدو را که خارج کرده بودید، با پیاز تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید. در این زمان خرده نان را نیز اضافه کنید و هم بزنید و پخت را به مدت یک دقیقه ادامه دهید. سپس از روی حرارت بردارید. مواد تفت خورده را بین کدوها تقسیم کنید کمی پنیر روی هر یک بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر کمی طلایی شود. منبع : khorasannews.com
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
یه نوشیدنی خوب مواد لازم گل گاو زبان 1 قاشق غذا خوری چای سبز 1 قاشق غذا خوری گل محمدی ( گل رز کوچک ) نصف قاشق غذا خوری چوب دارچین یک تکه کوچک گل رزچینی ( چای ترش ) نصف قاشق غذا خوری نبات 1تکه لیمو ترش بزرگ 1 عدد یخ به مقدار لازم دستور تهیه : ابتدا کلیه مواد را بجز لیمو ترش داخل قوری شیشه ای و یا یک لیوان میریزیم ، این مواد برای 4 لیوان کافی بوده و می توان این حجم از مواد را داخل 4 لیوان تقسیم کرد مقدار دارچین و نبات را به مقدار سلیقه خود تغییر دهید . بعد از اضافه کردن آب 90 درجه سانتی گراد ( اب جوش را حدود 1 دقیقه از روی حرارت برمی داریم تا دمای آن پایین بیاید ) می گذاریم تا شربت دم بکشد ، اگر در لیوان این نوشیدنی را آماده می کنید بهتر است نصف لیوان را از آب پر کنید و روی آن یک در پوش یا نعلبکی بگذارید تا بخوبی دم بکشد . بعد از دم کشیدن می توانیم نوشیدنی را صاف کنیم و یا همراه با گلها و با اضافه کردن مقداری آب لیموترش و یخ سرو می کنیم. نکته سلامتی : این نوشیدنی را می توانید در گرمای زیاد هوا بصورت سرد سرو کنید که خاصیت آرام بخش دارد و برای دستگاه گوارش و سیستم عصبی بدن نیز بسیار مفید است و در صورت مصرف غذا های چرب نیز بصورت گرم ( بدون یخ و با اضافه کردن آب 90 درجه ) بسیار مفید می باشد . پیشنهاد سر آشپز : خانم های باردار و افرادی که از گل گاو زبان استفاده نمی کنند می توانند مقدار چای چینی را دو برابر مصرف کنند و مقداری گل گندم نیز به آن اضافه کنند .
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
تخممرغ فنجانی زمان تهیه: 10 دقیقه زمان پخت: 30 تا 40 دقیقه مواد لازم برای 4 فنجان: تخممرغ: 4 عدد سفیده تخممرغ:4 عدد شیر کم چرب: نصف پیمانه پنیر موزارلای رنده شده: نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده: نصف پیمانه کلم بروکلی خرد شده: دو پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: • فر را تا 350 درجه سانتیگراد گرم کنید. • کلم بروکلی را درون آبجوش کمی بپزید سپس آن را درون آبکش ریخته و کاملا آب آن را بگیرید و به قطعات کوچکتر تقسیم کرده و کنار بگذارید. • دو تا سه قاشق غذاخوری پنیر چدار رنده شده را برای پاشیدن روی تخممرغها نیز کنار بگذارید. • در این میان، تخممرغها و سفیدهها را درون کاسه بزرگی با هم مخلوط کرده هم بزنید سپس شیر را به مخلوط اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. • پنیر موزارلا و کلم بروکلی و نمک و فلفل را در انتها به مواد فوق بیافزایید و مخلوط کنید. • درون فنجانهای مورد نظر را مقداری روغن اسپری کرده و آنها را درون سینی مخصوص فر قرار دهید. • مخلوط تهیه شده را به طور یکنواخت درون فنجانها بریزید و روی آنها را پنیر چدار بریزید. • مخلوط را درون فر به مدت 40- 30 دقیقه یا تا زمانی که روی آنها قهوهای - طلایی شود حرارت دهید.
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
15 راز برای درست کردن یک سس خوش طعم پایه آموزش سسها آن است که ابتدا طرز تهیه این دو سس مهم را یاد بگیریم اما هنگام تهیه آنها باید به نکتههایی توجه کرد: دو سس مایونز و کچاپ یا همان سس گوجهفرنگی، مادر تمام سسها هستند یعنی با کمی تغییر در مواد تشکیلدهنده و کم و زیاد کردن برخی طعمدهندهها و ادویههایشان میتوان انواع و اقسام سسها را تهیه کرد. پس پایه آموزش سسها آن است که ابتدا طرز تهیه این دو سس مهم را یاد بگیریم اما هنگام تهیه آنها باید به نکتههایی توجه کرد: 1 - هنگام تهیه سس مایونز و پس از مخلوط کردن زرده و سرکه، باید روغن را مداوم و آهسته بهطوری که روغن حین ریخته شدن به نخی باریک تبدیل شده باشد، افزود زیرا در غیر این صورت سس میبرد. 2 - خیلیها فکر میکنند این سس را فقط میتوان با دستگاه مخلوطکن تهیه کرد در حالی که با همزنهای دستی پرهدار نیز میتوان این سس را تهیه کرد. البته پرههای همزن باید زیاد باشند و این وسیله یکنواخت در کاسهای که محتویات در آن وجود دارد، به حرکت درآید. سسی که با همزن دستی تهیه میشود، به مراتب خوشطعمتر است. 3 - روغنهای مناسب برای تهیه این سس به ترتیب اولویت عبارتند از: روغن زیتون بدون بو، روغن آفتابگردان و روغن کانولا. به غیر از این روغنها در تهیه مایونز از روغن دیگری استفاده نکنید. 4 - سفیده تخممرغ در تهیه سس مایونز نباید به کار برده شود زیرا باعث بریدن سس میشود و حاصل کار چیزی نخواهد بود که انتظارش را دارید. 5 - برای تهیه سس مایونز، از سرکه سیب و کمی آبلیموی تازه استفاده کنید این ترکیب بوی زحم تخممرغ را خواهد گرفت. 6 - سعی کنید از تخممرغهایی استفاده کنید که زرده کمرنگتری دارند زیرا زرده پررنگ، رنگ سس را خراب میکند و زرد خواهد شد. 7 - در تهیه این سس از ادویه خاصی استفاده نمیشود. فقط کافی است کمی به آن فلفل سیاه بیفزایید و در صورت علاقه به طعم تند، به آن کمی فلفل قرمز اضافه کنید. 8 - طعمدهندههایی مانند گشنیز خشک، شوید، جعفری، زنجبیل رندهشده، کیپر یا غنچه خشکشده گل محمدی بهترین انتخابها برای مزهدار کردن سس مایونز هستند اما در صورت افزودن یکی از آنها، باید از ریختن بقیه آنها صرفنظر کرد. 9 - شکر یکی از اجزای اصلی سس قرمز است و انتخاب نوع آن بر طعم سس اثر دارد. باید شکر پودری باشد و بوی ماندگی و به اصطلاح «گونی» ندهد زیرا در این صورت عطر و طعم سس گوجهفرنگی خراب خواهد شد. 10 - سرکهای که در تهیه سس کچاپ استفاده میکنید، بهتر است خانگی باشد و در میان انواع سرکهها، سرکه انگور قرمز و سفید از بهترینها هستند. 11 - رب گوجهفرنگی که در تهیه این سس استفاده میشود، باید خوشرنگ باشد از ریختن ربهایی که رنگشان به سیاهی میزند، خودداری کنید. طعم رب هم بهتر است که ترش و شیرین باشد. 12 - ادویههایی که میتوانید در تهیه سس گوجهفرنگی استفاده کنید، فلفل سیاه، دارچین و پاپریکا یا همان فلفل قرمز شیرین است. 13 - در صورت تمایل میتوانید به جای شکر سفید از شکر قهوهای یا به جای هر دوی آنها از عسل برای تهیه این سس استفاده کنید. 14 - برخلاف سس مایونز، هنگام تهیه سس گوجهفرنگی هرگز نباید به محتویات سس، آبلیمو اضافه کرد. اجزای اصلی سس کچاپ فقط شکر، سرکه و رب گوجهفرنگی هستند. 15 - این توصیه را در تهیه هر دو سس در نظر داشته باشید؛ اندازهها بسیار مهم هستند. زیاد و کم کردن مقدار مواد اولیه اصلی، در غلظت، عطر و طعم سسهای تهیه شده تاثیر بسزایی خواهد داشت.
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
توپ نارگیلی بدون پخت مواد لازم : 1 فنجان خاکه قند 150 گرم کره در دمای اتاق 2 فنجان شیر خشک 150 گرم پودر نارگیل 2 فنجان ویفر وانیلی خورد شده 30 عدد بادام پوست کنده 5-6 ق غ نارگیل برای تزیین 1/2 ق چ اسانس بادام (اختیاری) روش تهیه : کره رو با خاکه قند خوب می زنیم. شیرخشک و نارگیل و ویفرهای خورد شده و اسانس بادام رو اضافه می کنیم. وقتی همه مواد خوب مخلوط شد و خمیری که بتوانید در دست شکل بدهید درست شد این مخلوط رو حداقل یک ساعت در یخچال میگذاریم. وقتی خمیر خوب سرد و سفت شد از اون گلوله هایی درست می کنیم و داخل هر توپ یک بادام میگذاریم و در نارگیل می چرخونیم.
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
کلفی بستنی هندی مواد لازم: 450گرم شیرعسلی نوک قاشق چایخوری زعفران نصف قاشق چایخوری هل سابیده 60 گرم پسته 300 میلی لیتر خامه روش تهیه : زعفران را در یک قاشق چایخوری آب جوش حل می کنیم. پسته ها رو ریز خورد می کنیم ( مقداری برای روی بستنی ). شیرعسلی را با پسته و زعفران خوب مخلوط می کنیم. خامه را اضافه کرده مخلوط می کنیم و در قالب می ریزیم. در فریزر قرار میدیم تا یخ بزنه.
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سالاد مرغ تایلندی مواد لازم سینه مرغ: نصف سینه کاهو: یک بوته متوسط زنجبیل: یک برش کوچک سویاسس: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو: ۵ قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به میزان کافی هویج: یک عدد خیار: ۲ عدد بادامزمینی: ۲۰ گرم روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری روش تهیه: برای شروع سراغ مرغ بروید. ابتدا سینه مرغ را به تکههای کوچک برش بزنید و آن را برای مدت کوتاهی به اندازه ۳ تا ۴ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید. میتوانید از روش دیگری برای آماده کردن مرغ استفاده کنید و آن این است که مرغ را آبپز کرده و آن را به رشتههای کوچک برش بزنید. پس از آماده شدن مرغ به اندازه کافی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سپس آبلیمو، سویاسس و زنجبیل رنده شده را با هم مخلوط کرده و به این ترتیب سس این سالاد تایلندی را آماده کنید.
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
بورانی کنگر مواد لازم کنگر: ۱ کیلو ماست (زیاد شل نباشد): ۲ لیوان زعفران حل شده در آبجوش: به مقدار لازم نمک و فلفل و نعناع خشک: به مقدار لازم طرز تهیه یک کیلو کنگر تمیز کرده را با کمی آب و کمی نمک با حرارت ملایم میگذاریم بپزد. به طوری که بعد از پختن آب آن تبخیر شود و زیاد هم کنگر له نشود. ۲ لیوان ماستی که زیاد شل نباشد را با کمی زعفران حل شده در آب جوش و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده، هم میزنیم تا کاملا صاف شود و کنگر پخته شده را بعد از سرد شدن با ماست مخلوط مینمائیم، در ظرف میریزیم و کمی نعناع خشک روی بورانی کنگر میپاشیم و با پیاز، زرشک و گردو تزئین میکنیم.
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
شاورما مواد اولیه : نمک 1 قاشق غذاخوری آب 2/1 لیوان سیر 5 حبه ماست 1 لیوان آرد سفید 4 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی 1 عدد خیار شور به مقدار کافی سیب زمینی 2 عدد – سرخ شده پیاز 2 عدد – قرمز مرغ پخته شده و خرد شده سس مایونز 4 قاشق غذاخوری نان ساندویچ به مقدار لازم مواد لازم اصلی: مرغ پخته شده خرد شده پیاز قرمز سیب زمینی سرخ شده خیار شور گوجه فرنگی نان ساندویچی مواد لازم برای سس ساندویچ: آرد سفید ماست آب سیر نمک سس مایونز طرز تهیه: ابتدا مرغ را با دو لیوان آب و یک حبه سیر و یک عدد پیاز در قابلمه روی حرارت ملایم میگذاریم تا به مدت یک ساعت بپزد. پیازها را به صورت خلال ریز میکنیم و با کمی روغن در ماهیتابه سرخ میکنیم تا رنگ آن طلایی شود. مرغ پخته شده را خلال میکنیم و با پیاز در ماهیتابه کمی تفت میدهیم تا کمی طلایی شود. مخلوط را در ظرف دیگری میریزیم و سس را روی آن میریزیم و خوب با هم مخلوط میکنیم. اضافههای نان ساندویچی را دور میریزیم و داخل آن را با مخلوط پر میکنیم و خیار شور با گوجهفرنگی خلال شده و سیب زمینی سرخ شده را روی مرغ میگذاریم. سس: تمام مواد لازم برای سس را با هم در مخلوطکن با هم مخلوط میکنیم بهطوری که سس صاف و یکدستی بهدست بیاید سپس سس مایونز را در آخر به آن اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم.
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
پاستچیو مواد لازم: پاستای فرمی مارپیچی ۲۲۵ گرم روغن زیتون یک قاشق غذاخوری خامه پرچرب چهار قاشق غذاخوری آویشن یک قاشق چایخوری مواد لازم برای تهیه سس: روغن زیتون دو قاشق غذاخوری پیاز باریک خرد شده یک عدد فلفل دلمهای قرمز خرد شده یک عدد سیر له شده دو حبه گوشت چرخکرده ۶۲۵ گرم گوجهفرنگی له شده ۴۰۰ گرم آب انگور سفید ۱۲۵ میلیلیتر جعفری تازه دو قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم مواد لازم رویه: ماست ۳۰۰ میلیلیتر تخممرغ سه عدد جوزهندی به میزان لازم پنیر پارمزان رنده شده ۴۰ گرم طرز تهیه: برای تهیه سس، روغن را در تابه بزرگ حرارت داده، پیاز و فلفل دلمهای را به مدت سه دقیقه درون آن سرخ میکنیم، سپس سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر روی حرارت قرار میدهیم. گوشت چرخکرده را به مواد افزوده و سرخ میکنیم. گوجهفرنگی و آب انگور را به مواد اضافه کرده و خوب هم زده و اجازه میدهیم بجوشد. (۲۰ دقیقه کافی است تا غلیظ شود) سپس جعفری، آویشن، نمک و فلفل را اضافه میکنیم. پاستا را داخل قابلمه آب جوش و نمک ریخته و به آن روغن اضافه کرده و میجوشانیم، سپس آبکش کرده و با خامه مخلوط میکنیم.
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
خورشت قارچ و سیب زمینی مواد لازم: قارچ 500 گرم سیب زمینی 2 عدد عصاره زعفران یک عدد پیاز یک عدد رب گوجه دو قاشق سوپ خوری سبزیجات معطر برای تزئین طرز تهیه: 1 قارچ ها را درشت ریز کرده و با پیاز خرد شده درون قابلمه تفت دهید تا پیاز حسابی نرم شود. 2 سیب زمینی ها را از قارچ ها ریزتر کرده و به مواد اضافه کنید. کمی بعد عصاره زعفران را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس یک لیوان آب سرد به مواد اضافه کرده درب قابلمه را گذاشته تا مواد با حرارت ملایم پخته شود. 3 رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود. رب را به مواد قبلی اضافه کرده، می گذاریم تا آب خوراک کم شود، بعد از آن خوراک ما آماده است. 4 بعد از کشیدن خوراک در ظرف می توانید با سبزیجات معطری که دارید آن را تزئین کنید.
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷