2777
2789
عنوان

تابیک خوردنی های من

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 49 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینم دستور کرم زعفرون مزه اش عالی بود... به شدت پیشنهاد میکنم شیر: 3 لیوان شکر: 1 لیوان زعفران پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری خامه: نصف بسته (خامه صبحانه منظورمه) گلاب وانیل طرز پخت: پودر ژلاتین رو روی نصف پیمانه(یه استکان) آب سرد ریختم وقتی یکم از روش جذب شد روی بخار کتری گذاشتم تا حل بشه و شفاف شیر و شکر و زعفران رو توی دیگ ریختم و روی حرارت گذاشتم...مقدار زعفرون رو چشمی ریختم راستش...هم زدم تا مخلوط بشن و شکر حل بشه وقتی شیر به جوش اومد وانیل و گلاب هم ریختم و خاموش کردم و ژلاتین رو توش ریختم و کنار گذاشتم تا کاملا خنک بشه.... خامه رو هم از یخچال در میاریم و توی یه کاسه می ریزیم و وقتی شیر و شکر و زعفرونمون خوب خوب خوب خنک شد... یکم ازش توی خامه می ریزیم و هم می زنیم تا صاف و یکدست بشه....بازم تاکید می کنم حتما باید خنک شده باشه ها ...می بینین که من شیر رو بعد از خاموش کردن توی یه ظرف دیگه ریختم که زودتر خنک بشه بعد به بقیه مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکنواخت بشه...می ریزیم توی قالب موردنظرمون و میره توی یخچال...توجه کنین که همیشه وقتی می خواین توی قالب سیلیکونی بریزین قالب رو توی سینی یا بشقاب بذارین و بعد منتقل کنین به یخچال که به مشکل برنخورین موقع حملش بعد از سه چهار ساعت می بنده...طبیعتا من چون اداره می رم یه شب تا فرداش موند...وقتی می خوایم در بیارم از قالب..من چون قالبم سیلیکونی بود...نوک چاقو رو زدم کنارش و با دستم قالب رو گرفتم..خودش رو ول می کنه....بعد هم توی ظرف سرو برگردوندم و قالب رو آروم جدا کردم..خودش تالاپی میفته بیرون اما اگه قالب فلزی هست حتما توی آب گرم می ذاریم فوق العاده خوشمزززززززه ست منبع: یه دسر خوشمزه. - فیس بوک
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
طرز تهیه پنیر سوخاری این پنیرهای سوخاری و ترد را می توانید با سس بعنوان پیش غذا میل نمایید. این پنیرهای سوخاری، با رویه ترد و پر ادویه و پنیر آب شده داخلشان، با سس تند به عنوان پیش غذا سرو می شوند و از بافت و طعمی بی نظیر برخوردارند. ● مواد لازم جهت تهیه پنیر سوخاری: پنیر کامبر ۵۰۰ گرم آرد سفید دو قاشق سوپخوری پودر خردل دو قاشق چایخوری شیر دو قاشق سوپخوری تخم مرغ یک عدد خرده نان نصف فنجان پودر فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری روغن برای سرخ کردن سبزیجات معطر تازه برای تزیین ● روش تهیه پنیر سوخاری : پنیر را به هشت قسمت مثلثی تقسیم کنید و کنار بگذارید. بر روی یک ورقه کاغذ روغنی، یک بشقاب یا یک کاسه کوچک، آرد و خردل را با هم الک کنید. در یک کاسه کوچک دیگر، تخم مرغ و شیر و در کاسه سوم، خرده نان و فلفل ها را مخلوط کنید. هر تکه پنیر را با ترکیب آرد بپوشانید و در مخلوط تخم مرغ زده و سپس در خرده نانها بغلطانید، یک بار دیگر آنرا در تخم مرغ و خرده نان بزنید. روغن را در ظرف گود و کوچکی داغ کنید (یا در سرخ کن) و پنیرها را به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه در آن قرار دهید تا قهوه ای/ طلایی شوند. تزئین پنیر سوخاری :برای گرفتن روغن اضافه، آنها را روی یک حوله کاغذی بچینید، سپس با سبزیجات معطر تازه تزیین نموده، با سس تند سرو نمایید. پیش غذا نوش جانتان.
دسری راحت و فوری با طعمی به یاد ماندنی. مواد لازم برای پودینگ شکلاتی شیر یک و نیم پ نشاسته ذرت 2 ق غ شکر یک سوم پیمانه وانیل کمی پودر کاکائو 2 تا 3 ق غ کره 3 ق غ تمام مواد را در ظرفی روی حرارت ملایم مخلوط کرده و مدام به هم بزنید تا غلیظ شود کره را اضافه کرده و از روی حرارت بر دارید پودینگ را ظرف مناسب ریخته چند ساعت در یخچال قرار داده و سپس سرو کنید مواد لازم برای کرم کاسترد شیر یک پ شکر یک سوم پ پودر کاسترد 2 ق غ کره یک ق غ تمام مواد رو مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود. سپس روی لایه شکلاتی برزید و مجدادا در یخچال قرار دهید مواد لازم برای لایه سفید بستنی وانیلی نصف پ آب جوش نصف پ پودر ژله آلوورا 2 ق غ پودر ژله و آب جوش را کاملا مخلوط کرده و در آخر بستنی رو اضافه کنید. سپس روی لایه کرم کاسترد بریزیو در یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود برای تزئین میتوانید از انواع میوه ها، شکلات و خامه استفاده کنید
نان رول سیب و گردو مواد خمیر: خمیر مایه فوری 1قاشق سوپ خوری شیر ولرم 2/1پیمانه تخم مرغ 2عدد شکر 50گرم کره 50گرم نمک 1پینچ وانیل 1پینچ آرد به میزان لازم مواد داخلی: مارمالاد سیب به میزان لازم دارچین 1قاشق چای خوری گردو 1پیاله خمیر مایه را با کمی شکر و شیر ولرم داخل ظرف در بسته مخلوط میکنیم تا خمیر مایه عمل آید.بعد از عمل آمدن خمیر مایه تخم مرغ و کره را نیز اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم.بعد ازینکه کره و تخم مرغ مخلوط شد،آرد،نمک و وانیل را اضافه میکنیم و با دست ورز میدهیم.تا جایی آرد را اضافه میکنیم تا به دست نچسبد.خمیر را خل ظرف میگذاریم تا عمل آید. بعد ازینکه خمیر حجیم شد،خمیر را دو قسمت کرده و به شکل مستطیل باز میکنیم و مواد داخلی را روی آن میریزیم و لوله میکنیم. روی خمیر را با تخم مرغ رومال میکنیم و داخل فر میگذاریم.بعد از پخت رویش را شهد میمالیم و پودر پسته میریزیم.
دستور این شیرینی ساده و خوشمزه رو به نقل از وبلاگ شیرینکده مینویسم: http://www.shahreshirini.blogfa.com/post/151 شکر 250 گرم پودر نارگیل 125 گرم سفیده تخم مرغ 4 عدد روغن مایع 75 گرم وانیل یک چهارم قاشق چایخوری آبلیمو نصف قاشق چایخوری شکر و پودر نارگیل و 2 عدد سفیده تخم مرغ و 60 گرم از روغن رو با قاشق هم میزنیم مواد رو 2 بار از چرخ گوشت رد میکنیم (حتما باید دوبار رد بشه) مواد رو تو قابلمه میریزیم و روی حرارت خیلی کم قرار میدیم در حدی که مواد گرم بشه ولی قل نزنه 15 گرم روغن و یک سفیده دیگه و آبلیمو و وانیل رو اضافه میکنیم و سریع با قاشق هم میزنیم و به مدت 30 دقیقه روی حرارت خیلی کم قرار میدیم و مدام هم میزنیم نباید مواد جوش بزنه تنها نکته این شیرینی اینه که حتما باید نیم ساعت رو گاز بمونه نه بیشتر و نه کمتر و مدام هم میزنیم بعد از این مدت حرارت رو خاموش میکنیم و میزاریم تو هوای آشپزخونه تا خنک بشه ولی تو یخچال نمیذاریم بعد از اینکه مواد خنک شد یک سفیده دیگه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم کف سینی فر کاغذ روغنی میندازیم و مواد رو داخل قیف با ماسوره ساده میریزیم شیرینی ها رو با فاصله از هم میریزیم رو سینی و اگه دوست داشتیم روشون یکم پودر پسته میریزیم اگه هم نداشتیم مهم نیست شیرینی ها رو در فری که از یه ربع قبل گرم کردیم با درجه 180 درجه میزاریم تا وقتی روی شیرینی ها ترک بخوره و طلایی بشن تقریبا 25 دقیقه طول میکشه بعد از پخت و خنک شدن شیرینی ها رو از سینی جدا میکنیم نوش جان ----------------------------------- البته من نیم ساعت روی حرارت نذاشتم! آخه زود سفت میشه. اما نتیجه خوب بود:) منبع :یه دسر خوشمزه ، فیسبوک
قارچ شور مواد لازم قارچ گوشتی که همان قارچ صدفی است: یک کیلو نمک: پنج قاشق غذا خوری سرکه: نصف پیمانه آب: یک ونیم لیتر سبزیجات معطربه همراه سیر فلفل: به میزان دلخواه طرز تهیه ابتدا نمک و سرکه را در آب حل کرده بجوش می آوریم( برای پاستوریزه شدن ) درب قابلمه را گذاشته و صبر میکنیم تا سرد شود .سپس قارچهارا که با آب جوشیده سرد شده تمیزکرده ایم در ظرف شیشه ای چیده بر روی آن سبزیجات و سیر و فلفل را که قبلا شسته ایم قرار میدهیم (بخصوص سبزیجات را حتما خوب تمیز کنید)سپس آب و نمک سرد شده را بر روی آن اضافه میکنیم تا روی آن را بپوشاند . درب ظرف را محکم بسته در جای خنک به مدت حدود بیست روز نگهداری میکنیم . سپس مصرف شود. رعایت پاستوریزه کردن همه اجزا بخصوص ظرف شیشه ای و حتی درب آن موجب سالم ماندن شورها میشود . همیشه خراب شدن شورها مثل کفک زدن ویا له شدگی آنها وغیره به خاطر رعایت نکردن بهداشت است . از ورود قارچهای هوازی و میکروبها به داخل شورها باید جلوگیری نمود .
ترشی بندری مواد لازم تمبر هندی 1 بسته موسیر 50 گرم هویج 3 عدد خیار 3 عدد رب انار ترش 1 لیوان بادمجان متوسط 3 عدد سیر 1 بوته کرفس 2 -3 شاخه گل کلم 1 کیلو فلفل سبز ریز50 گرم ادویه ترشی 1-2 ق . س (سوپخوری) گوجه فرنگی کال 5 عدد اب گوجه فرنگی غلیظ 1 لیوان سبزی معطر(نعناع. گشنیز،مرزه و ترخون) طرز تهیه فلفل سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک میجوشانیم تا کمی نرم شودو درون یک صافی ریخته ،تمبر هندی را درون ظرفی ریخته سرکه رویش ریخته و هم میزنیم تا هسته ان جدا شود و در صافی ریخت گوجه ها را نگینی خرد کرده و سیرها و سیب زمین ها و هویج را ریز خرد کرده همه مواد را با هم مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر میریزیم
شور گوجه فرنگی مواد لازم گوجه فرنگی رسیده ی قرمز 1 کیلو گرم سیر 100 گرم سبزی شور (جعفری و شود ) نیم کیلو فلفل سبز تند 300 گرم آب نمک به مقدار لازم طرز تهیه 1- (منظور از گوجه فرنگی رسیده گوجه ای است که رسیده و قرمز باشد ولی له شدگی نداشته باشد ) 2- شیشه ای متناسب با تعداد گوجه ها و مواد دیگر انتخاب کرده و ابتدا در ته شیشه سبزی را که پاک کرده ایم و شسته ایم ولی خرد نشده است را قرار می دهیم و کمی فلفل و سیر . وبعد گوجه ها را روی آن می چینیم . و دوباره سبزی و فلفل و سیر و گوجه . تا همه مواد تمام شود . در آخر هم آب نمک آماده شده را در شیشه می ریزیم و حدود 4/3 لیوان هم سرکه به مواد اضافه می کنیم ( برای خوش طعم تر شدن شور ) این شور بعد از 5 روز آماده برای مصرف می شود
طرز درست کردن ژلــه رنگین کمان مواد لازم: پودر ژله های: انگور یا شاتوت(برای بنفش) بلوبری،تمشک آبی(برای آبی) لیمو یا کیوی(برای سبز) موز یا آناناس(برای زرد) پرتقال(برای نارنجی) آلبالو یا انار(برای قرمز) بستنی لیوانی وانیلی:2 عدد البته می توناید تعداد رنگهای ژله را کم کنید (اگر وقتتان کم بود) به نظرم باز هم قشنگیه خودش را خواهد داشت . اگر از ظرفی مثل قالب ما استفاده می کنید به این نکته توجه کنید که میزان ژله ای که از هر نوع تهیه می کنید به ترتیب رنگ رنگین کمان همین طور زیادتر می شود . برای اینکه متوجه منظورم بشوید دونه دونه رنگها را توضیح می دهم . اولین رنگ(بنفش): میزان هر بسته ژله 10 قاشق غذاخوری است .نصف پودر یعنی 5 قاشق را با نصف لیوان آب جوش حل کنید. برای شفاف تر شدن کمی روی حرارت قرار بدهید تا بجوشد. بعد حدود 4-5 قاشق از آن را کنار بگذارید و به بقیه 2-3 قاشق آب یخ اضافه کنید و در ظرف ژله بریزید. البته قبل از آن ظرف ژله را با آب سرد بشویید و حدود 1 دقیقه در فریزر بگذارید ... و در یخچال به مدت 45-60 دقیقه بگذارید تا خودش را بگیرد (شاید زودتر از این زمان هم سفت شود ) فقط توجه داشته باشید نباید ژله ها خیلی سفت شوند چون در پایان لایه های ژله از هم جدا می شوند ... بقیه ژله را (اگر سفت شده بود کمی حرارت بدهید) با دوقاشق بستنی که در دمای اتاق شل شده مخلوط کنید و روی ژله بنفش بریزید. و حدود 20-30 دقیقه زمان بدهید تا سفت شود ... مرحله 2 رنگ نیلی رنگ است که ترکیبش شامل 3 قاشق بلوبری و 2 قاشق ژله بنفش است . این پودرها را با نصف لیوان آب جوش حل کرده و باز هم 5 قاشق کنار بگذارید و به بقیه 3 قاشق آب یخ اضافه کرده بگذارید کمی سرد که شد به آرامی روی لایه دوم بریزید ( این کا را آرام انجام بدهید و زمان بدهید تا خودش را بگیرد. و باز هم طبق مرحله قبل 2 قاشق بستنی آب شده به بقیه ژله اضافه کرده و روی لایه بعدی بریزید . خب من فقط میزان مواد لایه های بعدی را میگم . رنگ آبی: 6 قاشق ژله آبی را با یک کمی از نصف لیوان بیشتر آب جوش حل کنید. 6 قاشق را کنار بگذارید برای مخلوط کردن با بستنی و بقیه را با 4 قاشق آب یخ مخلوط کنید و طبق مراحل قبل روی لایه ها بریزید . لایه بستنی باز هم با دو قاشق بستنی مخلوط می شود . 7 قاشق رنگ سبز با کمی بیشتر از نصف لیوان آب جوش مخلوط شود و 6 قاشق را کنار بگذارید و با بقیه اش 5 قاشق آب یخ مخلوط کنید و ...ادامه بدهید ... باز هم میزان بستنی 2 قاشق است . آموزش درست کردن ژله رنگین کمان, ژله رنگین کمان 8 قاشق ژله زرد با کمی بیشتر از آب جوش مرحله قبل حل کرده و 7 قاشق را کنار بگذارید و مثل مراحل قبل عمل کنید.باز هم با همان 2 قاشق بستنی ... 9 قاشق ژله نارنجی را با یک لیوان آب جوش حل کرده و 7 قاشق را کنار بگذارید و با 1/4 لیوان آب سرد مخلوط کنید و ...ادامه اش مثل مراحل قبل ...میتوانید این بار به جای 2 قاشق 3 قاشق بستنی بگذارید ... تمام پودر ژله انار را با یک لیوان آب جوش حل کنید و با 1/4 آب سرد مخلوط کنید. و به آرامی روی مواد بریزید و بگذارید حدود یک روز در یخچال بماند (کمتر هم باشد اشکال ندارد ...) آموزش درست کردن ژله رنگین کمان, ژله رنگین کمان بعد با استفاده از سشوار ظرف را گرو کنید و آن را به آرامی داخل بشقاب یا ... برگردانید. البته قبلش با کارد کناره های ژله را جدا کنید. یا میتوانید ظرفتان را داخل آب جوش فرو ببرید و 1001 ،1002 ،1003 بشمارید و ظرف را برگردانید. ظرف من کمی پایین آن گود است که رنگ قرمز دیده نمی شود . آموزش درست کردن ژله رنگین کمان, ژله رنگین کمان این برش داده اش است . آموزش درست کردن ژله رنگین کمان, ژله رنگین کمان نکات مهم: حتما هر مرحله را به آرامی روی مراحل سفت شده قبل بریزید ژله هایی را که می خواهید روی مراحل با بستنی بریزید را بگذارید کمی ولرم شود و داغ روی ژله بستنی نریزید . نگذارید خیلی ژله های هر مرحله سفت شود چون موقع برگرداندن ژله لایه ها از هم جدا می شوند . می شود ژله های هر مرحله را در فریز گذاشت ولی مراقب باشید یخ نزنند من دوست ندارم لایه های ژله بستنیم ضخیم باشد ولی اگر شما دوست داشتید می توانید موقع تقسیم بندی ژله آن را به نسبت 2 به 2 تقسیم کنید ولی خیلی بستنی نزنید... اگر ظرفتان مستطیله میزان پودر ژله ها به یک اندازه می شود ...
طرز تهیه ترشی زالزالک زالزالک را بشویید و در ظرف بریزید سرکه و کمی نمک و اگر دوست دارید کمی طعم شیرین داشته باشد شکر ( برای گرفتن تیزی سرکه ) روی آن بریزید و 4 روز در آشپزخانه داخل کابینت بگذارید و بعد داخل یخچال نگهداری کنید .
طرز تهیه اردۀ کنجد خام تهیه ارده در منزل,طرز تهیه ارده کنجدها سرشار از کلسیم هستند، اما مشکلی که در خوردن آنها وجود دارد، این است که کل کنجدی که می خورید اغلب درسته از دستگاه هضم شما می گذرد، بدون اینکه اصلا جذب بدن گردد. ارده کنجد یک راه عالی برای مصرف دانه های کنجد است، زیرا خیلی آسان تر هضم و جذب بدن می گردد . معمولا ارده هایی که شما از بیرون خریداری می کنید، خام نیستند، یعنی دانه های کنجد قبل از تهیه ارده، برشته می گردند. اما در اینجا با نوع خام آن آشنا می شوید. در اینجا سه نوع طرز تهیه اردۀ کنجد خام گیاهی را می گوییم. روش اول برای 2 فنجان: برای این روش، ما کنجد را خیس می کنیم، خیس کردن مغزها و دانه ها آنزیم بازدارندۀ رشد را که در تمام مغزها و دانه ها بطور طبیعی یافت می شود، خنثی می سازد و هضم آنها را راحت تر می گرداند. 1 فنجان کنجد خام 2 فنجان آب، برای خیساندن کنجد ها طرز تهیه: کنجدهای خام را در دمای اتاق به مدت 4 ساعت در آب کافی خیس نمائید، بطوری که حدود دو و نیم سانتی متر روی کنجد را بپوشاند، زیرا وقتی کنجدها آب را جذب کنند، برجسته می گردند. آبی که کنجد در آن خیس خورده را جدا کنید و دور بریزید. آنها را زیر آب جاری بشوئید و آنها را در یخچال برای 4 ساعت قرار دهید تا جوانه زند. کنجدها را در دستگاه مخلوط کن با قدرت بالا یا غذا ساز بریزید و تا وقتی خامه ای شود، مخلوط کنید. از یک قاشق برای تمیز کردن گوشه ها و لبه های مخلوط کن استفاده کنید، و تمام دانه های باقی مانده را جمع کنید و در داخل مخلوط بریزید و بازهم مخلوط کنید، تا وقتی که دیگر هیچ دانه کنجدی باقی نماند. در هربار، در صورت نیاز، یک قاشق غذا خوری آب اضافه کنید تا مخلوط روان باشد. این ارده به مدت 3 روز در شیشۀ در دار در یخچال باقی می ماند. روش دوم برای 1 فنجان: 2 فنجان کنجد خام 2 قاشق غذا خوری روغن خام (مانند روغن زیتون یا کرۀ نارگیل آب شده، استفاده از روغن فقط به منظور روان کردن کنجد انجام می شود، خیلی نیاز نیست، فقط کمی) طرز تهیه: کنجدها را در دستگاه غذا ساز یا مخلوط با قدرت بالا بریزید و 4 تا 5 دقیقه با درجه بالا مخلوط کنید. هنوز کاملا ترد است. مانند این شکل: تهیه ارده در منزل,طرز تهیه ارده همچنین ارده در حین مخلوط شدن در دستگاه غذا ساز، گرم می شود، بنابراین می گذاریم کمی بماند تا گرمایش کم شود و لبه های غذاساز را با قاشق تمیز می کنیم و تمام کنجد های باقی مانده را در داخل مخلوط می ریزیم. سپس دوباره روی درجه بالا برای 4 تا 5 دقیقه مخلوط می کنیم. اکنون کم کم نرم و یکنواخت می گردد، اما هنوز بنوعی خشک است و بافت خامه ای ندارد . دوباره گوشه های ظرف غذاساز را با قاشق تمیز می کنیم و 1 قاشق غذا خوری روغن خام اضافه می کنیم. برای 1 تا 2 دقیقه مخلوط می کنیم. دوباره گوشه های ظرف را با قاشق تمیز می کنیم. دومین قاشق غذا خوری روغن را اضافه کرده و برای 1 تا 2 دقیقه دیگر مخلوط می کنیم و این گونه می شود. اردۀ کنجد خام خامه ای! تهیه ارده در منزل,طرز تهیه ارده روش سوم: این یکی روش نسبت به روش اول بافت و قوام بهتری دارند و مانند یک اردۀ عادی است و مدت زمان بیشتری هم می توانید آن را نگه دارید، اما فقط تهیه آن وقت بیشتری می برد. زیرا در این روش به خشک کننده یا خشک کردن کنجد نیاز دارید. طرز تهیه : دانه های کنجد بدون پوست خام را در آب برای 4 ساعت خیس کنید. گاهی آن را هم بزنید. سپس آب آن را جدا کنید و دور بریزید. کنجد را بشوئید و بگذارید آبش برود. می توانید بگذارید برای 4 ساعت به همین حال باقی بماند. آن را روی ورق های روغنی پختنی پهن کنید و در دستگاه خشک کننده به مدت 4 الی 6 ساعت یا در طول شب در درجۀ 115 فارنهایت (40 سانتی گراد) آن را خشک کنید. یا از آفتاب برای خشک کردن استفاده نمائید. دانه های کنجد را در ویتامیکس یا آسیاب کن آسیاب کنید تا مانند بلغور خیلی خیلی ریز شود. کمی کرۀ نارگیل را گرم کنید و آن را روی کنجدها بریزید و کاملا با دست هم بزنید تا وقتی که کاملا خامه ای شود. اگر توده ای تشکیل شد با قاشق آن را بخوابانید و به همزدن ادامه دهید تا هیچ توده ای باقی نماند. اگر دوست داشتید خیلی کم نمک دریا هم اضافه کنید. ایده ها برای استفاده از ارده: 1. برای تهیه یک سس سالاد خامه ای 2. در شیر مغزها. به ازای هر فنجان آب، 1 قاشق غذا خوری ارده استفاده کنید تا آسان ترین و سریع ترین شیر مغز ممکن را تهیه کنید. 3. به هوموس نخود اضافه کنید. 4. به ارده کنجد، گیاهان و ادویه ها را اضافه کنید تا پنیرهای دانه های وگان خام را درست کنید. 5. یک قاشق پر از ارده کنجد را به سس های پاستا اضافه کنید تا یک سس پاستای خامه ای خوشمزه درست کنید.
کیک نارکیل و هویج در مایکروفر نارگیل و هویج به خصوص به حالت رنده‌شده دو ماده بافت‌دار هستند که در ترکیب با آرد می‌توانند کیک خوشمزه و بافت‌داری ایجاد کنند، در ضمن با دیگر کیک‌های اسفنجی‌ای که تا به حال خورده‌اید کاملا متفاوت است. اگر از کیک‌های معمولی خسته شده‌اید این کیک پیشنهاد خوبی برای یک عصرانه بهاری است به‌خصوص آنکه در مایکروفر و سریع هم آماده می‌شود. مواد لازم: یک‌دوم پیمانه نارگیل پودرشده یک‌دوم پیمانه هویج پوست‌گرفته و رنده‌شده 3 عدد تخم‌مرغ 1 پیمانه آرد سفید 2 ق‌چ بیکینگ پودر 1 پیمانه شکر 1 پیمانه روغن مایع یک‌دوم پیمانه پودر نارگیل برای تزئین 1 ق چ زعفران آب‌کرده طرز تهیه: 1ـ تخم‌مرغ‌ها را بشکنید، زرده و سفیده آنها را از هم جدا کرده و در ظرف‌های جداگانه بریزید. 2ـ سفیده‌ها را با همزن برقی آنقدر بزنید تا پف کرده و سفیدرنگ شود. 3ـ به زرده‌ها، شکر، وانیل و دارچین را افزوده و خوب با همزن هم بزنید. هم زدن را به مدت دو دقیقه ادامه دهید. 4ـ به کاسه‌ای که زرده‌ها در آن هستند، پودر نارگیل را افزوده و با همزن مواد را مخلوط کنید. 5ـ حالا نوبت افزودن هویج رنده‌شده است. بعد از مخلوط کردن هویج با دیگر مواد، روغن را هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. 6ـ آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده، دوبار الک کنید. مخلوط آردی را به مواد دیگر اضافه کرده و با همزن هم‌زده تا یکدست شود. مایه کیک باید به شکل خمیر سفتی درآید. 7ـ در این حالت سفیده زده‌شده را هم به مایه کیک اضافه کنید و حالا با لیسک (قاشق مخصوص کیک‌پزی) مواد را با هم خوب مخلوط کنید. بهتر است که مواد کیک به شکل دورانی و به یک جهت با یکدیگر مخلوط شوند. 8ـ قالب مخصوص کیک را آماده کنید، کف و دیواره‌های آن را کمی چرب کرده و مقدار کمی آرد بپاشید. 9ـ مایه کیک را در قالب ریخته و صاف کنید. قالب را به مدت 30 دقیقه در مایکروفر با حالت کانوکشن و حرارت 180 درجه قرار دهید تا کیک بپزد. 10ـ در این فاصله نیمی از پودر نارگیل را که برای تزئین کنار گذاشته‌اید با زعفران رنگی کرده و نیم دیگر را به همان رنگ سفید باقی بگذارید. 11ـ بعد از پخت کیک آن را از فر بیرون آورده و صبر کنید تا کمی خنک شود، بعد آن را از قالب بیرون آورده و با پودر نارگیل زعفرانی و سفید تزئین کنید.