2777
2789
عنوان

تابیک خوردنی های من

1753 بازدید | 49 پست
میخوام از حالا روش تهیه جیزای خوشمزه ای که جایی میخونم یا درست میکنم رو اینجا بنویسم:)
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
طرز تهیه یک چیز کیک اسون و سریع و خوشمزه چیز کیک آشپزی آریایی 16 خرداد 1393 برای 6 تا 8 نفر زمان آماده سازی 40 دقیقه زمان برای سرو 8 تا 10 ساعت مواد لازم: پنیر خامه ای 1 بسته خامه صبحانه یا 30 درصد چربی 1بسته بیسکویت ساقه طلائی پودر شده 1 لیوان ونصف شیر 1 پیمانه پودر ژلاتین 1 قاشق غذا خوری دارچین ¼ ق چ وانیل ¼ ق چ طرز تهیه یک لیوان نصف بیسکوییت ساقه طلایی پودر شده را با یک بسته کره 50 گرمی و کمی دارچین مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا کره به خورد پودر بیسکویت برود بعد در ظرف مورد نظرتون که میخواهید چیز کیک رو در آن سرو کنید میریزیم و در یخچال میگزاریم تا بسته شود یک بسته پنیر خامه ای را بایک پیمانه شیروکمی وانیل و یک بسته خامه راخوب مخلوط کنید دراین مرحله 1 قاشق ژله در اب سرد حل شده وبن ماری انجام داده را بگذارید خنک شود بعد بامخلوط خامه پنیر اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم مخلوط شود و روی بیسکوییت میربزیم و در یخچال میگزاریم تا ببند به مدت 8 تا 10 ساعت .. برای لایه رویه چیز کیک 1 قاشق ژلاتین رو با 1 قاشق پودر انبه مخلوط کنید و با نصف پیمانه آب سرد حل کنید بگذارید روی بخار 10 دقیقه بن ماری شود وقتی خنک شد و چیز کیک تون رو بعد از 5-6 ساعت از یخچال در اورده و روی سطح چیزکیک ارام بریزید دوباره بگذارید یخچال تا ببندد.. ...............نوش جان آشپزی آریای نکته: اگر پودر انبه ندارید از ژله های اماده و رنگی استفاده کنید.
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
گردو.... بر اساس مطالعات گردو از بیماری های قلبی عروقی و همچنین تکثیر تومورهای سرطانی در بدن پیشگیری می کند. انجمن تغذیه آمریکا توصیه می کند همه افراد روزانه 50 گرم گردو بخورند. گردو حاوی ویتامین ها، مواد معدنی و پلی فنل های مفید بسیاری است. اما اغلب اثرات معجزه آسای گردو بر روی سلامتی انسان به دلیل وجود مقادیر زیاد اسیدهای چرب اشباع نشده و امگا 3 است. اسیدهای چرب امگا 3 علاوه بر محافظت از سیستم قلبی عروقی، از تکثیر سلول های سرطانی نیز جلوگیری می نمایند و همچنین در سلامت سیستم عصبی و پیشگیری و کنترل بیماری هایی همچون افسردگی نقش مهمی ایفا می کنند. چربی‌های مفید موجود در گردو، کلسترول بد خون را کاهش داده و از تصلب شرایین پیشگیری می کنند. مطالعات انجام شده در دانشگاه ‌هاروارد بیانگر این مطلب است که مصرف گردو خطر مرگ ناگهانی ناشی از اختلالات قلبی و گرفتگی عروق را کاهش می‌دهد.
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آشنای با کنجدوارده وخاصیت آن دوستان اگرچه این مقاله کمی طولانی ست ولی به شما پشنهاد میکنم حتما بخوانید و اطلاعات بسیار خوبی رو به شما میدهد استفاده ببرید کنجد یکی از قدیمی ترین دانه های روغنی است که توسط بشر شناخته شده و آشنای با کنجد و ارده و خاصیت آن برای خوراک و به عنوان دارو مصرف داشته است. کاشت کنجد در بین النهرین در دره دجله و فرات به ۱۶۰۰ سال قبل از میلاد بر می گردد. نام مصری کنجد Sesemt در لیست ۲۰ متر طول گیاهان دارویی Ebers papyrus مصر در ۱۵۵۰ سال قبل از میلاد ثبت می باشد. حفاری های اخیر باستان شناسی در ترکیه نشان می دهد که بین سالهای ۹۰۰ تا ۷۰۰ قبل از میلاد در امپراتوری Urartu که در حال حاضر Armenia می باشد بذر کنجد کاشته می شده و کنجد تولید می شده و از ان ورغن کنجد استخراج و برای مصرف مردم عرضه می شده است. در داستان علی بابا و چهل دزد در کتاب هزار و یکشب امده است در موقعی که دزدان برای باز کردن قفل عجیبی احتیاج به یک رمز خاص برای باز شدن قفل داشتند نام ( کنجد باز کننده ) انتخاب دشه و با ذکر این رمز درب باز شده است و این نشان میدهد این رمز با نام کنجد در داستان انتخاب شده است. زیرا فکر می کردند که تمام خوانندگان داستان بانام کنجد اشنایی دارند و به علاوه چون کنجد به محض رسید ن از غلاف میوه که به طور ناگهانی باز میشود به بیرون پرتاب می شود لذا این نام را برای باز شدن ناگهانی درب انتخاب کردند. در حال حاضر تولید کنجد در تمام دنیا درحدود ۲ میلیون تن در سال می باشد که قسمت عمده ان برای روغن کنجد مصرف میشود . چین بزرگترین تولید کننده ان است پس از ان به ترتیب هندوستان ، حبشه ، نیکاراگوئه ، سودان ، مکزیک و گواتمالا و سرانجام امریکای شمالی می باشد. در ایران نیز مقدار محدودی کاشته می شود که دانه ان بیش از ۹۰ درصد برای گرفتن روغن و تهیه ارده برای ساختن حلوا ارده و مقدار محدودی نیز به شکل دانه مصرف می شود. که زمستان مصرف میشود وبسیار مفید و پر از انرژی است. در اروپا و امریکای شمالی روغن کنجد بمقدار زیادی برای تولید Margarine و سایر روغنهای خوراکی با کیفیت بالا مصرف میشود . اشخاصی که معتقد به مصرف روغن با کلسترول خیلی کم هستند و رژیم کاهش کلسترول دارند و روغن کنجد مصرف می کنند و همین امر موجب شده است که تقاضای زیادی در دنیا برای مصرف روغن کنجد باشد ، زیرا روغن کنجد یکی از منابع غنی چربی های اشباع نشده که از این نظر مورد توجه در رژیم غذایی است ، می باشد. در هندوستان معمول است که از روغن کنجد ، به عنوان مقوی و ملین و مسهل در سطح وسیعی استفاده می شود. خواص روغن کنجد,فواید ارده در فرانسه از روغنن کنجد در ساختن عطرها ، صابونهای و لوازم ارایش استفاده می شود. خاصیت اصلی انواع شیره و ارده، انرژی‌زا بودن آنهاست و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا محسوب می‌شوند. اما حواس‌تان باشد که هر دوی این مواد به غیر از انرژی‌زا بودن، درصد بالایی کالری هم دارند و اگر شما فرد کم‌تحرکی هستید که روزانه بیش از ۲۰دقیقه پیاده‌روی منظم ندارید یا ورزش نمی‌کنید، بدانید که با خوردن این دو ماده مغذی، حتما چاقی و عوارض آن انتظارتان را می‌کشد. ** ارده و شیره هر دو گرمی هستند و آب روی آتش برای خلاص شدن از رطوبت سردی‌خوردن. ** قند حلواارده و حلواشکری و شیره برای افراد دیابتی مضر است؛ گرچه شیره خرما به دلیل داشتن مواد قندی کم‌ضرر (گلوکز و ساکاروز)، برای بیماران دیابتی ضرر کمتری دارد ولی خوردن آن را به آنها توصیه نمی‌کنیم. به تازگی دو کارخانه به تولید حلواارده برای بیماران دیابتی پرداخته‌اند که در آن از قند مصنوعی و بی‌ضرر استفاده شده است. ** آن کلسترول را کاهش می‌دهد. ** از کنجد در درمان اختلالات کبد و کلیه استفاده می‌شود و برای درمان استخوان درد و درد مفاصل هم مفید است. ** به دلیل تحرک بالای کودکان، مصرف حلوا ارده در وعده صبحانه، علاوه بر رساندن انرژی لازم به آنها، باعث تقویت حافظه‌شان هم می‌شود. ** شیره انگور هم درست مانند خود انگور مقدار قابل توجهی ویتامین «آ»، «ب»و «ث» دارد و در ضمن ضدنفخ هم هست. ** همچنین شیره انگور در بدن باعث دفع اوره و مقداری از اسیدهای غیرمفید بدن می‌شود و کارشناسان تغذیه آن را پاک‌کننده بقایای غذاها در روده و معده می‌دانند. البته شیره انگور محرک اعمال کبدی هم هست و به خون‌سازی نیز کمک می‌کند. ** شیره انگور و خرما، هر دو تسکین‌دهنده دردهای رماتیسم و امراض شریانی و وریدی هستند. ** در ترکیب غذایی خرما، فسفر و آهن وجود دارد که مصرف شیره خرما در وعده صبحانه باعث فعال شدن سلول‌های عصبی و در ضمن مانع ایجاد کم‌خونی در افراد می‌شود. ** شیره و ارده هر دو طبیعت گرم دارند و مصرف آن برای گرم‌مزاج‌ها موجب غلیظ شدن صفرایشان می‌شود و نتیجه آن، جوش زدن در صورت و بدن‌شان است که راه درمانش هم خوردن میوه‌های تازه با طبیعت سرد است. خواص ارده از نظر طب قدیم : در کتب طب سنتی با نام رهشی امده است و ان عبارت است از کنجد پوست گرفته بریان که نرم ساییده شده باشد و به صورت مایع در اید و روغن ان را نگرفته باشند . از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی گرم وتز است . و از مظر خواص معتقدند که برای تقویت نیروی جنسی و تقویت بدن مفید است . اگر به طور غلیظ خورده شود دیر هضم و ثقیل است و اشتها را از بین می برد برای رفع این عوارض آن را باید با عسل و سرکه مخلوط کرد و خورد . * ارده نرم کننده ی سفتی ها و ورم ها ی سفت داخلی است و دمل ها زرا نیز نرم می کند و مسکن درد ان است هم چنین ضماد و مالیدن ان نیز همین خواص را دارد . * در مناطق خاور دور از نظر خواص دانه ی کنجد متفق القول اید که مغذی و نرم کننده است . برای نرم کردن سینه مفید است و ملین و مسهل است . * مدر قاعده آور است . دانه های سیاه کنجد از نظر خواص ترجیح داده می شود . * این دانه ها به عنوان پاد زهر مورد توجه است و به علاوه برای معالجه ی بی حسی ، کرختی ، فلج ، یبوست و کاهش فشار خون بالا تجویز می شود . * هم چنین برای رفع بیماری ها ی رحم توصیه می شود . * مدر قاعده اور است . دانه های سیاه کنجد از نظر خواص ترجیح داده می شود . * همچنین برایرفع بیماری های رحم توصیه می شو . روغن دانه های کنجد جانشین برتری برای روغن زیتون است و به عنوان ظرف برای تهیه پمادها ، ماده مفیدی است و برای این کار باید سر را با آن مالش داد . * برگهای کنجد لعاب زا می باشد و نرم کننده و محلل است دم کرده ن برای ردشد موی سر نافع است دم کرده گیاه کامل مدر است. منبع : pezeshk.us
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
طرز تهیه یک سالاد فوق العاده رژیمی این سالاد فوق العاده کم کالری بوده و مخصوص کسانی است که رژیم های لاغری دارند. این روزها بسیاری ازافراد ، بویژه خانم‌هایی که به فکر سلامتی و کنترل وزنشان هستند، شب‌ها به جای خوردن شام مفصل، فقط یک بشقاب سالاد می‌خورند .اگر شما هم از این دسته افراد هستید ، پیشنهاد امروز سرآشپز را امتحان کنید. مواد لازم : سیب زمینی یک کیلو ماست چکیده دو فنجان بدون چربی نخود فرنگی یک کیلو لوبیا سبز پخته شده 2 فنجان باقلای پخته شده 2 فنجان خیار و گوجه فرنگی یک عدد شوید ساطوری شده یک فنجان طرز تهیه سالاد رژیمی: سیب‌زمینی‌ها را بشویید و با پوست بپزید . نخودفرنگی را آب پز کنید و کنار بگذارید . باقلا و لوبیا سبزها را هم با آب کم بخار پز و سپس نگینی ریز کنید . نخود و سیب‌زمینی‌ها را نیم گرم مخلوط کنید و سپس ماست و شوید را به آن اضافه نمایید. حالا سالاد آماده شده را در ظرف زیبایی بریزید و آن را با چند شوید و خیار و گوجه تزیین کنید . سالاد سبزشما آماده شده است. منبع : jamejamonline.ir
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
آشنایی با میان ‌وعده‌های کم کالری مجموعه: غذاهای رژیمی اخبار،سرگرمی,آشپزی,مد,روانشناسی,اینترنت میان وعده کم کالری , میان وعده های رژیمی برای حفظ سلامتی بدن و نیز برای رسیدن به تناسب اندام، رعایت یک رژیم غذایی مناسب، ضرورت دارد و استفاده از میان وعده‌های سالم نیز بخشی از آن است.... پاپ کورن 1- شش پیمانه پاپ‌کورن مایکروویو شده اگر می‌خواهید یک میان ‌وعده زیاد ولی کم کالری بخورید،‌ استفاده از پاپ‌کورن، ‌پیشنهاد خوبی است. همچنین این میان وعده دارای مقدار زیادی فیبر است که می‌تواند شما را تا مدت زیادی سیر نگه دارد. چربی اشباع شده: 0/5 گرم سدیم: 220 میلی‌گرم کلسترول: ‌0 میلی‌گرم کربوهیدرات: 24 گرم 2- چهارده عدد بادام هنگامی که به آشپزخانه دسترسی ندارید به عنوان مثال زمانی که در ترافیک سنگینی گیر کرده‌اید و نیاز به خوردن میان وعده‌ای سالم دارید می‌توانید 14 عدد بادام بخورید؛ با این کار بدن شما 98 کالری دریافت خواهد کرد. بادام‌ها سرشار از فیبر و پروتئین هستند و گرسنگی را برای مدت زیادی از شما دور می‌کنند. چربی اشباع شده: 0/63 گرم سدیم: 0 میلی‌گرم کلسترول: 0 میلی‌گرم 3- سیب‌ پخته شده سیب‌ها یکی از سالم‌ترین میان‌وعده‌ها به شمار می‌روند و به روش‌های زیادی می‌توان از آن‌ها استفاده کرد. یکی از این روش‌ها پختن آن است. سیب پخته شده دارای همان مقدار فیبر و ویتامینی است که در سیب تازه وجود دارد. اگر می‌خواهید سیب شما خوشمزه‌تر شود می‌توانید روی آن مقداری پودر دارچین بریزید بدون آن که هیچ کالری به آن اضافه شود. چربی اشباع شده: 0 گرم سدیم: 2 میلی‌گرم کلسترول: 0 میلی‌گرم 4- سه چهارم پیمانه قطعات یخ‌زده انبه قطعات یخ‌زده انبه را هم به صورت بسته‌بندی شده و آماده و هم به صورت خانگی می‌توانید تهیه کنید. استفاده از این میان وعده راه مناسبی برای درفت بتاکاروتن است . سه چهارم پیمانه از قطعات انبه یخ‌زده دارای فقط 90 کالری است و 60 درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C را برطرف می‌کند. چربی اشباع شده: 0 گرم سدیم: 0 میلی‌گرم کلسترول: 0 میلی‌گرم 5- برش‌های سیب با کره بادام زمینی لایه نازکی از کره بدون نمک بادام زمینی را روی سه چهارم پیمانه برش سیب بمالید. مراقب باشید بیش از دو قاشق چای‌خوری کره بادام زمینی روی برش‌ها نمالید. این میان وعده دارای 90 کالری است. چربی‌ اشباع شده: 0/8 گرم سدیم: 2 میلی‌گرم کلسترول: 0 میلی‌گرم 6- ماست با مغز تخمه آفتابگردان یک قاشق چایخوری مغز تخمه آفتابگردان را درون نصف پیمانه ماست بدون چربی بریزید. مغزها دارای 19 کالری هستند و کل این میان وعده کمتر از نیم گرم چربی اشباع شده دارد. مطمن شوید مغزهایی که استفاده می‌کنید بدون نمک باشند بخصوص اگر مراقب مقدار سدیم بدنتان هستید. چربی اشباع شده: 0/26 گرم سدیم: 0 میلی‌گرم کلسترول: 0 میلی‌گرم 7- بیست عدد پسته از مقدار چربی زیاد موجود در پسته نترسید چرا که اکثر این چربی‌ها اشباع نشده و یا چربی‌های خوب برای بدن هستند. با خوردن 20 عدد پسته تنها 80 کالری و کمتر از یک گرم چربی اشباع شده دریافت کنید. پسته‌ها سرشار از پروتئین، فیبر ویتامین و مواد معدنی کلیدی هستند. بهتر است پسته‌ها را یا به صورت خام و یا بوداده بدون نمک بخورید. چربی اشباع شده: 0/8 گرم سدیم: 0 میلی‌گرم کلسترول: 0 میلی‌گرم 8- موز یخ ‌زده با ماست اگر به دنبال راهی ابتکاری برای اضافه کردن میوه به رژیم غذایی خود هستید موز یخ زده با ماست پیشنهاد خوبی خواهد بود. موزها را پوست کنده و آن‌ها را به دو نیم تقسیم کنید و مقداری ماست روی آن‌ها بمالید سپس یک عدد چوب بستنی را درون هریک فرو کنید و درون فریزر قرار دهید. پس از این که موزها منجمد شدند آن‌ها را از فریزر بیرون آورید و آن را با میل بخورید. هر نصف موز چوب دار، کمتر از 80 کالری دارد. چربی اشباع شده: 0/35 گرم سدیم: 3 میلی‌گرم کلسترول: 7 میلی‌گرم 9- یک پیمانه انگور انگورها دارای مقدار زیادی آب هستند و یک پیمانه پر از انگور فقط 62 کالری دارد. آب درون انگورها به شما کمک می‌کند تا احساس سیری کنید. انگورها سرشار از ویتامین K و منگنز و مقداری فیبر هستند. خوردن تازه یا یخ زده آن خواص فوق‌العاده‌ای دارد. چربی اشباع شده: 0/1 گرم سدیم: 2 میلی‌گرم کلسترول: 0 میلی‌گرم منبع : Hamshahrionline
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
اصول تغذیه در روزهای گرم را بدانید در روزهای گرم سال برای اینکه از گرفتار شدن در بیماری های مخصوص این فصل رهایی یابیم می بایست به عادات غذایی خود توجه ویژه کنیم. در فضای خنک غذا بخورید هنگامی که وقت خوردن غذا می‌رسد، محیط اطراف را خنک کنید یا در فضای خنک غذا بخورید. غذا خوردن زیر آفتاب در هوای گرم اصلاً مناسب نیست. حتماً جای سایه و خنک را انتخاب کنید. غذاها هم نباید در معرض نور مستقیم خورشید قرار گیرند. نور مستقیم آفتاب مواد حیاتی غذاها مثل ویتامین‌ها را از بین می‌برد که به خصوص در مورد میوه‌ها و آب‌میوه‌ها بیشتر صدق می‌کند. از این مواد غذایی کمتر بخورید در هنگامی که درجه حرارت هوا از 20 درجه سانتی‌گراد رو به فزونی گذاشت، باید مصرف غذاهایی مثل گوشت پرچرب، ماهی‌های چرب، تخم‌مرغ، آجیل و انواع مغزها و دانه‌ها کاهش یابد. این بدان معنا نیست که مصرف مواد غذایی ذکر شده را کلاً قطع کنیم. جالب است بدانید که اتفاقاً این غذاها در بدن یک نوع احساس رضایت ایجاد می‌نمایند. مصرف این غذاها به مقدار کم باعث می‌شود از پرخوری، ریزه‌خواری و خوردن اسنک‌ها و میان وعده‌های ناسالم جلوگیری شود. غذاهای سبک و کم حجم بخورید در گرم‌ترین حالت‌های هوای تابستان حتماً به غذاهای سبک‌تر و کم حجم‌تر توجه کنید و آن‌ها را مصرف نمایید. سعی کنید به طرق مختلف مقدار زیادی مایعات وارد بدن خود کنید. این موضوع می‌تواند از طریق مصرف سوپ سبزی‌ها، انواع نوشیدنی‌های گیاهی مثل چای سبز، عرقیات گیاهی و غیره تأمین شود. همراه غذاهای سرخ کرده و گریل شده میوه و سبزی بخورید با بالا رفتن درجه حرارت هوا به بالاتر از 20 درجه سانتی‌گراد، غذای اصلی مصرفی نباید غذاهای داغ و گرم باشد. غذاهای گرم عمدتاً متعلق به بهار، پاییز و زمستان هستند. حتماً متوجه شده‌اید که غذاهای سرخ‌کرده و غوطه‌ور در روغن و چربی و حتی تا حدودی غذاهای گریل شده به سیستم هضم انسان آسیب می‌زنند. مایعات بسیار سرد به دستگاه‌های مختلف بدن آسیب وارد می‌کنند و به خصوص کار طبیعی کبد و معده را دچار اختلال کرده و گاهی در مسیر گوارش انسداد ایجاد می‌نمایند. روش گریل کردن غذا، آب غذاها را خشک می‌کند و لذا غذاهای پخته شده به این شیوه خشک‌تر می‌باشند. اگر در تابستان خواستید غذاهای سرخ‌کرده یا گریل شده مصرف کنید، یادتان باشد که حتماً در کنار آن‌ها از سبزی و میوه‌های سرد و مرطوب مثل گوجه‌فرنگی، خیار، کیوی، انبه و آناناس که آبدار هستند، استفاده کنید. این‌ها هم می‌توانند همراه گوشت پخته شوند و یا به صورت دورچین غذا و یا سالاد در کنار غذا مصرف شوند. این نوع تغذیه جبران خشکی و کم آبی غذاهای خشک و گریل شده را می‌نماید. از غذاها و مایعات خیلی سرد کمتر بخورید در روزهای گرم لازم است آب و املاح از دست رفته از بدن با افزودن کمی نمک به غذا جبران شود. استفاده از مایعات با درجه حرارت معمولی در تابستان بسیار مناسب‌تر از آب و مایعات بسیار سرد است. مایعات بسیار سرد به دستگاه‌های مختلف بدن آسیب وارد می‌کنند و به خصوص کار طبیعی کبد و معده را دچار اختلال کرده و گاهی در مسیر گوارش انسداد ایجاد می‌نمایند. در هوای گرم باید از مصرف غذاهای چرب و سنگین در وعده‌های غذایی اجتناب کرد، زیرا این نوع غذاها در گردش خون نیز خلل وارد می‌کنند. با بالا رفتن درجه حرارت معمولاً افراد سبزی، سالاد، آب‌میوه و میوه بیشتری استفاده می‌کنند. دسرهای غذایی سرد معمولاً باعث ضعیف شدن سیستم گوارش می‌شوند. پس به طور کلی باید از مصرف غذاها و نوشیدنی‌های بسیار سرد در تابستان اجتناب کرد. این نوع غذاها علاوه بر اثرات سوئی که بر کبد می‌گذارند ناراحتی‌های معده و مری ایجاد می‌کنند. همچنین مصرف غذاها و نوشیدنی‌های بسیار سرد باعث می‌شود که عمل هضم غذا متوقف شده و فقط هنگامی که طحال و کلیه‌ها معده را گرم کنند مجدداً به عمل هضم ادامه می‌دهد. اگر مصرف نوشیدنی‌ها و غذاهای سرد به صورت عادت درآید، می‌تواند کاملاً سیستم هضم را از کار بیندازد. غذاها و نوشیدنی‌های سرد همچنین باعث جلوگیری از عرق کردن می‌شوند. اگر به هر حال با مصرف این نوع غذاهای سرد عرق می‌کنید، شما ذخایر انرژی قبلی در بدن را می‌سوزانید. به غذاهای خود ادویه بیفزایید اگر دچار ناراحتی معده نیستید، می‌توانید در روزهای خیلی گرم از ادویه‌های تند استفاده کنید. این امر باعث می‌شود شما بهتر عرق کنید. البته بهتر است ادویه‌ها و سبزی‌های تند مثل فلفل را همراه با میوه و سالاد مصرف نمایید. استفاده از مواد غذایی مثل تربچه، کاهو و میوه‌ها به همراه سبزی‌ها و ادویه‌های تند از تأثیرات منفی آن‌ها خواهد کاست. گروه سلامت سیمرغ
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
چند توصیه در مورد رژیم غذایی بیماران دیابتی ۱. اگر دارای اضافه وزن یا چاقی می باشید، بهترین راه کنترل قند، کاهش وزن به وسیله رژیم غذایی و ورزش است. ۲. سر وقت و منظم غذا بخورید و سعی کنید که مقدار مواد نشاسته ای مانند ماکارونی، سیب زمینی، برنج و نان مصرفی را در روزهای مختلف ثابت نگه دارید و در مصرف آنها زیاده روی نشود به صورتی که بین یک وعده غذایی از دو ماده نشاسته ای استفاده نشود.( مثلا نان با برنج مصرف نشود.) ۳. برای تفت دادن از ظروف نچسب ( تفلون ) استفاده شود.ژ ۴. چربی اطراف گوشت و مرغ را قبل از پخت کاملا جدا کنید. ۵. بهتر است سیب زمینی را پوست نگیرید و آن را آب پز یا کبابی و یا تنوری کنید و به هیچ وجه سیب زمینی را سرخ نکنید. ۶. بهتر است نان های مصرفی از نوع نان های محلی و تنوری مثل سنگک ، تافتون، بربری و نان جو باشد و سعی شود در تهیه آنها جوش شیرین استفاده نشود و کم نمک باشد. ۷. سعی کنید برنامه غذایی خود را به جای ۳ وعده در ۶-۵ وعده تقسیم نمائید. بدین ترتیب از نوسانات شدید قند خون در طول روز جلوگیری می شود. ۸. از مصرف مواد قندی ( قند و شکر و پولکی و کیک و شیرینی و شکلات و عسل و مربا و نبات و بستنی و نوشابه ) پرهیز کنید. به دلیل اینکه بلافاصله قند خون را به مقدار زیاد بالا می برند. ۹. در برنامه غذایی خود مصرف سبزیجات را به میزان زیاد بگنجانید.( سبزی خوردن و سالاد و خیار و کدو و لوبیا سبز). مصرف فیبرهای غذایی که معمولا در سبزیجات و حبوبات به میزان زیادی وجود دارد علاوه بر جلوگیری از یبوست باعث جذب آهسته مواد قندی حاصل از هضم مواد غذایی در خون می شود و به کنترل میزان قند کمک می کند. ۱۰. برای خوش طعم شدن غذاهای آب پز و بخارپز می توان از انواع چاشنی و ادویه جات استفاده کرد.( فلفل و سیر و ریحان و نعنا و دارچین و آبلیمو و لیمو و نارنج تازه و انواع خوش طعم کننده ها ). بدین ترتیب افراد از سرخ کردن غذا بی نیاز می شوند و باعث استفاده کمتر از نمک می گردد. ۱۱. سعی کنید در کنار رعایت رژیم غذایی، حداقل به مدت ۳۰ دقیقه ۳ تا ۴ روز در هفته پیاده روی کنید. ۱۲. در صورت امکان از روش پختی استفاده کنید که نیاز به افزودن چربی به غذا نباشد و در صورت نیاز از روغن زیتون و آفتابگردان و ذرت و سویا استفاده شود. مصرف روغن های جامد و حیوانی به هیچ وجه مجاز نیست. ۱۳. سعی کنید غذا را به خوبی و به مدت زیاد بجوید. ۱۴. از شیر و ماست و پنیر کم چربی استفاده کنید. از شیر پاستوریزه که چربی آن گرفته شده، برای تهیه ماست استفاده شود. در صورت مصرف شیر محلی اول ۴ تا ۵ بار آن را بجوشانید و سر شیر آن را بگیرید و دور بریزید. از این شیر می توان جهت تهیه ماست استفاده کرد. ۱۵. سعی کنید مصرف برنج به شکل مخلوط با سبزی های خشک مثل شوید باشد. ۱۶. توصیه می شود روزانه حداقل ۴۰۰ گرم میوه و سبزی مصرف گردد. این مقدار را با خوردن انواع خورشت های سبزی ( لوبیا سبز و کدو سبز و کرفس و کلم و کنگر و ...) و انواع پلوسبزی ها ( شوید پلو و لوبیا پلو و کلم پلو و ...) و گنجاندن سالاد و سبزی خوردن در رژیم غذایی روزانه تامین کنید. ۱۷. سعی کنید در غذاهایی همانند دم پختک گوجه و ماش و عدس و ... به جای استفاده از روغن، از یک قاشق کنجد بو داده ی آسیاب شده استفاده کنید. کنجد چربی خون را پایین می آورد. ۱۸. غذا در اندازه های توصیه شده مصرف کنید( نه کمتر، نه بیشتر ) بخصوص برای افرادی که انسولین دریافت می کنند. ۱۹. ماهی به ویژه انواع روغنی آن نظیر سالمون و شاه ماهی دارای نوع خاصی روغن است که قلب را در برابر بیماری محافظت می کنند. بنابراین بیشتر ماهی مصرف کنید و به جای سرخ کردن ماهی آن را بخارپز و کباب یا در فر بپزید. http://chamranhospital.ir/content/ عکس از: نت
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
ویفر توت فرنگی یخی مواد لازم: ژلاتین ۳ ورق (۶ گرم) توت فرنگی (پوره شده) ۲۰۰ گرم شکر ۷۵ گرم ماست توت فرنگی ۵۰ گرم) بستنی وانیلی (نرم شده) نیم لیتر توت فرنگی (نگینی خردشده) ۱۰۰ گرم بیسکوئیت یا نان ویفر بستنی به تعداد لازم روش تهیه: ورق های ژلاتین را در مقداری آب سرد خیس کنید و دو تا سه دقیقه بماند تا نرم شود. در این فاصله توت فرنگی پوره شده و شکر را روی حرارت قرار داده هم بزنید تا شکر حل شود، بلافاصله از روی حرارت بردارید و ورق های ژلاتین نرم شده را به آن اضافه کنید، هم زده تا ژلاتین نیز حل شود. پس از سرد شدن، ماست توت فرنگی، بستنی نرم شده و توت فرنگی را اضافه و مخلوط کنید و در یک قالب مستطیل کم عمق که کف و دیواره های آن را محافظ پلاستیکی کشیده اید بریزید و به مدت هفت الی هشت ساعت در فریزر بگذارید تا بسته شود. پس از بسته شدن مخلوط، آن را روی یک سطح برگردانید و محافظ را از روی آن جدا کنید و یک ویفر را به عنوان الگو روی آن قرار دهید و برش بزنید. هر تکه از مخلوط یخ زده را بین دو ویفر قرار دهید و سرو کنید. منبع : asemoni.com
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
آداب و رسوم نوشیدن قهوه ترک معمولا قهوه ترک را خیلی آرام می‌نوشند و در کنار آن یک لیوان آب سرد هم سرو می‌شود. آب را پیش از قهوه می‌نوشند تا دهان تازه باشد و طعم قهوه بهتر حس شود. به‌صورت سنتی در کنار قهوهٔ ترک، راحت‌الحلقوم نیز سرو می‌شود. در جنوب شرقی و سواحل مدیترانهٔ ترکیه، ممکن است مغز پسته نیز به قهوه اضافه شود. تمام ذره‌های قهوه‌ای که در قهوه‌جوش موجود است درون فنجان‌ها ریخته می‌شود، اما همهٔ آن‌ها خورده نمی‌شود.
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز