2777
2789
عنوان

تابیک خوردنی های من

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 49 پست
املیت روسی موادلازم: آشپزی آریایی 9تیر 1393 گوجه فرنگی متوسط و پوست گرفته 4 عدد پیاز 1 عدد متوسط سیر 2تا 3 حبه کوچک تخم مرغ 2 عدد نمک - زردچوبه– فلفل سیاه طرز تهیه: اول سیر را خرد کرده 2 قاشق روغن در تابه ریخته سیر را در روغن داغ 1 دقیقه تفت میدید . پیاز رو خرد کرده به سیر اضافه میکنید وزردچوبه رو اضافه کرده 3 دقیقه تفت میدهید . گوجه فرنگی رو خرد کرده به مواد تفت داده اضافه میکنید کمی هم میزنید تا مواد مخلوط شود . درب تابه رو گذاشتهو بگذارید تا مواد خوب پخته شود و یپازها در گوجه کاملا لی شود به مدت 15 دقیقه رو شعله متوسط . وقتی لی شد روغن پس داد نمک و فلفل سیاه رو بهش اضافه میکنیم. تخم مرغ روبه مواد اضافه میکنیدکمی درب ظرف رو میزارید تا تخم مرغ ها ببندد . بعد تخم مرغ را با سایر مواد مخلوط کنید .هم میتونید با برنج سرو کنید و هم با نون . ..................نوش جان آشپزی آریایی
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
کیک مرغ و گردو مواد مورد نیاز : نان تست شده 12 ورقه (اسلایس) سینه مرغ پخته و خرد شده 1 عدد کامل پیازچه پاک کرده و خرد شده 3 پیمانه (بهتر است از قسمت های سفید 2 پیمانه و از قسمتهای سبز 1 پیمانه) گردوی تازه 15 تا 20 عدد سس مایونز 2 پیمانه (1 شیشه کوچک) ماست خامه ای چکیده 2 پیمانه خامه 1 پیمانه نمک و فلفل به میزان دلخواه طرز تهیه : سس مایونز ، ماست چکیده و خامه را با هم مخلوط کنید و آنرا به دو قسمت تقسیم کنید. در ظرفی مرغ خرد شده و پیاز چه و گردوی خرد شده را با نیمی از سس مخلوط کنید و آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید و کنار بگذارید . کناره های نان تست را با چاقو جدا کنید و 4 ورقه از نان را کنار هم به صورت یک مربع قرار دهید و روی آن را با نیمی از مخلوط مرغ که آماده کرده اید بپوشانید سپس دوباره نان تست را روی مواد بگذارید و نیمه دیگر مخلوط مرغ مزه دار را روی آن پهن کنید و با لا یهء دیگری از نان تست بپوشانید (توجه کنید که لایه ها با نان تست شروع و با نان تست هم تمام می شود ). لایه ها زا با دست کمی فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند و سپس تمام سطح و کناره های کیک را با نیم دیگری از سس که کنار گذاشته بودید کاملا بپوشانید و دو ساعت در یخچال قرار دهید . بریدن قطعات و تزیین این کیک به سلیقه شما بستگی دارد . در اینجا نمونه ای از تزیین نشان داده شده است که با استفاده از پاشیدن پودر گردو روی تمام سطح کیک و سپس تقسیم بندی قطعات با استفاده از سس مایونز و تزیین آن با گوجه فرنگی ریز و گردو صورت گرفته است . نکته : 1) بهتر است این اوردور چند ساعت قبل از مهمانی آماده و در یخچال نگهداری شود . 2) اگر فصل گردوی تازه نبود ، گردوی خشک که به مدت 3 ساعت خیس خورده باشد هم می تواند همان کیفیت را داشته باشد . 3) در داخل مایه مرغ می توان ازکمی جعفری ریز شده استفاده کرد ، ولی استفاده از میزان پیازچه داده شده الزامی است .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عاااااالیییییییییی بود آفرین به علاقه مندیهام اضافش میکنم
مـــــن ذره ای از خالــــــــــــق هستم ،اگر ضــــــرورتی بر وجود من نبود ، او هرگز مـــــــرا خلـــــــــق نمیکرد و من هرگز اینجــــــــــا نبودم .
سس مایونز به روش کارخانه ای آشپزی آریایی 19 آبان 1393 دوستان دوباره سس مایونز درست کردم دلم نیامد پست نکنم شاید عده ای از دوستان قبلا ندیده باشند امید وارم این بار دیده و استفاده کنند."طرز تهیه سس مایونز کار خانه ای " مواد لازم: نشاسته ذرت نصف پیمانه اب 1ونیم پیمانه تخم مرغ 2عدد شکر 1 تا 2 قاشق چایخوری سس خردل 1 قاشق مربا خوری سرکه سپید 1 پیمانه روغن مایع 1 لیوان تا 1/5 لیوان نمک- فلفل سیاه -یا سپید طرز تهیه : نشاسته و سرکه را داخل ظرفی میریزیم اب شکر نمک رو به ان اضافه کرده روی حرات میزاریم وهم میزنیم تا مثل فرنی شود (در تصویر زیرمشاهده کنید غلظت سس رو ). از حرات برداشته هم می زنیم تا کمی خنک شود بعد سس خردل رو اضافه کرده ودانه به دانه تخم مرغ رو اضافه میکنیم وبه سرعت هم میزنیم تا تخم مرغ بسته نشود ومخلوط و پخته شود (بین هر تخم مرغ خوب هم می زنید ) – (البته سس خردل بعتر است اما اگر سس خردل ندارید می تونید از پودر خردل استفاده کنید) ابتدا مایه شما شله ول با هم زدن زیاد سفت میشه من میریزم داخل بلندر وروغن رو در 2 مرحله بهش اضافه میکنم شمااگر با مخلوط کن میخواید درست کنید روغن رو در 4 مرحله بریزید و اینقدر بزنید که رنگش سپید و غلیظ شود و هر چقدر روغن بیشتر بریزید سس شما هم بیشتر خواهد شد این مقدارمواد 1کیلو سس میشه و 2ماه در یخچال قابل نگهداریست سس در یخچال بمونه سفت تر هم خواهد شد نکته :میتونید این سس رو با همزن برقی هم درست کنید روغن رو چند مرحله بریزید و حتی اگر دستهای قوی دارید میتونید بادست اماده کنید. نکته:اگر کمی سس به زردی زد نگران نباشد بگذارید یخچال بعد از چند ساعت ماندن رنگش سپید میشود ............نوش جان آشپزی آریایی