2777
2789
عنوان

مانتووووو

502 بازدید | 32 پست

اگ پیج اینستا یا کانال تلگ*رامی میشناسین ک مانتوهای شیک بذاره بفرستین لطفا

خیلی وخته دنبال ی مانتوی آ# ستین بلنده شیک میگردم پیدانمیکنم  

اگه خودتون مانتوی خوشگل دارین عکسشو بفرستین ممنون میشم

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

hijab.latif

من عاشق مانتوهاشم

دوبارم خرید کردم راضی بودم

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید استارتر،یه سوال داشتم با پارچه چادری ساده میشه مانتو دوخت؟اخه من چندتا پارچه چادری دارم ولی چادر نمیپوشم

به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم؛بخاطرتمامی روزهایی که.....گرفت،شکست،تنگ شد.....وکاری از دست من برنمی امد ...  
ببخشید استارتر،یه سوال داشتم با پارچه چادری ساده میشه مانتو دوخت؟اخه من چندتا پارچه چادری دارم ولی چ ...

دختر عموم دوخته بود و خوب شده بود

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم
ببخشید استارتر،یه سوال داشتم با پارچه چادری ساده میشه مانتو دوخت؟اخه من چندتا پارچه چادری دارم ولی چ ...

من با پارچه چادری،شلواردوختم

ازینا ک مدشده...راسته...کمربندداره

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
من با پارچه چادری،شلواردوختم ازینا ک مدشده...راسته...کمربندداره

خوب شده بود؟

به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم؛بخاطرتمامی روزهایی که.....گرفت،شکست،تنگ شد.....وکاری از دست من برنمی امد ...  

عزیزم پارچه چادر خیلی قیمتش رفته بالا  حیف ببر بزار تو پارچه فروشی بگو اگه امکان داره برات بفروشه عوضش پارچه بردار