2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه میتونی قید مسافرت و مهمونی بزنی و بالای ۶ ساعت در روز درس بخونی بیا

منظورمم این نیست که کلا بیرون نری

ولی خب باید از اکثریت اینجور چیزا بزنی و نری مسافرت یکی دوبار در سال نه چندین بار

در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه

اگه میتونی قید مسافرت و مهمونی بزنی و بالای ۶ ساعت در روز درس بخونی بیامنظورمم این نیست که کلا بیرون ...

رشته روانشناسی از تجربی راحت تره آوردنش نسبت به انسانی ؟؟

🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه)

اگه برای 3 رشته ی تاپ میخوای سخته ولی در کل درساش روتینه فقط رقابت اذیت کنندس ...در کل بنظرم اولم ری ...

روانشناسی از تجربی راحت تره آوردنش؟؟؟چون میگن رشته تاپش نیست راحت تره

🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه)

رشته روانشناسی از تجربی راحت تره آوردنش نسبت به انسانی ؟؟

آره فک کنم

چون رقابت چندانی سرش نیست

بیشتر برا پزشکی دندون و دارو خودشونو میکشن

در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه

آره، روانشناسی میخوای برو انسانی، مگه دیوونه ای الکی بیای شیمی و فیزیک بخونی؟ مغزت ارور بده

آخه درسای انسانی رو اصلا دوست ندارم بعد میگن از تجربی بهتره و اینکه دستت هم باز تره

آره، روانشناسی میخوای برو انسانی، مگه دیوونه ای الکی بیای شیمی و فیزیک بخونی؟ مغزت ارور بده

به نظرتون ریاضی بازار کارش بهتره ؟؟

آخه درسای انسانی رو اصلا دوست ندارم بعد میگن از تجربی بهتره و اینکه دستت هم باز تره

خب، پس چرا میخوای روانشناسی بخونی؟ این کاملاَ ً تو تخصص انسانیه. این اشتباه رو نکن و برو انسانی. من خودم تو این راه بودم عزیزم،الکی نیا تجربی، خسته و افسرده میشی