روسری هاش قشنگه چ جوری باید انتخاب کنیم بگیم واسم بفرستن
(میتونید رها صدام کنید🙋♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
(میتونید رها صدام کنید🙋♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
عزیزم پارچه چادر خیلی قیمتش رفته بالا حیف ببر بزار تو پارچه فروشی بگو اگه امکان داره برات بفرو ...
قبول نمیکنن،شوهرمم خوشش نمیاد که این کارو کنم.میگه واسه خودت یه چیزی بدوز یا نگهشون دار شاید یه وقتی به دردت خورد.اخه 4تاقواره چادری ساده دارم،چیکارشون کنم؟
به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم؛بخاطرتمامی روزهایی که.....گرفت،شکست،تنگ شد.....وکاری از دست من برنمی امد ...
اگه اصفهان برو خ سینا پارچه فروشی نیک خواه حراج کرده خودشون کاتولوگ مانتو هم دارن انتخاب کن بده برات بدوزن
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
قبول نمیکنن،شوهرمم خوشش نمیاد که این کارو کنم.میگه واسه خودت یه چیزی بدوز یا نگهشون دار شاید یه وقتی ...
آره سخته ما یکی از فامیلامون پارچه فروشی داره کسی تو فامیال خواست اینکار را براش انجام میده ولی راست میگی برا غریبه سخته خوب همون مانتو بلند با حجاب فکر کنم خوب بشه باهاش