2777
2789
عنوان

مانتووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 32 پست
https://instagram.com/boutiquegandom?igshid=18q68x6n6zdi2

روسری هاش قشنگه چ جوری باید انتخاب کنیم بگیم واسم بفرستن

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مدل دارین ک ازروش بدوزمم خوبه

تو تاپیکای من یه مدل مامتو هست

از همین پیجی که معرفی کردم خریدم

یه نگاه بهش بنداز

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
دایرکتشون بگو عزیزم 

اینستا ندارم 

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
میشه ابی بشه بزاری  من ندارم اینستا 😔😔😔

بلد نیستم اینجوری عزیزم

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
عزیزم پارچه چادر خیلی قیمتش رفته بالا  حیف ببر بزار تو پارچه فروشی بگو اگه امکان داره برات بفرو ...

قبول نمیکنن،شوهرمم خوشش نمیاد که این کارو کنم.میگه واسه خودت یه چیزی بدوز یا نگهشون دار شاید یه وقتی به دردت خورد.اخه 4تاقواره چادری ساده دارم،چیکارشون کنم؟

به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم؛بخاطرتمامی روزهایی که.....گرفت،شکست،تنگ شد.....وکاری از دست من برنمی امد ...  

کجایی هستی 

اگه اصفهان برو خ سینا پارچه فروشی نیک خواه حراج کرده خودشون کاتولوگ مانتو هم دارن انتخاب کن بده برات بدوزن 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
قبول نمیکنن،شوهرمم خوشش نمیاد که این کارو کنم.میگه واسه خودت یه چیزی بدوز یا نگهشون دار شاید یه وقتی ...

آره سخته ما یکی از فامیلامون پارچه فروشی داره کسی تو فامیال خواست اینکار را براش انجام میده ولی راست میگی برا غریبه سخته خوب همون مانتو بلند با حجاب فکر کنم خوب بشه باهاش 

آره سخته ما یکی از فامیلامون پارچه فروشی داره کسی تو فامیال خواست اینکار را براش انجام میده ولی راست ...

باشه ممنونم از کمکتون😊

به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم؛بخاطرتمامی روزهایی که.....گرفت،شکست،تنگ شد.....وکاری از دست من برنمی امد ...  
قبول نمیکنن،شوهرمم خوشش نمیاد که این کارو کنم.میگه واسه خودت یه چیزی بدوز یا نگهشون دار شاید یه وقتی ...

اگر تهران خیاط با قیمت مناسب خواستید من میشناسم...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
اگر تهران خیاط با قیمت مناسب خواستید من میشناسم...

ممنونم ولی من شهرستانم