2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواب دیدم پشت یه پنجره چوبی زیبا بودم و چشم انداز بیرون رو که طبیعتی بی نظیر بود نگاه میکردم، بعد یه چیزی کف دستم حس کردم، کف دستمو باز کردم، یه نقطه سیاه بود ، بزرگ و بزرگ و بزرگتر شد و کل وجودم سیاه شد

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.

من از نظر خودم:

وحشتناک ترین خوابم، خوابی بوده که تو یک جای تنگ مثل کانال کولر گیر کردم و نفسم به خس خس افتاده.

از جاهای بسته و تنگ مثل کانال و غار خیلی بدم میاد

چندسالی کابوس تکرارشونده م این بود که تو یه محیطی بودم که راه خروج خیلی خیلی کوچیکی داشت ، خیلی کوچیکتر از اندام من! و من باید از اون عبور میکردم🤕

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.
من از نظر خودم:  وحشتناک ترین خوابم، خوابی بوده که تو یک جای تنگ مثل کانال کولر گیر کردم و نفس ...

تنگناهراسی