وقتی دخترم پرسید،گفتم خدا خیلی مهربونه،مثل بابا که خیلی دوستت داره،هر چیزی بخواهی بهت میده.سه ساله بود که این سوال رو کرد
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
این بدترین ج ممکنه خودم وقتی بچه بودم همه همینو بهم میگفتن خ حس بدی داشت باید تا جای ک میش کنجکاوی بچه رو ارضا کرد چون ممکنه وقتی بزرگ شد دیگ اون تمایلو اپن حس کنجکاویو نداشته باش
گرگ همیشه گرگ می زاید گوسفند همیشه گوسفند...تنها انسان است که گاهی گرگ میزاید گاهی گوسفند
جدای بحث دینی....از لحاظ علمی خدا چیزیه که هنوز هیچ کسی نتونسته واسش دلیل و منطق درستی پیدا کنه... م ...
وقتی شاعر میگ بنام خداوند جان و خرد کزین برتر اندیشه بر نگذرد درس میگ خدا چیزیه ک در حد فهم ماها نیس یعنی هیچ کس نمیتونه اونو درک کنه هرکس درحد خودش من خودم خدارو ی موجود نمیدونم بلکه ی وجود میدونم حالا هرکس ی درکی ازش داره
گرگ همیشه گرگ می زاید گوسفند همیشه گوسفند...تنها انسان است که گاهی گرگ میزاید گاهی گوسفند