2777
2789

😶نمیدونم چون خودمم ازش تعریفی ندارم

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خدا کسیه ک همه ماهارو افریده کسی ک مارو بوجود اورده خدا خ مارو دوس داره ولی ی کارای بذی هس ک اگ اونارو انجام بدی خدا ناراحت میش ی کارای هم هس ک انجام بدی خدا خ خوشحال میش ما هبچ وفت خدارو نمی بینیم ولی اون همیش مارو میبینه

گرگ همیشه گرگ می زاید گوسفند همیشه گوسفند...تنها انسان است که گاهی گرگ میزاید گاهی گوسفند

وقتی دخترم پرسید،گفتم خدا خیلی مهربونه،مثل بابا که خیلی دوستت داره،هر چیزی بخواهی بهت میده.سه ساله بود که این سوال رو کرد‌

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

پسرمن روزی ده بار میپرسه میگم یه چیزی مث نوره هست ولی مث ما آدما قابله دیدن نیس انقدر مهربونه و هواتو داره هرچیزی بخوای بهت میده کارای خوب که میکنی انقد خوشحال میشه واسه کارای بدتم ناراحت میشه ولی بازم دوست داره

سوال سختیه  نمیدونم  یادمه دبستان بودم یکی این سوالو از معلممون پرسید اونم جواب داد خدا ...

حرف اشتباهی زد خدارو باید جوری واس بچه توصیف کرد ک درهمه حد فهمش باش همونطور ک خدا توی فران جوری همه چیزو توصیف کرده ک در حد فهم انسان ها باش

گرگ همیشه گرگ می زاید گوسفند همیشه گوسفند...تنها انسان است که گاهی گرگ میزاید گاهی گوسفند
حرف اشتباهی زد خدارو باید جوری واس بچه توصیف کرد ک درهمه حد فهمش باش همونطور ک خدا توی فران جوری همه ...

خدارو نمیشه توصیف کرد مگر با این حرفا به نظرم خوب گفته نور خود خداهم خودش رو نور توصیف میکنه

میگم هروقت بزرگ شدی خودت متوجه میشی

این بدترین ج ممکنه خودم وقتی بچه بودم همه همینو بهم میگفتن خ حس بدی داشت باید تا جای ک میش کنجکاوی بچه رو ارضا کرد چون ممکنه وقتی بزرگ شد دیگ اون تمایلو اپن حس کنجکاویو نداشته باش

جدای بحث دینی....از لحاظ علمی خدا چیزیه که هنوز هیچ کسی نتونسته واسش دلیل و منطق درستی پیدا کنه... م ...

وقتی شاعر میگ بنام خداوند جان و خرد کزین برتر اندیشه بر نگذرد درس میگ خدا چیزیه ک در حد فهم ماها نیس یعنی هیچ کس نمیتونه اونو درک کنه هرکس درحد خودش من خودم خدارو ی موجود نمیدونم بلکه ی وجود میدونم حالا هرکس ی درکی ازش داره