2777
2789
این بدترین ج ممکنه خودم وقتی بچه بودم همه همینو بهم میگفتن خ حس بدی داشت باید تا جای ک میش کنجکاوی ب ...

آخه بچه ها هیچوقت توجیح نمیشن مگراینکه به بلوغ فکری برسن بعد اون موقع بهشون توضیح بدیم

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون۱۴۰۵🫶❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حرف اشتباهی زد خدارو باید جوری واس بچه توصیف کرد ک درهمه حد فهمش باش همونطور ک خدا توی فران جوری همه ...

آره واقعا 

من اون موقع وقتی اینو گفت تصورم از خدا یه چیزی شبیه خورشید بود 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
خدارو نمیشه توصیف کرد مگر با این حرفا به نظرم خوب گفته نور خود خداهم خودش رو نور توصیف میکنه

این درسته ک خدا خودشو نور توصیف کرده ولی این درحد بچه ها نیس باید ی جوری واسشون بگی ک خوب متوجه شن تا اونجایی ک میش بزرگتر ک شدن اینجوری واسشون باید بگی

گرگ همیشه گرگ می زاید گوسفند همیشه گوسفند...تنها انسان است که گاهی گرگ میزاید گاهی گوسفند
آخه بچه ها هیچوقت توجیح نمیشن مگراینکه به بلوغ فکری برسن بعد اون موقع بهشون توضیح بدیم

توجیح میشن اگ درس واسشون توضیح بدن یجوری ک در حد افکار بچگونه شون باش باید گفت بهشون ک خدا رو نمیبینیم یا خدا اونقد بزرگه که هیچ کس نمیتونه تصور کنه خ بزرگ یا مثلا خدا مارو خ دوس داره اگ چیزی ازش بخوای دستتو رد نمیکنه از همون بچگی از بچه ها بخواین خواسته هاشونو به خدا بگن اینجوری تو بزرگسالی هم از خدا خواسته هاشونو میخوان این خ خوبه

گرگ همیشه گرگ می زاید گوسفند همیشه گوسفند...تنها انسان است که گاهی گرگ میزاید گاهی گوسفند
توجیح میشن اگ درس واسشون توضیح بدن یجوری ک در حد افکار بچگونه شون باش باید گفت بهشون ک خدا رو نمیبین ...

نظر من اینجوریه اسی

توجیح میشن اگ درس واسشون توضیح بدن یجوری ک در حد افکار بچگونه شون باش باید گفت بهشون ک خدا رو نمیبین ...

این تا یه حدی درسته،ولی اونوقت فکرمیکنن خدا مثله غول چراغ جادوعه که اگه هرچی خواستن و به خدا بگن که بده،ولی اگه خدا نده بچه ها توی همون دوران ازش خسته میشن🤕

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون۱۴۰۵🫶❤️