2777
2789

شماهم خواب های غیر منطقی میبینید؟😐😢

دیشب خواب دیدم ی ادم خوار اومده منو قلقلک میده 😕بعد ی دفعه ادم خوارا حمله کردن ایرانیا پناهنده شدن المان😐بعد اونجا نشونی ادم خوارهارو ی نفر میده(که ادم خوار هارو بشناسیم)

و میگه گوش های پهن دارن(یعنی چی پهن؟؟؟) و دور لباشون(بین بینی و دهان.و چونه و گرداگرد دهان)رد کِش هست🤔شماهم از این خواب های بی سرو ته میبینید؟

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂وای فکر کردم فقط من از این خواب خنده دارا میبینم البته من وقتی بیدار میشم اینقدر خوابم قاطی پاتی بوده که قابل تعریف نیست بعدم یادم میره 

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...

من یه بار خواب دیدم یه گروه تروریستی منو چند نفرو دزدیدن مجبورم کردن بمب گذاری کنم. اخرش لو رفتن دیدیم ریسشون که تا حالا ماسک زده بود عادل فردوسی پوره😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
یه بار خواب دیدم یه سگ بهم حمله کرد بعد پامو به جای اینکه گاز بگیره بوس کرد   بعد منم لباشو بو ...

قبلش فیلم دیو پ دلبر ندیده بودی؟؟؟دی کاپریو طلسم شده تو با یه بوسه عاشقانه طلسمو شکستی😂😂😂

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

چند شب پیش خواب دیدم مسابقه آشپزی تو تلوزیون شرکت کردم بعد گوجه خام بردم داورم گفت خوبه یکم نمک نداره اونیکی داور گفت نمیشد بهتر خورد میکردی😝😝😝😝😝

خودت باش😎مگه خودت چشه 
پوست سر بعد از كراتينه پوسته ميده طبيعيه؟؟

وای گفتی یاد امشب خواب دیده بودم رفتم کراتینه کنم موهامو پیش ده نفر رفتم بجای کراتینه رنگ میکردن فقط😐😕

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊