2777
2789
عنوان

خواب های خنده دار و غیر منطقی😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 30 پست
قبلش فیلم دیو پ دلبر ندیده بودی؟؟؟دی کاپریو طلسم شده تو با یه بوسه عاشقانه طلسمو شکستی😂😂😂

نه ولی فیلم از گور بازگشته رو دیده بودم که دی کاپریو توشه😂😂

نیس بدتر از من :/ خودِ بد هم بد میگه از من :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند شب پیش خواب دیدم مسابقه آشپزی تو تلوزیون شرکت کردم بعد گوجه خام بردم داورم گفت خوبه یکم نمک ندار ...

منم که گاهی خوابام انقدر مسخره و غیر منطقی میشه با خودم میگم این امکان نداره من خوابم😐

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊

من خواب دیدم داعش اومده بودن ایران همه هیکل دارو ح ش ر ی بعد مردارو زندانی میکردن زنهای خوشکل رو سوا میکردن میبردن برای خاک برسری بعد یه هرکولشون اومد سمت من گفت این خوب چیزیه منو انداخت رو کولش که ببره بیدار شدم

برای درست شدن کار شوهرم واومدن رزق وروزی حلال به زندگیم یه صلوات برام بفرستید

یه بار خواب دیدم ج ن تی اومده خونمون وهی سراغ منو میگرفت وبهم  نظر داشت  وشوهرم داشت حرص میخورد .....آخه این همه آدم اون دیگه چرا باید اینجوری بیاد به خواب من

برای درست شدن کار شوهرم واومدن رزق وروزی حلال به زندگیم یه صلوات برام بفرستید
یه بار خواب دیدم ج ن تی اومده خونمون وهی سراغ منو میگرفت وبهم  نظر داشت  وشوهرم داشت حرص م ...

چه خوابایی میبینی تو🤣🤣🤣

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊