2777
2789
عنوان

مادرم و برادرم میگن بچتو بذار بیا...

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 67 پست
سه سال و نیمشه.اصلا ی لحظه نمیتونم فکرشو‌کنم ازم دور بشه.شوهرم تا چیزی میشه میگه هری برو بچه رو‌هم ب ...

بچه تا هفت سالگی قانونا با شماست

اگه هم شوهرتون میگه برو بچه هم ببر بهش بگین بیا امضا کن که حضانتش همیشه با منه تا برم

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡
انگیزت واسه زندگی بااین آدم چیه ؟؟یعنی اصلا نکته مثبت داره ؟؟؟بعد بچتون فضوله یعنی چی ؟؟؟خوب بهش تذک ...

بخدا ازش متنفرم در حد مرگ.فامیلیم نمیتونم انگ طلاق بذارم رو خودم.نمیدونم بخدا چیکار کنم.پدر و مادر منطقی نداره درد دلمو بهشون بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اشتباه منو نکن اگ برات مقدوره اینکارو بکن 

من چهارسال پیش سر بچه اولم خانوادم فهمیدن چ شوهر گندی دارم بابام گفت بزار بیا گفتم ن موندم نرفتم چهارسال تموم کشیدم و باز خدا یه بچه بهم داد باز سر این بچه همون گوه بازیهارو داشت اینبارم بابام گفت بنداز بیا گفتم من نمیتونم بچه هامو بخاطر اون روانی کنم و ترس تو دلشون بندازم 

ولی خوب چون پدرم مغازه داده بود دستش ک کار کنه اونو ازش گرفتیم و با خانوادش هم قطع رابطه کامل کردم و بخودشم گفتم دیگه خونه مادرم اینا نیاد

درست نشده کامل گاهی قاطی میکنه و چرت و پرت میگه ولی مثل قبل هم نیست

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
شوهرت ادم میشه اما خیلی دیر .مثل شوهر من الان که زندگیم نابود شد و همه حرمتا شکست ابرومو برد ادم شده ...

منم تو بحث اخرمون دیگه طاقت نیاوردم بهش گفتم از ته دلم ازت متنفرم.ی درصدم فک‌نکن بخاطر تو تو این زندگی موندم

بخدا ازش متنفرم در حد مرگ.فامیلیم نمیتونم انگ طلاق بذارم رو خودم.نمیدونم بخدا چیکار کنم.پدر و مادر م ...

اول عزیزم طلاق انگ نیست و ننگ هم نیست که میگید ..طرز تفکر غلطیه 

بعد به پدرو مادرش ربطی نداره این یه موضوع بین شماست و خودتون باید حلش کنید مثلا شما خودتون بچه دارید ...حرف بزن با خودش بچه که نیست .

عزیزم اشتباه منو نکن اگ برات مقدوره اینکارو بکن  من چهارسال پیش سر بچه اولم خانوادم فهمیدن چ ش ...

بنظر شما پسرمو بذارم برم.میترسم لج کنه دیوونه بشه نذاره دیگه ببینمش.یک احمق ب تمام معناست

اول عزیزم طلاق انگ نیست و ننگ هم نیست که میگید ..طرز تفکر غلطیه  بعد به پدرو مادرش ربطی نداره ...

بخدا با زبون‌خوش باهاش حرف میزنم.میگه همینی که هست...نمیخاد قبول کنه اشتباهاتشو

بنظر شما پسرمو بذارم برم.میترسم لج کنه دیوونه بشه نذاره دیگه ببینمش.یک احمق ب تمام معناست

من خودم به شخصه بچه هارو وارد بازی بزرگترها نمیکنم میگم اونا چه گناهی کردن دوتا ادم با اختیار خودشون وارد زندگی شدن ولی بچه ها ک اختیار نداشتن تو کدوم زندگی برن واس همین هیچوقت دلم نمیخواد بچه ها بسوزن تو دعوای بزرگترها 

ولی خوب اگ طاقت داری یکی دوروزی رو دور باشه ازت بهتره هم بهونتون میگیره هم اینکه اونا میفهمن و قدرتو بیشتر میدونن 

من با خانواده شوهرم قطع کردم ولی پسر بزرگم همراه باباش میرقت دیگه این اخریها مادرش بهش گفته بچتو نیار مسیولیت داره خودت خواستی بیا سر بزن برو حتی وقتی ک بچم اونجاست خواهر و برادراش هم نمیرن من ادم شلوغی نیستم ولی میدونن بچه هام حساسم و اگ تو بگن چه باباش خودم چ ننه شوهر پدرشونو درمیارم 

شماهم خودت رو ببین بچه فردا ازدواج میکنه میره این شمایی ک باید با اون مرد بمونی یبار محکم کاری بد نیست ولی خوب باز اخلاق شوهرتو بهتر میدونی 

من خودم نرفتم قهر ولی از اون روز حرف بزن کلفت بارش میکنم ب خودمم گفته دیگه اون خانم سابق نیستی گفتم ن از این به بعد هرچی کور بودی ندیدی رو تو سرت میزنم 

من خودم به شخصه بچه هارو وارد بازی بزرگترها نمیکنم میگم اونا چه گناهی کردن دوتا ادم با اختیار خودشون ...

دقیقا حرف خانوادم‌هم‌همینه.میگن بچت فردا بزرگ میشه میره.تویی که میموتی با این ادم مضخرف.بذار الان تا بچت کوچیکه ادبش کن.نمیدونم بخدا  فکرشم قلبمو ب درد میاره

دقیقا حرف خانوادم‌هم‌همینه.میگن بچت فردا بزرگ میشه میره.تویی که میموتی با این ادم مضخرف.بذار الان تا ...

تصمیم باخودته اگ شیر خواره است و زیر ۷ سال ک نهایت دیدی نمیتونی طاقت بیاری مامور میبری میگیری میاریش  ولی مطمئن باش تا دوسه روز لج میکنه بعد میبینه ن خودش ن مادرش هنر ندارن بچه رو نگه دارن 

جنگ اول به از صلح اخر 

کتاب زن رویایی رو حتما بخون مردا دنبال زنای ساده نمیرن زنی رو میخوان ک محکم باشه محکم باش دوستم باور کن من نتیجه شو دیدم میگم کاش ۷ سال پیش با این کتاب اشنا شده بودم

تصمیم باخودته اگ شیر خواره است و زیر ۷ سال ک نهایت دیدی نمیتونی طاقت بیاری مامور میبری میگیری میاریش ...

ممنون عزیزدلم.مرسی از راهنمایبات.انشالله تو زندگی همیشه خوش باشین.چشم حتما میخونم.من قبل ازدواج خیلی ادم محکمی بودم.ولی الان نه.خیلی ضعیف و بی اعتماد بنفس شدم نقطه ضعفمم بچمه.شوهرمم هم کاملا اینو میدونه

ممنون عزیزدلم.مرسی از راهنمایبات.انشالله تو زندگی همیشه خوش باشین.چشم حتما میخونم.من قبل ازدواج خیلی ...

قربونت عزیز دلم ایشالا روزگار بر وقف مرادت بشه 

شوه  منم میدونه نقطه صعفم بچمه ولی از وقتی محکم شدم دیگه با بچه ها تهدیدم نمیکنه دوسه باری گفت طلاقت میدم و بچه هامم نمیدم گفتم جهنم بردار واسه تو من راحت برم با یکی ک ایده ال ازدواج کنم اونم دیگه اسم بچه رو نمیاره