کارت به جدایی نمیکشه دختر خوب از چی میترسی هیچوقت جرات اینو نداره ک طلاقت بده بچه هم نگه نمیداره بچه دست و پاگیر میخواد چیکار؟
یکم ب خودت فکر کن ادای ادمهای محکم بودن رو دراوردن سخت نیست بخدا خریت منو نکن من به حدی دیگه ب جنون رسیدم ک میخوام تموم اموالشو برم قفل کنم و بعد مهریه بزارم اجرا اگ چیزی گفتن هم بگم من میخوام زندگی کنم مهرمم میخوام فقط دنبال کوچکترین بهونه از طرف شوهرم هستم ک اینکارو بکنم
ببین بابام فقط یه مغازه ازش گرفته هرروز پامیشه میره محل کار بابام میشینه عین این مادرمرده ها سرشم میندازه پایین تا بابام فقط توروش نگاه کنه چون میدونه واس بابام مرده و اگ واس منم بمیره هیچی نیست دیگه هیچی این ادم همونی بوده ک مال بابامو میخورده از قبالش خونه و ماشین و زندگی درست کرد ولی باهاش رفت و امد نمیکرد حالا فقط محتاج ی نگاه بابام شده
از اونورم من ادم حسابش نمیکنم خانوادشم داخل ادم نمیارم دیگه سوختن دوماهه خونش نرفتم عموی شوهرم فوت شده ب همه گفته مریضه نمیاد نگفته قهریم منم هفته پیش ک نبوده سر خاک رفتم به تک تک فامیلاش گفتم قهرم باهاش دیگه نمیرم خونش بخاطر تربیت پسرش و دخالتهاش و نمک نشناسیش
بقول بابامه هی سنگ انداخته هیچی نگفتی ولی باید بدونه جواب پرتاب سنگ کلوخه