2777
2789
عنوان

مادرم و برادرم میگن بچتو بذار بیا...

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 67 پست
قربونت عزیز دلم ایشالا روزگار بر وقف مرادت بشه  شوه  منم میدونه نقطه صعفم بچمه ولی از وقت ...

قربونت برم.انشالله. کاش بشه منم مث شما در مقابل حرفاش محکم و قوی بشم

قربونت برم.انشالله. کاش بشه منم مث شما در مقابل حرفاش محکم و قوی بشم

نترس هیچی نمیشه اینجور مردا هارت و پورت الکی دارن بشو همون دختری ک امده بود خواستگاری حتی بهش بگو تا فلان تاریخ وقت داری ادم شی وگرنه دیگه نمیمونم 

من بهش تا اخر تابستون وقت دادم مادرشوهرم گفته پس بچه ها چی میشن منم براش پیعام فرستادم من یبار دنیا امدم میخوام زندگی کنم بچه هامم خدای خودشونو دارن نمیمیرن بدون مادر

باور کن ک این حرفها از ته دلم نیست جونم واسه بچه هام میره ولی همین بچه وقتی بزرگتر بشه یا میاد میگه چرا طلاق نگرفتی یا میاد میگه میخواستی بخاطر من نمونی منکه مجبورت نکرده بودم هیچوقت نمیان تشکر کنن بخاطر وفاداریت 

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ولی با همچون پدری تربیت پسر بچه مخصوصا سخته

باور کن اصلا دوس ندارم با تربیت اون بزرگ بشه.هرچی خانواده من روی ادب و تربیت حساسن اونا اصلا.تازه منو هم‌مسخره میکنن حساسم روی کلماتی که اونا استفاده میکنن.بحث میکنن با من پسره مگه بالاخره یاد نمیگیره این حرفارو.میگم باشه نگران نباشین یاد میگیره.ولی الاااان تو این سن که جلو دوتا ادم این حرفارو بزنه‌که من آب میشم

نترس هیچی نمیشه اینجور مردا هارت و پورت الکی دارن بشو همون دختری ک امده بود خواستگاری حتی بهش بگو تا ...

واقعا هم ازین میترسم‌که فردا بزرگ بشه و‌این حرفارو بهم بزنه.ولی امروز اینو هم ب خانوادم‌گفتم که میترسم پسرمو رهاش کنم و فردا ب راه بد کشیده بشه و منو نفرین کنه که چرا نتونستم تحمل کنم و بالاسرش بمونم.  

سه سال و نیمشه.اصلا ی لحظه نمیتونم فکرشو‌کنم ازم دور بشه.شوهرم تا چیزی میشه میگه هری برو بچه رو‌هم ب ...

میدونم سخته ولی بچتو بذار و برو

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
سه سال و نیمشه.اصلا ی لحظه نمیتونم فکرشو‌کنم ازم دور بشه.شوهرم تا چیزی میشه میگه هری برو بچه رو‌هم ب ...

بیخود کرده.برو بچه رو بزار پیشش تا اذیت بشه

اصلا نشون نده ب بچه وابسته ای

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

واقعا هم ازین میترسم‌که فردا بزرگ بشه و‌این حرفارو بهم بزنه.ولی امروز اینو هم ب خانوادم‌گفتم که میتر ...

کارت به جدایی نمیکشه دختر خوب از چی میترسی هیچوقت جرات اینو نداره ک طلاقت بده بچه هم نگه نمیداره بچه دست و پاگیر میخواد چیکار؟

یکم ب خودت فکر کن ادای ادمهای محکم بودن رو دراوردن سخت نیست بخدا خریت منو نکن من به حدی دیگه ب جنون رسیدم ک میخوام تموم اموالشو برم قفل کنم و بعد مهریه بزارم اجرا اگ چیزی گفتن هم بگم من میخوام زندگی کنم مهرمم میخوام فقط دنبال کوچکترین بهونه از طرف شوهرم هستم ک اینکارو بکنم 

ببین بابام فقط یه مغازه ازش گرفته هرروز پامیشه میره محل کار بابام میشینه عین این مادرمرده ها سرشم میندازه پایین تا بابام فقط توروش نگاه کنه چون میدونه واس بابام مرده و اگ واس منم بمیره هیچی نیست دیگه هیچی این ادم همونی بوده ک مال بابامو میخورده از قبالش خونه و ماشین و زندگی درست کرد ولی باهاش رفت و امد نمیکرد حالا فقط محتاج ی نگاه بابام شده 

از اونورم من ادم حسابش نمیکنم خانوادشم داخل ادم نمیارم دیگه سوختن دوماهه خونش نرفتم عموی شوهرم فوت شده ب همه گفته مریضه نمیاد نگفته قهریم منم هفته پیش ک نبوده سر خاک رفتم به تک تک فامیلاش گفتم قهرم باهاش دیگه نمیرم خونش بخاطر تربیت پسرش و دخالتهاش و نمک نشناسیش

بقول بابامه هی سنگ انداخته هیچی نگفتی ولی باید بدونه جواب پرتاب سنگ کلوخه

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕

آره حتما بده

منم اول گوش نکردم بعد یکسال دادم

کاش زودتر میدادم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
بچه تا هفت سالگی قانونا با شماست اگه هم شوهرتون میگه برو بچه هم ببر بهش بگین بیا امضا کن که حضانتش ...

نه چرا حضانتشو بگیره

بچه رو بده مهریه رو بگیر بعد بیا خونه بابات

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی