2789
عنوان

عرق سوز شدن

39629 بازدید | 13 پست
سلام
زیرگلو و گردن کودک ده ماهه من حسسسسابی قرمز شده و دونه دونه. با اینکه هر روز میشورم و تمیز میکنم. نمیدونم پودر بزنم یا پماد خاصی.

شماها چطوری این مشکل رو حل کردید.
از محصولات خارجی هم مارک ماستلا رو استفاده کردم(صابون، فوم شستشوی سر، کرم ضد سوختگی، لوسیون بدن، کرم ترک سینه و ...) خیلی راضیم . نسبت به محصولات ایرانی یه کم قیمتش بالاتره ولی انتخاب خوب و راضی کننده ایه. اما برای این مورد سوختگی زیر گردن و بغل از کالاندولا استفاده کردم که بد نبوده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پودر بچه حساسیت می ده و خودش باعث قرمزی و ایجاد دونه می شه. منم یه بار به پای دخترم پودر زدم وحشتناک دونه ریخت.
دکتر من برای رفع سوختگی پماد کلوتریمازول + هیدروکورتیزون داد. یه پماد دیگه هم هست که برای سوختگی و التهاب معجزه می کنه ولی اینجا نمی تونم اسمشو بگم چون نباید سرخود مصرف بشه.
بچه رو ببر دکتر و براش پماد بگیر تا خوب بشه دیگه هم پودر نزن. دفترچه شو به هر دکتر عمومی هم که بدی می تونه این داروها رو برات بنویسه.
بعد از اینکه خوب شد یه دونه کرم محافظ پای بچه آردن nappy cream Ardene بگیر و هر روز زیر گلوش رو چرب کن تا دیگه نسوزه.
دختر من پوستش خیلی حساس بود و اگه ده دقیقه دیرتر پوشکش رو عوض می کردم فوری پاش می سوخت. دکتر این کرم رو بهم داد و گفت هر بار که عوضش می کنی از این به پاش بزن و بعد ببندش. از اون به بعد دیگه نمی سوزه. برای زیر گلو زیر بغل هم می شه از همین کرم استفاده کرد.
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز
مامان سپید ماستلا یه پماد داره که کار پودر رو انجام می ده یعنی پودر مایع هست از عرق کردن جلوگیری می کنه ولی اگه قرمز هست هیدروکورتیزون بزن البته با دکترش مشورت کنی از همه بهتره
خدایا برای همه نعمتهایت شکر
مامان سپید یه مطلب در مورد پودر بچه پیدا کردم برات می زارم:

پودر مصرفی جهت پوست نوزادان که در دنیا مصرف می‌شود حاوی هیدروسیلیکات نیتریم و کلسیم بوده که به علت بلع یا به صورت پراکنده وارد دستگاه تنفس نوزاد شده ایجاد مسمومیت مزمن می‌کند و در نهایت موجب اختلالات پوستی، گوارشی تهوع، استفراغ و در موارد شدید کم کاری ترشح کلیه می‌شود که در این صورت به مادران توصیه می‌شود از پودر جهت بهداشت و نظافت پوست نوزاد استفاده ننمایند.

منبع: http://ngpa.blogfa.com/page/type53.aspx
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز
سلام
سعی کنین هر روز جاهایی که ممکنه عرق کنه رو فقط و فقط با آب خالی بشویید استفاده روزانه از شامپو یا صابون باعث خشکی و حساس شدن پوست بچه میشه برای درمان عرق سوز پماد کالاندولا که گیا هیه خیلی عالیه به نظر من از اصلا از پماد های دارویی مثل بتامتازون و کلوتریمازول و ... برای درمان عرق سوز استفاده نکنید چون عوارض جانبی دارن
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
ورود به روزهای گرم بهار و تابستان به مادرانی که کودکان زیر دو سال دارند، هشدار می‌دهد بشدت مراقب عرق‌سوز شدن فرزندان‌شان باشند.این عارضه پوستی در کودکان کم‌سن و سال و نوزادان، معمولا به شکل جوش‌های ریز قرمز رنگ و همراه با خارش و سوزش دیده می‌شود. برای رفع این چنین مشکلات می توانید ازکرم التیام بخش کودک سبامد استفاده کنید این کرم دارای ترکیبات غنی از پنتنول می باشد که باعث از بین رفتن راشهای حساسیتی و التهابات ناشی از آن می گردد.تیتانیوم دی اکساید پوست را بر علیه عوامل مضر تماسی محافظت می نماید.جهت درمان ادرار سوختگی و عرق سوز شدن بدن بسیار مناسب است. برای خریداری این محصول و اطلاعات بیشتر در مورد محصولات دیگر ما می توانید به سایت www.aryanashopping.comمراجعه کنید.

کرم التیام بخش کودک سبامد/المان
http://www.aryanashopping.com/main1/index.php?route=product/product&path=60_365&product_id=1100
دکتر به پسر من برای عرق سوز شدن زیر گردن و چینهای بدن کرم linola داد که آلمانیه واقعا عالیه من راضیم.اسم کاملش Breathable Protective Balm.برای محافظت هوازیه پوسته.
خدا جونم ممنون برای معجزه ی زیبایی که به من ارزانی داشتی خواهش میکنم این لحظات رو قسمت تمام دوستانم بگردان. خدایا خودت نی نیمو حفظش کن. میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین؟
سلام پسر من يك سال و چهارماهشه  پشت زانوش عرق سوز شده و حالا شبيه تاول شده  چيكار كنم دك ...

یه پودری هست به نام ام تی زد دینه - M T Z اینو بگیر آب رو آتیشه فقط درمان عرق سوز اینه و دیگر هیچ هر کس استفاده کرد برام حسابی دعا کنه من بچم اوی چهار ماهگی عرقسوز شدید گردن بود که فقط با این خوب شد.