2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه قم خوبه نه کاشون، لعنت به هر دوتاشون» مربوط به دوره ‏ای است که مردم همه شهرها سنّی بودند جز این د ...

جالب بود

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
نمیدونم دقیق منظورم  یه صنعتی قم هست یه دانشگاه قم  دولتی ها

برای رشته های فنی مهندسی فکر کنم یکی دو تا دولتی داره. من حدود نه ساله لیسانسم رو گرفتم. الان دیگه دقیق نمیدونم. پردیس دانشگاه تهران هم داشت

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"

بنده بارها به این دو شهر به دلایل کاری سفر داشته ام ولی نکته ایی که هست سطح شهریت، امکانات و زندگی شهری در قم شاید بشود گفت یک سرو گردن از کاشان بالاتر هست. قم دارای امکانات بسیار بیشتری نسبت به کاشان نوع بافت پیشرفته تری در ساختار شهر سازی، بازارهای خرید بسیار بهتری و با قیمت های مناسب تری همچنین دارای دانشگاه های مختلف و معتبرتری و ...  نسبت به کاشان هست. مناطق تفریحی در اطراف دو شهر وجود دارد مثلا در قم روستاهای کهک و دستجرد بسیار خوش آب و هوا و بکر و جذاب اند مثل منطقه گردشگری دهکده صبا در دستجرد یا مثل منطقه وسف در کهک همچنین در اطراف کاشان مناطق خوش آب و هوا و گردشگری مثل قمصر و نیاسر وجود دارد. در کل اگر برای تفریح مسافرت داشته باشید بهتر است هر دو را باهم بازدید و مسافرت کرد، البته حرم حضرت معصومه و مسجد جمکران غیر قابل چشم پوشی هستند. ولی برای زندگی با عنایت به امکانات موجود در قم و نزدیکی آن به تهران اکیدا بنده تاکید بر زندگی در قم دارم. 

نه قم خوبه نه کاشون، لعنت به هر دوتاشون» مربوط به دوره ‏ای است که مردم همه شهرها سنّی بودند جز این د ...

منبع حرفتون کجاست؟ چه بسا همین حرف رو بزننن برای به جون هم انداختن شیعه و سنی

ناگهان‌ش یافتم با دل نشسته روبه‌رو