2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت اهل کجایی؟ بستگی به خودت داره.

من چهار سال دانشجوی قم بودم. خیییلی دوسش دارم. وقتی دلم میگرفت میرفتم حرم. هوای گرم داره و آبش اون موقع شور بود و همه تانکر داشتن. الان میگن بهتره. من الانم اگه همسرم بیاد دوست دارم برم قم زندگی کنم. خیلی آرامش داره

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
از قدیم گفتن نه قم خوبه نه کاشان لعنت به هردو تا شون😂

نه قم خوبه نه کاشون، لعنت به هر دوتاشون» مربوط به دوره ‏ای است که مردم همه شهرها سنّی بودند جز این دو شهر که شیعه بودند و آنها که سنّی بودند تا اسم قم و کاشان را می‏بردند هر دو را لعن می‏کردند چون قم و کاشان از قدیم الایام دارالمؤمنین و دارالشیعه بوده. ایشان می‏گفت این مضمون و متلکی که راجع به این دو شهر می‏گویند به اعتبار این است که همه جای دیگر سنّی بودند و اینها شیعه بودند و سنّیها به شیعه‏ها فحش می‏دادند.👌

خــــــدا...بــزرگتــر از درد هــــای ماســت رفیــــــــق❤
دانشگاهش چطوره؟

کدومش.  زیاد دانشگاه داره. از همه جورش داره

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"