2777
2789
عنوان

بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 79 بازدید | 32 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

والا من بودم اگ فامیل بود رودررو یه کاری میکردم ک خدا رو فراموش بکنه بعد به شوهرش میگفتم به شوهر خود ...

من اللن یه شهر دیگم ک ۲روز ۳روز تا خونم فاصله دارم وگرنه همه جاشو جرمیدادم

چجوری ؟ به دوستم گفتم گوشی شوهرشو به بچه ش بده و یهویی از دستش بیوفته ک دیگ روشن نشه و دوستمم بگه فردا میبرم درست میکنم برات .دقیقا همون کارو کردیم .و چون سیم کارت به اسم خواهر دختره بود پرینتشو گرفتن

چجوری ؟ به دوستم گفتم گوشی شوهرشو به بچه ش بده و یهویی از دستش بیوفته ک دیگ روشن نشه و دوستمم بگه فر ...

متن پیام هم میاد که چیا بهم گفتن.شوهرم خونمونه منم خیلی دورم بهم نگفت تا خودم یجوری فهمیدم همش انگار میکرد و قسم دروغ تااخرش ک دیگع اونقدر ب شوهرم فوش و نفرین فرستادم الانم میخوام از شوهرمم زهر چشم بگیرم

زنای بد کاره خیلی زیاد شده .بلانسبت .خودتم به خودت برس و اون زنو بیچاره کن .اگر مطمئنی و تلاش کن ک مدرک دستت باشه چون تگ مدرک نداشته باشی هم زندگیت خراب شده هم خودتو بداسم میکنی