2777
2789
عنوان

بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 79 بازدید | 32 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا من بودم اگ فامیل بود رودررو یه کاری میکردم ک خدا رو فراموش بکنه بعد به شوهرش میگفتم به شوهر خود ...

من اللن یه شهر دیگم ک ۲روز ۳روز تا خونم فاصله دارم وگرنه همه جاشو جرمیدادم

چجوری ؟ به دوستم گفتم گوشی شوهرشو به بچه ش بده و یهویی از دستش بیوفته ک دیگ روشن نشه و دوستمم بگه فردا میبرم درست میکنم برات .دقیقا همون کارو کردیم .و چون سیم کارت به اسم خواهر دختره بود پرینتشو گرفتن

چجوری ؟ به دوستم گفتم گوشی شوهرشو به بچه ش بده و یهویی از دستش بیوفته ک دیگ روشن نشه و دوستمم بگه فر ...

متن پیام هم میاد که چیا بهم گفتن.شوهرم خونمونه منم خیلی دورم بهم نگفت تا خودم یجوری فهمیدم همش انگار میکرد و قسم دروغ تااخرش ک دیگع اونقدر ب شوهرم فوش و نفرین فرستادم الانم میخوام از شوهرمم زهر چشم بگیرم

زنای بد کاره خیلی زیاد شده .بلانسبت .خودتم به خودت برس و اون زنو بیچاره کن .اگر مطمئنی و تلاش کن ک مدرک دستت باشه چون تگ مدرک نداشته باشی هم زندگیت خراب شده هم خودتو بداسم میکنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز