talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6821 عنوان شوهرم میگ بیا تعهد محضری میدم ،فقط برگرد 1501 بازدید | 26 پست گفت هم قرص ترک میکنم هم کتک نمیزنم هم دیگ خیانت نمیکنم.قرصای اعصاب میخورم اروم شم. ب نظرتون چکار کنم 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم 1398/05/18 | 08:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 امتحان کن مشروط برگرد قبلشم برو حتماااااااااااا مشاوره کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
مامانی_طاها1 عضویت: 1396/02/18 تعداد پست: 23064 نکن این کارو مطمئن باش دروغ میگه من تاپیکاتو میخونم شوهرت تعادل روانی ندارهخودتو نجات بده
ملللووووووسکککک۷۴ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 644 نه قبول نکن بهت قول صد درصد میدم یکیش کم درست نمیشه
شکلاتییییییییییییییی عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 12715 عزیزم یه فرصت بدهنهایتش دوباره برمیگردی به الانت میشه برای حاجتم که اینده و زندگیم رو تغییر میده از ته دل دعا کنید و صلوات بفرستید...
آرزومهر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 12052 چون بچه داری بهش یه فرصت بده، با پدرتون مشورت کن ایشون تو این شرایط بهترین راهنمای شمان
fatemeh7768 عضویت: 1392/01/08 تعداد پست: 20310 بگو قرص و کتک رو میگیم دست خودت نبود خیانت رو دیگه با چی میخوای توجیه کنی حق طلاق رو بگیر اگه میخوای برگردی کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید
ماهیلا عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 3208 بقولش و تعهدش میتونی اعتماد کنی؟!بنظرت عمل میکنه بهش؟اگه میخای قبول کنی باید تعهد کنه بچه ها وحق طلاق و همه داراییشو بت بده در صورت خلف وعده
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 حتما برو مشاوره خووووووووووووووووب چون زندگیته و بچته به دهن مردم نباش کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
اآسنات عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 43800 بگو ماشاالله مشکلاتت یکی دوتاهم نیست.استارتر جانم عهد محضری ضامن ترک این عادتهاش نیست.فقط ی برگه ی امضا شده است ... نسبت ب شناختی ک از اراده ی همسرت داری تصمیم بگیر
گلبرگ... عضویت: 1394/04/03 تعداد پست: 36224 یه عادت بدو میشه ترک کرد ولی سه تاش باهم اراده قوی میخواد . برو مشاوره . با حرف این و اون تصمیم نگیر دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...
دلقک عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 12042 اگه میخوای برگردی علاوه بر تعهد محضری، حق طلاق رو ازش بگیر اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
pandora عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 1928 اصلا نکن ک پشیمون میشی اگه خواستی هم برگردی حق طلاقو بگیر تعهد ب دردت نمیخوره منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂