2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امان از این خانوادها،اگه امکانش باشه برید پیش مشاور و اگه مشکلتون حل نشد بعد به طلاق فکر کن

منم همش حرفم همینه بریم پیش مشاور ولی از بس وقت خودش پر کرده با کار ورزشش دیگه وقتی برا زندگیش نزاشته

عزیزم این مشکلی نیست که بخاطرش بخواید طلاق بگیرید. اگر هر دوتاتون بخواید میشه درستش کرد. حیفه یه زندگی به خاطر یکی دیگه از بین بره. چون ظاهراً خودتون دو تا با هم مشکل خاصی ندارید. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
من دقیقا مثل شما بودم ولی به زندگیم برگشتم ، البته من همسرم ادم خوبیه فقط مغروره و مادرشوهرم هم یکم ...

شوهر منم خیلی مغرور ولی دوستم داره. خانوادش دخالت‌زیاد میکنن مخصوصا مادرشوهرم

عزیزم غرور واقعیت وقتی میشکنه که بذتری زندگیت بپاچه و بعد از مهر طلاق بفهمی که چ اشتباهی کردی

منم به همین فکر میکنم‌که غرورم‌گزاشتم‌کنار  چون دوست ندارم نه خودم نه خانوادم ضربه ببین از طرفی همسرم دوست دارم نمخام از دستش بدم

منم به همین فکر میکنم‌که غرورم‌گزاشتم‌کنار  چون دوست ندارم نه خودم نه خانوادم ضربه ببین از طرفی ...

پس بجنگ لطفا حرف منو گوش کن یهفته ازش جدا بمون ببین اگر دلت تنگ نشد و پشیمون نشدی اقدام کن منم خودم زندگیم بالا پایین زیاد داشت الانم ک اومدم قهر نمیدونم چرا انقدر هراسونم

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
پس بجنگ لطفا حرف منو گوش کن یهفته ازش جدا بمون ببین اگر دلت تنگ نشد و پشیمون نشدی اقدام کن منم خودم ...

ما الان نزدیک چندین ماهه از هم جداییم دلم براش تنگ شده چن باری تو مراسم دیدمش کارای طلاقم  تازه دادگاه باید بریم میگم شاید بریم دادگاه اونجا تعهد میده و خانوادشم قضیه جدی بگیرن خودم دلم میخاست یه زندگی اروم کنارش داشته باشم ولی من هیچ کسی برا راهنمایی ندارم فقط خواهر بزرگم بود که الان چن ماه از دستش دادم تازه خواهرم جاریم میشد و دلش نمیخاست از همسرم جدا شم

ما الان نزدیک چندین ماهه از هم جداییم دلم براش تنگ شده چن باری تو مراسم دیدمش کارای طلاقم  تازه ...

عزیز دلم من میشم اول دوست بعد خواهرت گلم اگر همسرت مرد خوبیه اگر اصرار طلاق از طرف ایشون نیس اگر برایه داشتنت تلاش کرده و جنگیده لطفا این تصمیمو کنسل کن 

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
شوهر منم خیلی مغرور ولی دوستم داره. خانوادش دخالت‌زیاد میکنن مخصوصا مادرشوهرم

من مدت زیادی ینی نزدیک به دوماه با قهر بودم با همسرم و خونه ی مامانم بودم اخه با اینکه خیلی دوستش داشتم دیگه نمیتونستم بعضی رفتاراشو تحمل کنم و تصمیم جدی به طلاق گرفتم 

اون مدتی که با خودش تنها بود و منم کلا جوابشو نمیدم ، یکم به خودش اومد و غرورش رو شکست خیلی چیزاش برام رو شد و خیلی چیزا رو پذیرفت وکوتاه اومد 

و اینکه منو مادرهمسرم تو یک ساختمون بودیم 

شرط کردم تا اخر عمرم باید خونم از مادرشوهرم جدا باشه و قراره اسباب کشی کنیم ، دیگه اینجوری تا حدی حرف و حدیثاشون کم میشه و سرشون از تو زندگیم میاد بیرون 

شما هم ببین چه چیزایی به درست شدن زندگیت کمک میکنه، بنظر من راحت از زندگیت نگذر ، باهم صحبت کنید مشکلاتتونو سعی کنید حل کنید برای زتدگی فرصت کمه اما برای طلاق همیشه فرصت هست ،چون دوستش داری نزار که بعدا پشیمون بشی از اینکه به خودتون فرصت زندگی ندادید

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫