2777
2789
عنوان

طلاق

314 بازدید | 31 پست

بچها من همسرم دوست دارم‌خیلی ولی داریم از هم جدا میشیم بخاطر یه سری از مشکلات  شما کسی دوست داشتید ازش جدا میشدید یا سعی میکردید زندگیتون تغییر بدین وزندگی خوبی میساختین 

تا جایی که راه داره تلاش کن برای درست کردن زندگیت، که دو روز دیگه عذاب وجدان نگیری، یا نگی اگر این کارُ میکردم درست میشد ، یا بگی راه‌های دیگه هم بود کاش امتحان میکردم. طلاق آخرین راهه...

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دقیقا مثل شما بودم

ولی به زندگیم برگشتم ، البته من همسرم ادم خوبیه فقط مغروره و مادرشوهرم هم یکم موش میدووند، قرار شد یکم زندگیمونو تغییر بدیم و یک فرصت دوباره برای زندگی به خودمون بدیم

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

ببین نکن اینکارو برایه زندگیت تلاش کن تا بعدش پشیمون نشی من الان یه هفته قهر کردم اومدم خونه بابام ولی داغونم چون دوسش دارم اون میخواد منو از پا در بیاره ولی بمیره مگه هر چند همش میگم این چ شکر قهوای بود خوردم😂😂😂

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه