2777
2789
عنوان

یاد عشقم

626 بازدید | 55 پست

دوستای خوبم ازتون میخوام راهنماییم کنید راهکار بدید چطور میتونم فردی که ۱۰سال پیش تو زندگیم بوده از ۱۵تا ۲۰سالگی باهاش دوست بودم ومیپرستیدمش رو فراموش کنم دارم ذره دره میسوزم واب میشم اگه راه کار ندارید لطفا واسم دعا کنید خواهش میکنم اصلا حوصله وتحمل تکیه انداختن و مسخره کردن ندارم

اگه واقعا عاشقش بودی و نمیتونی فراموشش کنی من برات دعا میکنم تا دلت آروم بگیره ولی واس فراموش کردن دعا کار ساز نیس خودم سال هاس درگیرم 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فقط به بدیاش فکر کن سعی نکن رویابافی کنی بداخلاق و عصبی تصورش کن

احتمالا چون با اه و ناله ازت جدا شده هنوز به یادشی 

و فکر میکنی اونم به یادته

تصورش کن که با عشق جدیدشه و الان اصلا به تو فکر نمیکنه

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
فقط ب این فک کن اگر قسمت هم بودید می موند شک نکن خدا هرچیزی رو ک ازت میگیره ی چیز بهتر بهت میده

مطمنم که چیزای بهتر داده همسر خوب ومهربون بچه های ناز وسالم ولی یاد وعشق اون داره اتیشم میزنه