2777
2789

من فقط ۲۳ سالمه عاشق کسی شدم که ۶ سال از بهترین روزای جوونیم رو پاش گذاشتم از همون اوایل زندگیمون فهیمدم بهم خیانت میکنه با دخترای دیگه حرف میزنه بعد دو سال از زندگیمون من‌باردار شدم الان پسرم دو سال و نیمشه قبل عید فهمیدم ناخواسته باردار شدم الان تو ۲۶ هفته ام اون همینطوری همش داره خیانتشو ادامه میده الان از ۳ سال بیشتره با یه زن دوسته من یه بار زنگ زدم ب گوشی دختره شوهرش جواب داد همه چیو گفتم ولی اون از بی غیرتیش هیچی نکرد من بدبختم که کسی که فکر میکردم دوسم داره منم براش میمردم اینطوری بهم خیانت میکنه دیشب باز فهمیدم بهش زنگ زده پیام داده دعوامون شد بچه ها فقط یه دست روم بلند نکرده بود که کرد دیشب منو زد داشت خفم میکرد امشبم باز دیدم بهش پیام داده دارم میمیرم نمیتونم حرف دلمو به کسی بگم من از سال ۹۴ تو این سایت عضو بودم خیلی هم می اومدم اینجا اون کاربریمو گم کردم یه مدت نیومدم الان حالا یکی دیکه ساختم خیلی تنهام خیلی بدبختم همش دلم میخواد بچه ی تو دلم بمیره اخه چرا باید بیاد بدبخت شه

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خدا اون زن رونابودکن ب حق فاطمه زهرا،تاپیک منم بخونی زندگی منم سریه خانه خراب کن خراب شد

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
طلاق بگیر

حق طلاق رو یه بار سر همین کاراش گرفتم ولی الان که حامله ام چه جوری طلاق بگیرم 

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

اونقدر داره کوچیکت میکنه . خودت بهتر میدونی چ تصمیمی بگیره این دسته ادما دیگه عادت کردن نمیتونن تنوع طلبیو بزارن کنار

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 
عزیزم خدا انشالله کمکمت کنه 

خدا دیگه منو نمیبینه 😭😭

خدا کمکت کنه ولي خيلي خيلي اشتباه کردي اون دوتا طفل معصوم رو بدبخت کردي طلاق بگير وقتي ي کار زشت براش عادت شده ديگه درس بشو نيست 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️با پدرشوهرت مادرشوهرت صحبت کن بگو چ کارایی میکنه همسرت بگو چندساله خیانت میکنه!!با بزرگ‌ترا مشورت کن اگ درست شد بمون وگرنه طلاق بگیر راحت بسی خیانت خیلی سخته 

مهریه داری؟ خونواده ت کجان؟ چرا جدا نمیشی؟ 

اره دارم خانوادم یه شهر دیگن اشتباه کردم قبل اینکه بخوام باز یهو باردار بشم جدا نشدم که حالا کتکم زده