من فقط ۲۳ سالمه عاشق کسی شدم که ۶ سال از بهترین روزای جوونیم رو پاش گذاشتم از همون اوایل زندگیمون فهیمدم بهم خیانت میکنه با دخترای دیگه حرف میزنه بعد دو سال از زندگیمون منباردار شدم الان پسرم دو سال و نیمشه قبل عید فهمیدم ناخواسته باردار شدم الان تو ۲۶ هفته ام اون همینطوری همش داره خیانتشو ادامه میده الان از ۳ سال بیشتره با یه زن دوسته من یه بار زنگ زدم ب گوشی دختره شوهرش جواب داد همه چیو گفتم ولی اون از بی غیرتیش هیچی نکرد من بدبختم که کسی که فکر میکردم دوسم داره منم براش میمردم اینطوری بهم خیانت میکنه دیشب باز فهمیدم بهش زنگ زده پیام داده دعوامون شد بچه ها فقط یه دست روم بلند نکرده بود که کرد دیشب منو زد داشت خفم میکرد امشبم باز دیدم بهش پیام داده دارم میمیرم نمیتونم حرف دلمو به کسی بگم من از سال ۹۴ تو این سایت عضو بودم خیلی هم می اومدم اینجا اون کاربریمو گم کردم یه مدت نیومدم الان حالا یکی دیکه ساختم خیلی تنهام خیلی بدبختم همش دلم میخواد بچه ی تو دلم بمیره اخه چرا باید بیاد بدبخت شه
عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳ وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃
عزیزم خدا اون زن رونابودکن ب حق فاطمه زهرا،تاپیک منم بخونی زندگی منم سریه خانه خراب کن خراب شد
ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔