2777
2789
عنوان

من یه بدبختم که چندساله شوهرم داره بهم خیانت میکنه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1908 بازدید | 52 پست
وکیلا میگن طلاق ربطی به حاملگی نداره

همش میترسم از اینده بچه ها از اینکه همه چی بدتر شه

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حالتومیفهمم وقلبا درکت میکنم😔😔

دلمو خیلی شکسته خیلی نمیدونم چجوری میخواد جواب اینکاراشو یده

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

ولش کن اشغالو . بزار هر گهی میخواد بخوره . سگ محلش کن . به خاطر بچه هات زندگی کن . خوب باش . فقط تا میتونی پولاشو بکش ازش واسه خودت و بچه ها خرج کن . همش خرح بزار رو دستش . به چشم یه کارگر بهش نگاه کن . فک کن خودتی و بچه هات . اونم نوکرتونه 

به مادرشوهرم چند ماهه گفتم اونم دعواش کرد گفت نفرینت میکنم ولی این کار خودشو می‌کنه ولی نمیدونه دیشب ...

کاش میرفتی پزشک قانونی چون حامله ای خیلی بده!!ینی شوهرت با خودش نگفت کسی زن باردارو نمیزنه!!!🤦🏼‍♀️کاش همون موقع ب مادرشوهرت یا پدرت زنگ میزدی ک این پسرت داره منو میکشه که همسرت فکر نکنه پشتت کسی نیس!

چطور؟ شمامردید حتما مردا رو بهتر از ما می‌شناسید یعنی اینجور مردا درست نمیشم دیگه،؟

اون ک دیگه درست نمیشه هزار بار قسم‌خورده ولی نشده 

همش میترسم بابام و مامانم از غصه ی من پیر شن

محکم باش جلوشون، مادر پدرا از غصه خوردن بچه شون پیر میشن ولی اگه تو محکم باشی حداقل در ظاهر و بهشون تلقین کنی میتونی زندگیتو جمع کنی و قوی هستی غصه اونام کمتر میشه، خودتو نباز، تو بهترین سنت هستی، میدونم خسته ای اذیت شدی ولی کلی انرژی داری، زندگیتو بساز

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
ولش کن اشغالو . بزار هر گهی میخواد بخوره . سگ محلش کن . به خاطر بچه هات زندگی کن . خوب باش . فقط تا ...

اینجور مردا رو نمی تونی ازشون پول بکنی

چون پولاتونو نگه میدارم برا هرزه ها خرج کنن

چونزنای لاشی اینارو بدون پول نمیخوان

کاش میرفتی پزشک قانونی چون حامله ای خیلی بده!!ینی شوهرت با خودش نگفت کسی زن باردارو نمیزنه!!!🤦🏼‍♀️ ...

برم پزشکی قانونی چه جوری ثابت کنم‌کتکم زده؟

اینجور مردا رو نمی تونی ازشون پول بکنی چون پولاتونو نگه میدارم برا هرزه ها خرج کنن چونزنای لاشی ای ...

اره همینطوریه 

محکم باش جلوشون، مادر پدرا از غصه خوردن بچه شون پیر میشن ولی اگه تو محکم باشی حداقل در ظاهر و بهشون ...

همه زندگیم همه ارزوهام اوار شدن رو سرم