2777
2789
عنوان

من یه بدبختم که چندساله شوهرم داره بهم خیانت میکنه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1908 بازدید | 52 پست

اگه میدیدی بهت خیانت میکنه چرا گذاشتی بیاد سمتت که دوباره حامله شی عزیزم؟ 

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️با پدرشوهرت مادرشوهرت صحبت کن بگو چ کارایی میکنه همسرت بگو چندساله خیانت میکنه! ...

به مادرشوهرم چند ماهه گفتم اونم دعواش کرد گفت نفرینت میکنم ولی این کار خودشو می‌کنه ولی نمیدونه دیشب منو زده به خدا داشت خفم میکرد

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃
اگه میدیدی بهت خیانت میکنه چرا گذاشتی بیاد سمتت که دوباره حامله شی عزیزم؟ 

به خدا ناخواسته بود باورت میشه تو اون ماه ما یه بار یا دوبار بیشتر رابطه نداشتیم احمق بودم

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃
این مرد دیگه شوهر نمیسه به عنوان یه ماسین پول سازی نگاش کن و زندگیتو بکن. کاری به کارش نداسته باش

لایک. به صورت طلاق عاطفی به زندگیت ادامه بده با بچه هات خوش باشین اونم سرش بع سنگ میهوره

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
خدا دیگه منو نمیبینه 😭😭

عزیزم زندگی ها همه همینه کمتر مردی پیدا میشه خیانت نکنه اگه شرایطشو داری جدا شو .اگه نداری سعی کن خودتو بزنی به بیخیالی  و حرص نخور به خودت برس شاد باش  شوهرتو آدم حساب نکن  هی خرج بتراش پولاشو بگیر پس انداز کن .یا اگه سیاست داری با سیاست اموالشو به اسمت کن 

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏

بچه ها به خدا حالم خوب نیست ببخشید که نمیتونم‌جواب همرو بدم

اره دارم خانوادم یه شهر دیگن اشتباه کردم قبل اینکه بخوام باز یهو باردار بشم جدا نشدم که حالا کتکم زد ...

بچه تو شکمت با پسر دو ساله ت چه فرقی میکنه، شرایط تو بسنج ببین اگه توانشو داری مدرک جمع کن ازش شکایت کن، مجبورش کن خونه ای زمینی چیزی به اسمت بزنه و تعهد بگیر واسه زدنش هم براش پرونده درست کن، نگذر از کنار کاراش، اگه تنهایی نمیتونی برو خونواده ت کمکت کنن، سنی نداری الان، فک میکنی چقد دیگه دووم بیاری با این وضعیت تو اینجور زندگی ای

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
لایک. به صورت طلاق عاطفی به زندگیت ادامه بده با بچه هات خوش باشین اونم سرش بع سنگ میهوره

خیلی سخته خیلی

بچه تو شکمت با پسر دو ساله ت چه فرقی میکنه، شرایط تو بسنج ببین اگه توانشو داری مدرک جمع کن ازش شکایت ...

همش میترسم بابام و مامانم از غصه ی من پیر شن

بچه ها به خدا حالم خوب نیست ببخشید که نمیتونم‌جواب همرو بدم

من حالتومیفهمم وقلبا درکت میکنم😔😔

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

نه به نظرم ادای دوست داشتن در بیاره .واسه این مردا عشق و دوستداشتن حیفه .به نظرم فقط باید خرش کنه پولاشه بگیر . طلاق عاطفی بگیره دیگه کامل شوهرشو از دست میده خدارو چه دیدی شاید سرش به سنگ خرود

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏