2777
2789

برات صلوات میفرستم ،الهی غم تو دلت نباشه 

یاعلی 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات صلوات میفرستم ،الهی غم تو دلت نباشه  یاعلی

متن امضات قشنگ‌ بود 

افرین

کتاب سلام بر ابراهیم‌ چند صفحه س

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

منم😢😔

گاهی قوی ترین آدم ها هنگام صبح ؛                   همان هایی هستند که تمام شب را گریه کرده اند💜       لطفا برای برآورده شدن حاجتم ؛                        صلوات بفرستین ؛ حتی یه دونه💚
متن امضات قشنگ‌ بود  افرین کتاب سلام بر ابراهیم‌ چند صفحه س

ممنون عسلم ۲۳۷ صفحه کوچیک هست از دفتر کوچیک تر هست صفحاتش زود هم تموم میشه 

من خودم تو سه ساعت تموم کردم 

خیلی قشنگه دانلودش هم مجازه 

بخون حتما 

التماس دعا عزیزم 

یاعلی 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

طناز ناراحتم ازینکه زندگیه یه زن دیگه مثل خودم داره خراب میشه

ولی میبینم تنها من نبودم که همه جوره جنگیدمو تا جایی که جسمو جونم یاری میداد موندم پیشش ولی اون لیاقت نداشت.

اولا میگفتم مگه من چی از فلانی کم داشتم که شوهر اون اینجوری مثل پروانه دورش میگرده،یا من اونقدری جذاب نبودم یا چه میدونم دوست داشتنی نبودمو این داستانا...

ولی میبینم نه،مثل اینکه مردای اینجوری زیاد شده بی مسئولیت و بچه ننه و بد قلق و وابسته مالی و دست بزن دار و ...

خدا عاقبتمونو بخیر کنه 

طناز ناراحتم ازینکه زندگیه یه زن دیگه مثل خودم داره خراب میشه ولی میبینم تنها من نبودم که همه جوره ...

سودا جان این روزها حال دلم خوش نیست.

روند دادگاه دیر طی میشه.

بیشتر از سه ماهه که از اون آقا بی خبرم. نه تماسی گرفت، نه پیامی فرستاد، نه واسطه ای... هیچی...

حال بدیه که ۴ سال شبانه روز برای یه زندگی جنگیده باشی اون وقت برا نگهداشتن یا برگردوندنت هیچ کاری نکرده باشه!!! حتی دلش هم تنگ نشد؟؟؟

سودا جان این روزها حال دلم خوش نیست. روند دادگاه دیر طی میشه. بیشتر از سه ماهه که از اون آقا بی خب ...

میدونم درک میکنم

منم پاییز پارسال خونه زندگیمو ترک کردم،بدلیل  کتک کاری برای بار هزارم و زنگ زدم پلیس اومدو ....

منم تا ۳ماه هیییچ خبری ازم نگرفت،همه فامیلا میپرسیدن چی شد یوقت جوابشو ندی!

منم غصه میخوردم بقول شما یعنی ارزش اینو ندارم که برام بجنگه؟منی که با عشق ازدواج کردیمو با همه نداریا و دخالتای خونوادشو کم کاریاش راه اومدم به امید بهتر شدن درآینده....

غافل ازینکه اون میرفت پارتی استوری و لایو میذاشت یا خونه رو مکان میکرد و کثافتکاری راه مینداخت...

ککش هم نمیگزید،حتی از مهریه هم نمیترسید، بابامم رفت گفت بیا طلاقش بده مهریه رو بخشید از طرف من.

دیگه بعد ۸ماه تو یه جلسه رفتم طلاقش دادمو تموم، حتی صیغه طلاقم تنها بودم اون خبر نداشت