2777
2789

۴ سال دانشگاه با مانتوهای کهنه این و اون رفتم حتی شلوارم کهنه بود مال وقتی ک خودش بازنشسته نبود

ی گوشی ۶ تومنی داشتم

ن لپ تاپ ن هیچی

تو عمرم از شهر خودمون بیرون نرفتم مسافرت هیچی

تا حالا پامو تو کافه و رستوران نزاشتم

اون وقت خودشون حقوقشون بالای ۵۰ تومنه حداقل

پولاشو میداد خواهر برادراش

یادم نمیاد برا من جیزی گربته باشه برا اونا نگرفته باشه یا برا اونا بهترشو نگرفته باشه

اللن دیگ تحملشون ندارم زندگی بهم فشار آورده واقعا نگاه میکنم هیچ کاری برا من نکردن با این ک ن فقیر بودن ن چیزی

همین ک بهت اجازه داده بری درس بخونی خداتو شکر کن کشورای خارجی بعداز 18 سال بچه ها مستقل میشن.مامان من منو نزاشت درسمو بخونم والان حسرت رودلمه ولی توانشالله درستو میخونیو دستت تو جیب خودت میره

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر ها اکثرا خودشون رو قربانی و فرشته میدونن الخصوص مادر های ایرانی مامان من تا دلت بخواد رید تو رو ...

مادر من بریا من مادری نکرد

فرقی با غریبه ها برام نداره

به خدا اگر ذره ای محبت بهش دارم فقط برای اینکه جلو فک و فامیل زشت نباشه جمع و جورش میکنم و گرنه بود و نبودش فرقی برام نداره

مادر ها اکثرا خودشون رو قربانی و فرشته میدونن الخصوص مادر های ایرانی مامان من تا دلت بخواد رید تو رو ...

مادرانونم تقصیری ندارن اکثرمادرای دهه شصت با سختی زندگی کردن

همین ک بهت اجازه داده بری درس بخونی خداتو شکر کن کشورای خارجی بعداز 18 سال بچه ها مستقل میشن.مامان م ...

کی گفت اجازه دادن درس بخونم🫠🫠🫠🫠چند سالی تو خونه نشستم دیدن شوهر نمیکنم ربتم دانشگاه

کی گفت اجازه دادن درس بخونم🫠🫠🫠🫠چند سالی تو خونه نشستم دیدن شوهر نمیکنم ربتم دانشگاه

همینکه رفتی خداتو شکر کن سعی کن کنارشم دنبال درامد باشه ادم ب هرچی بخاد میرسه.مادرمن منو نمیزاشت تاسر کوچه برم هرروزم فحشم میداد شوهرکن

همینکه رفتی خداتو شکر کن سعی کن کنارشم دنبال درامد باشه ادم ب هرچی بخاد میرسه.مادرمن منو نمیزاشت تاس ...

خداروشکر نمیکنماحترام این مادر هم نگه نمیدارم امیدوارم همونطور ما رو بدبخت کرد بدبخت و فلک زده بشه

با سختی زندگی کردن که کردن. وظیفشون بود بهتر از اینا باشن حالا که ما رو به دنیا آوردن.

چرا فکرکردی اگه پدرمادرانون مارو دنیا نمیاوردن ما دیگه پامونو روزمین نمیزاشتیم؟همه ی ما روح بودیم ک باید ب یه شکلی پاروی زمین میزاشتیم.هیچکی اندازه من از مادر بدی ندید تا وقتی بودم نوکری پسراشو کردم ولی حتی اجازه نداشتم تا سرکوچه تنهابرم همشم فحشم میداد ترشیدی منم ی بار با حرفش 19 سالگی نامزد کردم ولی خودش امارپسره رو دراورد ک معتاده طلاقمو گرفت بعدازونم ک زندانی بودمو بخاطر ترس از ازدواج عروسی نمیکردن ک بالاخره توسی سالگی ب زور مادرم ازدواج کردم شوهرم الکلی بود نصف شب میومد گلدون سمتم پرت میکرد وکتک میزد ولی بخاطر مادرم تحمل کردم .الان خداروشکر بعداز 8 سال شوهرم خوب شده ولی میدونم مادرم مشکل اعصاب داره و فقط سلامتیش برام مهمه

چرا فکرکردی اگه پدرمادرانون مارو دنیا نمیاوردن ما دیگه پامونو روزمین نمیزاشتیم؟همه ی ما روح بودیم ک ...

خب به من چه تو تحمل کردی الانم تومار زندگیتو واسم نوشتی؟؟ دلیل نمیشه چون من به هر صورت قرار بوده بیام این دنیا این حق رو به مامان ها بده که با بچه هاشون مثل روانیا رفتار کنن

خب به من چه تو تحمل کردی الانم تومار زندگیتو واسم نوشتی؟؟ دلیل نمیشه چون من به هر صورت قرار بوده بیا ...

این حق و ندارن عزیزم ولی خودشون هم در گدشته زندگی پر ا عقده و تروما تجربه کردن ک اینطوری شدن.مادر من بچگیش اصلا مادر ندیده وپدرش ی پیرمرد بوده ومادرن از هفت سالگی خونه ی اینو اون قالی بافته و این باعث شده مشکل اعصاب بگیره.درهرصورت ببخشید برات تومارنوشتم گلم

این حق و ندارن عزیزم ولی خودشون هم در گدشته زندگی پر ا عقده و تروما تجربه کردن ک اینطوری شدن.مادر من ...

ببین من اعتقاد دارم ادم هرچقدم تروما داره اگر بچه تو دوس داری میتونی خودت ضربه بزنی ولی هرگز نمیتونی به کسی دوسش داری بزنی مگر دست خودش نباشه

وگرنه چه فرقی با ادمی که دشمنته داره!

ما ها خودمون مادر خوبی نداشتیم ولی چرخشو متوقف کردیم

ببین من اعتقاد دارم ادم هرچقدم تروما داره اگر بچه تو دوس داری میتونی خودت ضربه بزنی ولی هرگز نمیتون ...

عزیزم اینم درنظربگیر مادرای ما سواد انچنانی نداشتنو مث ما چیزی از روانشناسی نمیدونستنو ماهرروز داریم از رسانه و فصای مجازیو حتی مدرسه نکات روانشناختی یاد میگیریم .قدیمیا فکرمیکردن با زورو دعوا بچه بهتر تربیت میشه