2777
2789
چرا آخه؟؟؟ من اصلا داغون نیستم! این تاپیکی الان توش هستیم مال زمانیه که توی اون زندگی بودم. چقدر ز ...

😁البته منم خیلی خوشگلم تپل بامزع ام همه عاشقم میشن دریک نگا😥ولی اعتماد بنفسم اومدع پایین

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
😁البته منم خیلی خوشگلم تپل بامزع ام همه عاشقم میشن دریک نگا😥ولی اعتماد بنفسم اومدع پایین

خب خوشگل خانوم دیگه چی میخوای از خدا؟؟؟

این طبیعیه که یه کم اعتماد به نفس بیاد پایین ولی اتفاقا این روزا روزاییه که باید اعتماد به نفست بالا باشه. شاغل هستی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خوشگل خانوم دیگه چی میخوای از خدا؟؟؟ این طبیعیه که یه کم اعتماد به نفس بیاد پایین ولی اتفاقا این ...

حدودا میشه گف شاغلم میتونم خرجمودربیارم خداروشکر 

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
حدودا میشه گف شاغلم میتونم خرجمودربیارم خداروشکر 

خب خداروشکر

ولی بازم سعی کن کارتو ارتقا بدی. کار اعتماد به نفستو خیلی میبره بالا. من واقعا مدیون کارهام هستم چون خیلی بهم روحیه میده

عزیزم توکل به خدا درسته منم می دونم طلاق خیلی سخته! هم خود طلاق و هم شرایط بعد از اون!  منم ب ...

شاغلم ولی فعلا حقوقم کمه،اونقد نیس که برم خودمو با خرید خفه کنم😂میدونی پول خیلی تو روحیه تاثیر داره واقعا😍

هرچند الانم بجز شام و نهار بقیه خرجام با خودمه.

ایشالا بتونم کارو دست بگیرم اوضاع بهتر میشه روحیمم بهتر.

راستی منم بعد طلاق متوجه شدم که خیلی اعتماد به نفسم پایین اومده و خجالتی شدم،قبلا خیلی راحت و مسلط بودم به خودم

شاغلم ولی فعلا حقوقم کمه،اونقد نیس که برم خودمو با خرید خفه کنم😂میدونی پول خیلی تو روحیه تاثیر داره ...

عزیزم عالیه. من موافق شغلم برای یه خانوم و اصلا واجب می دونم. پول حس خوبی به آدم میده. من خودم پول وکیلمو دادم. خداروشکر الانم راحتم چون می دونم یه وکیل خوب کنارمه. چند روز پیش هم یه گوشی خوب سفارش دادم تا چند روز دیگه دستم میرسه. هر وقتم دستم برسه روی ظاهرم کار می کنم. لباسای ست.

امروز رفتم نظام مهندسی، یکی از خانمای کارمند نظام مهندسی بهم گفت خیلی خوش تیپی😄

خلاصه دیروزم برنامه ریختم با عموم اینا رفتیم کوه جاتون سبز خیلی خوش گذشت. بارون نم نمک میبارید ما فوتبال بازی می کردیم. خلاصه دور آتیش جمع شده بودیم و چای آتیشی میخوردیم.

کلا بچه ها سعی کنین خاطرات خوش بسازین حتی توی همین روزهای به ظاهر بد!

راستی یادمه تو مدرسه غیر انتفاعی استخدام شده بودی الان دیگه معلم نیستی؟

چرا گلم توی همون مدرسه شاغلم. ۲۶ تا دانش آموز پسر شیطون دارم که اگه یه روز نبینمشون دلم براشون تنگ میشه. 

چرا گلم توی همون مدرسه شاغلم. ۲۶ تا دانش آموز پسر شیطون دارم که اگه یه روز نبینمشون دلم براشون تنگ م ...

عزیزممم😅😍😍

گفتی کار جدید گرفتی فک کردم تغییر دادی

حقوقش مثل قبله یا بیشتر کردن؟

منم شاید اردیبهشت تو فراخوانش شرکت کنم یکی دیگه از کاربرای اینجام که همزمان با من بود جداییش رفته غیرانتفاعی خیلی راضی بود،شغل خوب و محترمیه😍

منم توشرایط توام😔الان دوهفته هس خبری ازش نیس

ای بابا دو هفته که چیزی نیست!

من ۳ ماهه ازش بی خبرم تازه شنیدم یه ماه پیش حالش تا سر حد مرگ بد شده بردن بستریش کردن ۳، ۴ روز هم بستری بوده! خودتو قوی کن و روحیتو ببر بالا. ممکنه لازم باشه مدت زمان بیشتری خبری ازش نشه

عزیزممم😅😍😍 گفتی کار جدید گرفتی فک کردم تغییر دادی حقوقش مثل قبله یا بیشتر کردن؟ منم شاید اردیب ...

آره عزیزم عالیه

حقوقم امسال بیشتره خداروشکر

شاگرد خصوصی هم زیاد دارم.

خوبیش تو همینه که در کنار مدرسه میتونی خصوصی هم درس بدی و همین باعث میشه درآمدت بره بالاتر.

من یه دو واحد هم دانشگاه فنی حرفه ای درس میدادم این ترم شده ۳ تا درس خداروشکر.

توی رشته ی خودمم کار به اسمم در اومده. 

باورت میشه سودا جون من این همه پیشرفتو توی همین ۴ سال کردم؟؟؟ چون یاد گرفتم روی پای خودم وایسم وقتی دیدم شوهر همراهی ندارم خودمو قوی کردم و بعدم با اقتدار اون رابطه رو ترک کردم.

راستی سودا جون از مشکلات بعد از جدایی برام میگی؟

آره عزیزم عالیه حقوقم امسال بیشتره خداروشکر شاگرد خصوصی هم زیاد دارم. خوبیش تو همینه که در کنار م ...

خداروهزار بار شکر... 

آره دقیقا شوهرای بی تعهد ما باعث شدن ما خودمونو قوی کنیمو به کسی تکیه نکنیم

ایشالا که روزبه روز موفق تر بشیو اینجا خبرای خوب بدی بهمون

مشکلات که اگه خونواده سرزنش گر و کنترلگر داشته باشی یکی از زجر دهنده ترین مشکلاشه

یکیم همین که الان خودتم داری تجربه میکنی برگشت دوباره به خونه پدری خیلی سخته،دیگه اون راحتی  پوشش و سکوت خونت و استقلال و اختیارت ازبین میره

یکیم اینکه بعد طلاق شان اجتماعی آدم میاد پایین،حرفی که قاضی بهم زد و هیچوقت یادم نمیره، روم نمیشه بگم جدا شدم حس میکنم بقیه فاصله میگیرن، 

خیلی باید آسه بری آسه بیای که حرف پشتت نباشه خدای نکرده

تنهایی و نگرانی از آینده نامعلوم و اینکه آیا دوباره میتونم از ته دلم کس دیگه ای رو دوست داشته باشم؟؟

من شوهر سابقمم فامیله،با اینکه یجورایی ازش متنفرم ولی میگم اگه ازدواج کنه من چه حالی میشم؟

اگه واسه اون شوهر خوبی بشه چی؟

دلم میخاد بمیره زودتر بیشتر ازین داغونم نکرده

ای بابا دو هفته که چیزی نیست! من ۳ ماهه ازش بی خبرم تازه شنیدم یه ماه پیش حالش تا سر حد مرگ بد شده ...

هییی خدا باورم نمیشه تواین موقعینم!کسی که ۳روز قهر طاقت نداشت الان دوهفته هست که نیست!چقدرم سخاه برای من

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️
خداروهزار بار شکر...  آره دقیقا شوهرای بی تعهد ما باعث شدن ما خودمونو قوی کنیمو به کسی تکیه نک ...

توام مثل منن فکرات😓😓😓😓

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️