2777
2789

من خیلی شرایطم بدتر بود همه از سمت خونواده ساده و نادون خودم میکشیدم هم از سمت شوهر و خونواده رِندی که داشت

خیلی تلاش کردم ولی یه چیزایی دیگه دست ما نیس، باید بسپاریم به تقدیر

انگار بعضی چیزا سهم آدم نیس،

حتی اگه به زور بدستش بیاری و سفت و سخت بچسبیش

بازم مال تو نمیمونه، اینجاست که دیگه باید تسلیم تقدیر بشیم

میدونم درک میکنم منم پاییز پارسال خونه زندگیمو ترک کردم،بدلیل  کتک کاری برای بار هزارم و زنگ ز ...

سودا جان برات متاسف هستم

راستش من که از روز اول گفتم همه ی چیزو میبخشم فقط بیا حق طلاق بده و برو. من خودم همه ی کاراشو می کنم ولی خب حاضر نشد! گفت طلاق نمیدم! منم دیگه به اجبار پا تو مسیر دادگاه گذاشتم. دادگاه هم که قربون خدا برم اونقدر دیر به دیره که اصلا یادت میره برا چی اومدی خونه بابات!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی شرایطم بدتر بود همه از سمت خونواده ساده و نادون خودم میکشیدم هم از سمت شوهر و خونواده رِندی ...

خانواده ی منم ساده بودن خانواده ی اونا خیلی رِند و زرنگ بودن! ما هم چوب سادگی هامونو خوردیم.

من خیلی شرایطم بدتر بود همه از سمت خونواده ساده و نادون خودم میکشیدم هم از سمت شوهر و خونواده رِندی ...

سودا جان خوشحالم باهات آشنا شدم. خیلی نیاز داشتم با کسی که شرایط مشابه منو داشته درد دل کنم.

سودا جان خوشحالم باهات آشنا شدم. خیلی نیاز داشتم با کسی که شرایط مشابه منو داشته درد دل کنم.

منم خوشحالم از آشناییت عزیزجان❤

،توی تاپیکای بانو آرتمیس دیدم چقد تلاش میکردی و سیاست و راه و چاره میخواستی...، 

ایشالا که هرچی خیره برات پیش بیاد، بعد طلاق هم مشکلات یجور دیگه خودشونو نشون میدن

با اینکه من قصدم طلاق بود و آمادگیشو داشتم ولی بازم دارم از نظر روحی کم میارم خیلی سخته طلاق،بیخود نیس میگن عرش خدا به لرزه درمیاد

سودا جان این روزها حال دلم خوش نیست. روند دادگاه دیر طی میشه. بیشتر از سه ماهه که از اون آقا بی خب ...

😔😔😔😔میفهممت منم مث خودتم......بیخیال بخدااااا ارزش نداررررن😭😭😭😭😭

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
منم خوشحالم از آشناییت عزیزجان❤ ،توی تاپیکای بانو آرتمیس دیدم چقد تلاش میکردی و سیاست و راه و چاره ...

عزیزم توکل به خدا

درسته منم می دونم طلاق خیلی سخته! هم خود طلاق و هم شرایط بعد از اون! 

منم برای همین ۴ سال زور خودمو زدم و تمام تلاش خودمو کردم که کارم به طلاق نکشه ولی خب شرایط الانم خیلی خیلی بهتر از شرایط اون زندگیمه! سختی هایی داره مثلا دادگاه رفتنا، رای صادر شدنا، از شانس من خونه ی خودم روبروی نظام مهندسی بود حالا بعضی روزا مجبورم برم نظام مهندسی و خب خیلی سختمه!

اما سودا جون تمام تلاش خودتو بکن و بازم کم نیار

خوبی منو تو اینه که بچه نداریم که مجبور باشیم به گذشته وصل بشیم. از طرفی اگه شاغل باشی کمتر بهت فشار میاد و باید توی مسیر رشد قرار بگیری.

من توی این مدت چندتا کار جدید گرفتم. خدا خودش روزی رسونه. در کل حالم اونقدرا هم بد نیست وقتی هم بد میشه با مشاورم تماس می گیرم و راهکار می گیرم. 

😔😔😔😔میفهممت منم مث خودتم......بیخیال بخدااااا ارزش نداررررن😭😭😭😭😭

آره گیسو کمند جان من یه کم در جریان شرایط زندگیت هستم. بچه ها بیاین با هم باشیم و همدیگه رو تنها نذاریم و به هم روحیه بدیم. اجازه ندیم شرایط به ما غلبه کنه این ما باشیم که به شرایط غلبه کنیم.

آره گیسو کمند جان من یه کم در جریان شرایط زندگیت هستم. بچه ها بیاین با هم باشیم و همدیگه رو تنها نذا ...

ازکجادرجریانی😥....عارع واقعا نیازداریم😔😔😔

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
دل منم گرفته هم استرس داره میکشتم

میفهمم عزیزم

منم شبایی رو پشت سر گذروندم که تا خود صبح تپش قلب داشتم. ولی همش میگذره و پشتش هیچی نیست. زیاد به خودت سخت نگیر.

ازکجادرجریانی😥....عارع واقعا نیازداریم😔😔😔

فکر کنم دیشب توی یکی از تاپیکا خوندم نظر داده بودی.

مهم نیست. غم و غصه رو بذارین کنار و خوش باشین. اینقد خودتو عذاب نده. سعی کن آروم باشی

فکر کنم دیشب توی یکی از تاپیکا خوندم نظر داده بودی. مهم نیست. غم و غصه رو بذارین کنار و خوش باشین. ...

خیلی حس داغونی دارم.....تاکجارفتی واس طلاقت....بازخداروشکر ک بچه نداریم

خیلی حس داغونی دارم.....تاکجارفتی واس طلاقت....بازخداروشکر ک بچه نداریم

چرا آخه؟؟؟

من اصلا داغون نیستم!

این تاپیکی الان توش هستیم مال زمانیه که توی اون زندگی بودم. چقدر زجر کشیدم. الان خیلی شرایطم بهتره. البته من شاغلم خیلی سرمم گرمه. توی اجتماع حضور دارم. دستم توی جیب خودمه و نیازمندی هامو پاسخ میدم. خانوادم کنارم هستن. خب خداروشکر جوونم و زیبا و از همه مهمتر اینکه " خدا " رو دارم.

تو هم قدر خودت، زیبایی هات و داشته هاتو بدون عزیزم.