2777
2789
عنوان

خدامنو لعنت کنه

204 بازدید | 17 پست

بمیرم برای پسرم

۷ سالشه هرروز سر تکلیف نوشتن اذیت میکنه منم سرش داد میزنم

یه نی نی ۳ ماهه دارم اصلا نمیرسم به پسر بزرگم برسم کلا به هیچ کاری نمیرسم کل وقتمو میگیره

امروز مدرسه پسرم بودم

بااینکه کلاس اوله

من تو درسا هیچی کمکش نمیکنم

فقط سر تکلیف نوشتن میگم بیا بنویس

از معلمشون سوال کردم چجوریه تو درسا گف عالیه املا ریاضی روخوانی انضباط همه چیش عالی

من حتی وقت ندارم یه دیکته شب بگم اما پسرم همه املاهاشو تاالان ۲۰ گرفته

قربونش برم.

میخام برم دکتر دارو بخورم که انقد عصبی نباشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما تراپی برو عزیزمم بچه رو داری نابود میکنی

خیلی عصبی شدم از بعد زایمان هیچکسو ندارم شوهرم تا ۱۱ شب سرکاره .

نه مادر نه خواهر هیچ کس نیس تو این ۳ ماهه اخر شاید ۳ ساعت پشت سرهم نخابیدم

وقت نمیکنم یه ارایشگاه برم یا سرمو شونه بزنم .

پسر کوچیکم کل وقتم میگیره به شدت بغلیه

شما که رفتارتو باهاش درست کن گناه دارهولی آره پسرت دیگه از این سن کلا مستقل بار میاد

من قبل ازاینکه پسر دومم یه دنیا بیاد. تمام وقتم درخدمت پسرم بودم. هم من هم پدرش .

تو خوراک پوشاک یا وسایل بازی هیچ وقت کم نزاشتیم

اما الان نمیتونم مثل قبل براش وقت بزازم

من قبل ازاینکه پسر دومم یه دنیا بیاد. تمام وقتم درخدمت پسرم بودم. هم من هم پدرش . تو خوراک پوشاک یا ...

بچه دنیای پادشاهی تک فرزندی اش رو زود از دست داد😂🫠

میدونمم عزیزم شما هم مث قبل وقت نداری ، ولی بازم زمانتو جوری تنظیم کن بتونی براش بیشتر وقت بزاری تو این سن نیازی بیشتری داره به شما

اخی کوچولوی خوب.

ببین ی تایمیرو درنظربگیر واسه مرور درساش درروز. سراون تایم با همون نوزاد بشین کنارش. بدار اون مثلابهت درس بده بخندباهاش. اما سر اون ساعت بشیییینید حتما. بعدم غذاتو از شب قبل بذار تو ارامپزی چیزی تاصبح بپزه.

چندتاهم فریز داشته باش واسهمواقعی ک وقت کم میاری

به خونه ام گیرنده فعلا

parasoo1989@
خیلی عصبی شدم از بعد زایمان هیچکسو ندارم شوهرم تا ۱۱ شب سرکاره .نه مادر نه خواهر هیچ کس نیس تو این ...

اره عزیزم شرایط خیلی سختیه پسرت نیاز داره یکی پیشش باشه تو درس کمکش کنه یه بچه دیگه اومده ممکنه لجبازی کنه کمبود محبت احساس کنه خودتم که قابل گفتن نیس نخوابیدن و دل درد های بچه و کلافگی اووووووو

من رد کردم دست تنها همه رو تو هم قوی باش میتونی