2777
2789
وای خیلی بهت بد کردن ولی یکسال از من کوچیکتری نگران نباش کلی وقت داری برا بارداری عزیزم

وقت که دارم ولی حالا که باردار شده بودم نباید مجبورم میکردن کخ بندازمش.اون همه هم اذیت بشم

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
چقد بد  خیلی ناراحتت شدم ولی هرچی هم بگه باز بمونین همونجا بالاخره تو این شرایط مالی نی نی ه ...

هدفمون اینه نی نی ک بیاد وام بگیریم بریم ک توخونه تنها نباشم تا اون بره سرکار

بنظرمن خودت بری سرکار بهتره منت کسی رو زندگیت نی

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یخچال خودمه گذاشتمش تو اتاقم برا بارداریم وقتی تو اتاق نیستم میاد درشون میاره میبرتشون برا بقیه،تو ...

خوراکیای خشک بخر بذار تو کمد

والا ابنا چطور دلشون میاد ی کوچولو غذای تو رو بخورن

لایک نکنید🙂‍↔️

رفتیم مسافرت الان بهم گفت برو چایی بیار نامزدم گفت من میرم وقتی رفت بهم گفت خستش نکن ایقد اگر شوهرم ...

واییییی چقد بد دهنه

عین دیوار باهاش رفتار کن

نگاهشم نکن

لایک نکنید🙂‍↔️

هدفمون اینه نی نی ک بیاد وام بگیریم بریم ک توخونه تنها نباشم تا اون بره سرکار بنظرمن خودت بری سرکار ...

اره ولی تو نی نیت به دنیا بیاد تا یکسال نمیتونی بری سرکار عزیزم

یکم بمون باز تا دستتون باز تر بشه

لایک نکنید🙂‍↔️

یخچال خودمه گذاشتمش تو اتاقم برا بارداریم وقتی تو اتاق نیستم میاد درشون میاره میبرتشون برا بقیه،تو ...

عزیزدلم چقد ناراحت شدم بخاطر مادرشوهرت و چقد خوشحال برای داستن همچین شوهری  عزیزم خدا بزرگه تحمل کن

خوراکیای خشک بخر بذار تو کمد والا ابنا چطور دلشون میاد ی کوچولو غذای تو رو بخورن

مادرشوهر خواهرشوهر و ی برادرشوهر دارم ک یکی ازون یکی ظالمتر

خواهرشوهرم متاهله ی شهر دیگ ولی هرهفته خبرمرگش همینجاس

برادرشوهرمم ک نظامیه کارش هفته هفتس ینی فکن ارامش ندارم بخاطر سه نفرشون، ما بهشون میگیم مثلث برمودا 

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙
اره ولی تو نی نیت به دنیا بیاد تا یکسال نمیتونی بری سرکار عزیزم یکم بمون باز تا دستتون باز تر بشه

دوسالو نیمه دارم تو جهنم زندگی میکنم فقط برم ازینجا ک ارزومه

اره حق با توعه اونهمه درد و سختی حق تو نبود

دیگه چه میشه کرد.مادر شوهرم خیلی بد شده باهام چند وقته.قبلا خوب بودا.مثه مامان خودم دوسش داشتم.الان همش یه جوری رفتار میکنه انگار فقط اون پسرشو دوست داره.قربون صدقش میره همش به من میگه بهش برس لباساشو اتو کن براش میوه و شربت بیار بخوره.غذاشو گرم کن.انگار من خودم عقل ندارم و شوهر داری بلد نیستم.همش میگه پیشش بخند باهاش اخم نکن که اعصابش بهم بریزه یه روز میاد پیشت.تصمیم گرفتم دیگه هیچی بهش نگم.حتی اگه برم خونه ی خودم باردار بشم تا وقتی شکمم بزرگ نشه خودشون نفهمن من حرفی نمیزنم

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
عزیزدلم چقد ناراحت شدم بخاطر مادرشوهرت و چقد خوشحال برای داستن همچین شوهری  عزیزم خدا بزرگه تحم ...

دعاکن بمیره بی مادرشوهر شم یکم حس کنم طعم زندگیو 

پدر شوهرم واقعا خوب بود.از اون که اصلا انتظار نداشتم خیلی با هم رابطمون خوب بود مثه پدر و دختر بودیم.ولی سر سقط حتی زنگ نزد حالمو بپرسه.با اینکه میدونست.